42 FRÅGOR OCH SVAR

Ännu en lista. Eftersom jag inte har nått bättre för mig så fyller jag väl i den.

1. När gick du upp idag?
 08.00
2. Diamanter eller pärlorn? Diamanter
3. Senaste filmen du såg på bio? Oj, det minns jag inte..
4. Favorit tv-program? Roomservice, Desperate Housewifes..
5. Vad åt du till frukost? Har inte ätit någon frukost
6. Vad är ditt / dina andra namn? Ilona
7. Din favoritmat? Grillat
8. Vilken mat gillar du inte? Oj, det är ju så mycket!
9. Vilken är din favorit-CD för tillfället? CD? Finns det nån som lyssnar på CD nu för tiden..?
10. Vilken bil kör du? Kör ju inte själv, men vi (eller jaa, Tobbe) har en Audi a4 1.8 TQ
11. Vilken är din Favoritmacka? Hansénslimpa med korv och ost, mums!
12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med? Otrohet
13. Vilka är dina favoritkläder? Skor i alla de former och färger! Men främst klackar ♥
14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka ? Skulle ta med mig Tobias till New York! 
15. Favoritklädmärke? Det blir ju mycket Gina, H&M, VeroModa..
16. Var vill du dra dig tillbaka? Ingen aning
17. Favorittid på dagen? Kvällen
18. Var är du född?
 Piteå BB
19. Vilken är din favoritsport att se på? Ishockey
20. Vem tror du inte gör detta? Många
21. Vem tror du gör det först? No idea..
22. Coca Cola eller Pepsi? Cola
23. Fotboll eller ishockey? Ishockey
24. Är du en morgonmänniska eller nattuggla? Nattuggla
25. Pedikyr eller manikyr? Manikyr
26. Några spännande nyheter att berätta för oss? Maybe baby.. Men det berättar jag inte nu!
27. Vad ville du bli när du var liten? Frisör
28. Bästa barndomsminnet? Har så många! 
29. Varit i Afrika? Nej
30. Nånsin rullat in någon i toapapper? Ja!
31. Varit med om en bilolycka? Ja
32. Favoritdag i veckan? Lördag
33. Favoritblomma? Ros
34. Favorit-snabbmatsrestaurant? Sunes
35. Har du någon cykel? Ja
36. Vem fick du senaste mailet från? Camilla skulle jag tro
37. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Ingen
38. Vems svar är du mest nyfiken på? På denna lista? Allas!  
39. Senaste personen du delade en middag med? Tobias och hela hans släkt på Gästis i Kalix igårkväll
40. Vad sysslar du med just nu? Svarar på frågor
41. Favoritfärg? Svart
42. Hur många tatueringar har du? Noll


KILLKVÄLL PÅ STAN

Hey peeps! Hur är läget idag? Med mig är det prima ballerina! Lite ont i magen och en släng av huvudvärk, men jag ska inte klaga. Det är ju en underbar dag iaf! För efter dagens pass (8-17) på jobbet så tar jag helg. Eller jaa, jag jobbar morgonpasset på lördag, men det räknas inte. Typ. Hur som helst...

Var på killkvällen på stan med Tobbe, Dan och Lunkan. Vi åt middag på Arbaillo (stavning?), skänkte pengar till Gert Fylkings kamp mot prostatacancer, tog en fika på Cafe del Mar och shoppade lite. Tobbe fick med sig en ursnygg hoodtröja från Hanséns medans jag fick med mig ett par trosor, en kjol och ett par leggings från Lindex, samt ett långt linne från VeroModa.

Efter killkvällen drog jag och Tobbe hem och såg lite TV innan det var dags för sängen. Och nu är det morgon igen och jag ska börja jobba snart.

Vad gör ni idag?

DAGENS

Dagens sällskap: Först Julia, sen Tobbe och Patrik
Dagens outfit: Grå kort kjol, svart top, svart kofta, svarta leggings, svarta pumps och mintgrön väska
Dagens händelser: Shpping och fika med Julia, gäddfiske med Tobias och Patrik
Dagens inköp: Klänning från VeroModa, nagellack från Mavala (nr 72), BH från Åhléns
Dagens "skall göras innan läggdags": Klippa Tobbes hår, se Desperate Housewifes

Morgondagen består av jobb till 17, sen blir det nog en lugn kväll med min älskade älskade karl. ♥

SOLSTING, SKITSNACK & SHOPPING

Ett snabbt hej och hallå! Det är kanonväder ute idag, så jag har suttit ute på balkongen ett tag. Men nu ska jag göra mig klar för dagen och sen kila ner på stan för en fika och lite skitsnack med Jullan och såklart en massa shopping! Löningen har ju kommit och då förtjänar man ju att unna sig lite saker. Ska bland annat kolla på nya skor, typ pumps i ballerinamodell, jeansleggings, jeansshorts, sommarlinnen och nån tunika. Och såklart lite småtjaffs så som hårnålar, tops osv..

Så det är väl bäst att jag går och börjar med håret nu då, så jag kan ta mig iväg nån gång!

Puss och kram, vi ses på stan!
(Kanske?) ♥

HEJ & GOD MORGON

Jag har inte tid att blogga egentligen, ska iväg på jobbet snart. Men jag tänkte i alla fall hinna säga god morgon och önska er en trevlig dag. Det verkar bli superfint väder idag, så lite avis är jag ju på er som är lediga/arbetslösa en dag som denna. Nåja, får väl sätta mig och sola på lunchen eller nåt.

Men nu ska jag kila! Borsta gaddarna och fixa håret, sen bär det iväg till Furunäset.
Bye bye pretty faces!

TIDIG MORGON MEN UNDERBAR KVÄLL

Att stiga upp klockan 05.00 en lördagmorgon är ju inte precis det roligaste som finns. Men det var bara att pallra sig upp, för idag ska jag jobba klockan 07.00-15.45. Skönt pass egentligen, om det inte vore för att jag är så grymt jävla trött. Nåja. Får trösta mig med att jag slutar relativt tidigt och får ägna kvällen och morgondagen med min älskade pojkvän. ♥

Vad gör ni idag?

TVÅ GÅNGER TVÅ

God morgon raringar! Allt bra med er? Själv är jag supertrött! Steg just upp, så jag har ju ändå fått sova rätt länge. Fast jag tror ju att tröttheten beror på att vi var ute på en långpromenad igår. Över två timmar gick vi! Mot annelund, till öjebyn, vidare mot degeränget och sen hem. Blev en riktigt lång sväng. Men ack så härligt det var!

Och innan långprommisen var vi ju på två visningar.
En i Bergsviken/Storfors och en i Svensbyn. På den första visningen, i Bersika, så blev vi som förtjusta. Det var ett superfint hus med attraktivt läge. Verkligen ett hus jag skulle kunna tänka mig, och jag tror Tobbe kände likadant. Enda nackdelen var egentligen priset, på 1,3 miljoner. Det är ju en aning mer än vi hade tänkt oss. För tillfället är det ju runt 850 000-900 000 som vi tänkt oss, men får jag bara fortsätta på jobbet, vilket jag ju såklart hoppas, så tar vi ett nytt löfte på några hundra till. Men 1,3 milj. var i högsta laget. Dock var huset superfint, och det enda som hade behövts göras om är duschrummet i källaren. Annars var huset i toppskick.


Huset i Bergsviken.

Och huset i Svensbyn var även det jättefint.
Dock en massa småsaker som man störde sig på. Lister som saknades, tak som inte var klara, fasad som inte var färdigmålad, golvknarr för varje steg man tog osv... Men fint var det! Fast det var inget för oss. Men det var sjukt många på visningen. Säkert 25 bilar, och det kan väl tänkas att det är i snitt två personer per bil, så vi var väl en 50 pers. Helt otroligt!




Huset i Svensbyn.

Nåja, det blev inget husköp i alla fall. Vi väntar och ser vad som kommer ut på marknaden. Den som väntar på nåt gott... Men det vore ju inte bara roligt, utan även bra att köpa ett hus innan snön kommer. Dels för att man ju såklart vill se tomten, men även så att besiktningen kan göras ordentligt.

Men nu kära vänner måste jag hoppa i duschen, jobbar 12.15-21.00 idag. Vi hörs!

ETT LITET EGOINLÄGG BARA FÖR ATT



Nu har jag duschat och fönat håret. Nu skall det bara stylas, och sen skall det sminkas så är jag så gott som klar för dagens äventyr. Jaa, lite kläder ska såklart också på, men det tror jag nog ni förstår även om jag inte nämner det.

Något som jag nog också tror att ni listat ut, genom att se på bilderna ovan, är att mitt hår är i desperat behov av fukt! Det är så torrt, så torrt. Skulle även behöva klippas ett par centimeter.. Håller ju på att spara ut håret igen, så att klippa det är ju det sista jag vill, men måste det göras, så måste det ju göras. Värre än så är det inte. Hellre ett välmående hår, än ett risit ett. Ja tack!

HUSVISNING * 2

Husvisning i Svensbyn klockan 19.15 ikväll alltså. Men innan dess ska vi på en privat (ej genom mäklare) visning på ett hus i Bergsviken/Storfors. Ringe och pratade med tjejen som ska sälja huset, och vi fick komma och kolla redan ikväll. Så klockan 18.00 ska vi kika på det huset. Måste säga att det verkar superfint. Stort med många rum, sällskapsytor, fjärrvärme samt fin tomt. Kan det bli så mycket bättre? Men vi får väl se. Vet ju inte allt för mycket om det huset ännu, eftersom det inte är genom en mäklare. Så det blir att ställa tusen frågor ikväll. Men det ska bli kul. Vi vill ju gärna bo i Bergsviken eller Storfors. Tycker det är fint och mysigt där.

Nåja. Nu ska jag göra mig klar för dagen. Hade tänkt kila ner på stan men inte shoppa en enda pinal. Nej, här ska det sparas pengar. Fast i och för sig har jag väl sagt så förut, och det har ändå slutat med nåt litet köp, men ändå. Försöka duger väl.

Men vi hörs sen vänner! Take care!

JA TACK



Synd att jag inte får lönen förräns nästa månad.. Suck.

GOOD NEWS, BAD NEWS



Jag har både en bra och en dålig nyhet att komma med. Vilken ska jag börja med? Tror jag tar den dåliga först.

Vi var ju på husvisningen igårkväll Och medans vi gick där så kände nog både jag och Tobias att det inte alls var lika fint som vi tyckt på den första visningen. Vi såg en massa saker som vi inte lagt märke till innan. Tobias föräldrar var ju också med, och dom la också märke till en hel del saker som skulle behöva fixas till. Gamla rör, paxfläkten på toaletten... Listan kan göras lång. Visst, vi kan gärna köpa ett hus där det behöver fixas saker, men när det handlar om stora renoveringar känns det inte liks kul. Så när vi satt i bilen påväg hem från visningen så bestämde vi oss för att vi skulle skippa detta hus, och istället leta vidare. Kändes verkligen trist, då vi efter första visningen blivit som förälskade. Men nu idag känns det faktiskt som att vi gör rätt. Det kommer fler hus! Ikväll ska vi på en visning på ett hus i Svensbyn till exempel, som är superduperfint! Enda problemet, som ni nog säkert redan förstått, är att det ligger i just Svensbyn. Där är jag nog inte beredd att bo. Fast huset är ju verkligen superfint! Nåja, titta får man väl göra.

Och den bra nyheten, gissa vad den är?
Joo, Tobbe pratade ju med några banker igår. Och Sparbanken har gett honom ett lånelöfte på 870 000 kr! Eller oss, men dom sa att dom hade gett oss det även om jag inte hade haft nåt jobb, så här har vi gått och oroat oss i onödan. Hur som helst så blir det att vi skaffar oss ett nytt, högre lånelöfte så fort vi får veta hur mycket jag kommer jobba. Men det känns skönt att veta att vi, ifall vi hittar ett hus för under 870 000:-, kan slå till. I'm so happy!

DET ÄR SÅ TYPISKT

Åh nej, åh nej, åh nej! Nu är jag ledsen i ögat. Huset som jag och Tobbe redan köpt och flyttat in till i våra tankar, kanske inte blir vårt trots allt. Typiskt. Vi fick idag veta att det var två andra som lagt bud på det, och att det ska vara en till visining ikväll. Attans säger jag bara! Varför vi inte lagt bud på det än är för att jag inte fått veta ännu hur länge och hur mycket jag kommer få jobba, är bara anställd tills sista maj just nu. Det låter dock som att jag kommer att få fortsätta, men än är inga papper skrivna. Och så länge inget är påskrivet, kan vi inte lägga bud på huset. Förhoppningsvis får jag svar i veckan, och förhoppningsvis får jag en tillsvidareanställning 100%. Det är vad jag hoppas på. Och förhoppningsvis blir huset vårt i slutändan ändå. Men det känns himla långt borta just nu måste jag säga..

Vi ska dock på visningen som är ikväll, för att förhoppningsvis kunna 'vinna' några dagar genom att visa vårt intresse. Men jag vågar inte hoppas för mycket. Jävla skit.. Typiskt! Nog för att det kommer fler hus, men det är verkligen jobbigt när man gått och förälskat sig också blir det inte alls som man tänkt sig. Usch vad jobbigt!

Nä, jag ska inte ta ut nåt i förskott. Istället ska jag göra mig klar för dagen, och sen sätta mig ute på balkongen och sola. För är det nåt som får mig på bra humör, så är det solning.

Ciao!


UPPDATERING

Det kanske inte är så omöjligt ändå. Pratade just med Tobbe som just pratat med ett par banker. Så vi får väl se. Tänker i alla fall inte deppa ihop riktigt än! Det kanske löser sig i slutändan ändå! Det är bara att hoppas.







"Vårt" söta lilla hus.  (Bilder lånade från Fastighetsbyrån)

LÅT OSS SKÅLA

Jag hiittade dessa häftiga servetter på designtorget.se och insåg med desamma att det ju var bland det smartaste jag sett på länge! Hur många gånger har man inte försökt komma ihåg någon snapsvisa när man ätit gott tillsammans med sina vänner? Man sitter ute en sen sommarkväll och ska just till att skåla, då någon föreslår en snapsvisa. Men det slutar med att ingen kommer på någon, så istället säger man bara skål och häller i sig sin snaps. Vid dessa tillfällen hade ju dessa servetter varit suveräna!

Mycket bra idé tycker jag! Gillar verkligen designtorget och alla deras coola prylar!


EN LEDIG TORSDAG

Hej pinglor och punglor! Haha, det där lät ju lite knäppt. Försökte komma på ett namn som passar till er grabbar som läser bloggen, för pinglor är väl mest tjejer som kallas.. Så nu får ni heta punglor från och med nu!

Idag är jag ledig. Så jag tog en liten sovmorgon fram till halv tio. Riktigt skönt vill jag lova! Hade gärna fortsatt sova ett par timmar till om det inte vore för att jag ska ner på stan. Ska möta upp söta Nina för en fika, och förhoppningsvis lite shopping. Hade även tänkt hinna förbi solarieöarna en sväng idag.



Två väldigt gamla bilder på Nina och mig. Den först från december 2006 , den andra från Augusti 2006. .

Och ikväll ska vi på husvisning, men det är inte vi själva som ska titta på hus, utan Lunkan och Maja. Men eftersom Maja jobbar så undrade Anders om inte vi ville följa med honom, vilket vi ju så gärna gör. Så husvisning kl 19.00 ikväll är inbokat!

Nåt som även är inbokat är en lång, härlig dusch då detta inlägg är färdigskrivet. Sen skall det fixas hår och kletas på makeup och självklart skall det tas på kläder. När det är gjort är jag fit for fight!

Hörs!

DAGENS



Dagens humör:
På topp!
Dagens hår: Luggen uppsatt på huvudet med två hårnålar, annars utsläppt och lagomt risigt.
Dagens outfit: Svart linne från H&M, svart tischa från Åhlens, grå kort kjol från VeroModa, leggings från Pieces samt klackar från Indiska.
Dagens arbetspass: Informationstjänsten klockan 07.00-15.00
Kvällens planer: Middag inom kort, sedan en helkväll framför TVn med bästaste Tobias och Anders.

UPPE MED TUPPEN



Eller när stiger han upp egentligen?
Har inte hört honom gala än, han kanske tagit sovmorgon?

Det har i alla fall inte jag som ni förstår.
Klockan är halv sex, och jag har redan varit vaken en halvtimme. Har hunnit fixa håret, och tänkte nu sitta ett tag vid datan innan jag börjar med sminket. En liten frukost hade jag också tänkt få i mig.

Börjar som sagt jobba klockan 07.00 idag.
Nina messade mig igår och föreslog en fika idag, men då jag jobbar till 15.00 så blev det lite sent. Men på torsdag verkar det som att både hon och jag är ledig, så då blir det nog att mötas upp för en fika och en massa skitsnack. Hon är så söt, lilla Nina. Tänk att jag kännt henne i 15 år! Det är ju inte riktigt klokt.. Tänk vad tiden går fort...

Men nu mina vänner och ovänner (ja, en del av er läser faktiskt också min blogg..) ska jag gå och fixa sminket och välja kläder. Valet av klackar är dock redan gjort, det blir mina favvisar från - hör och häpna - Indiska!

DET KOM ETT SMS...

Var tänkt att jag skulle va ledig imorgon också, men det blev inte riktigt så. Fick ett sms av Camilla om att ett pass var ledigt klockan 7-15 och att först till kvarn skulle få det. Så jag messade direkt tillbaka, och fick till svar att hon bokar in mig på det. Så det känns superbra! Även om det är skönt att vara ledig, så jobbar jag ju såklart hellre så jag får lite extra kosingar. Och just morgonpasset är ju superbra, då Tobbe ändå är på jobbet och jag ju faktiskt inte har något vettigare för mig ändå.

Har just varit och satt på den första maskinen med tvätt,
och ska snart börja gå ner mot stan. Ska ju till optikern. Så vi får höras sen raringar!

LACKAT OCH KLART



Förmiddagen har ägnats åt att sitta på balkongen. Det har ätits frukost där, läsits där, solats där och lackats naglar där. Resultatet på lackandet ser ni ovan. Har dock ett lager topcoat kvar att pensla på, men det hinns med lite senare. Nu gick ju dock solen i moln här utanför, så jag tänkte passa på att blogga lite medans jag väntar på dess återkomst.

Har jobbat hela helgen, jaa hela veckan faktiskt, men är nu äntligen ledig i ett par dagar. Har fått schemat för denna vecka nu också, så det visade sig att jag är ledig torsdag och söndag också. Härligt härligt. Jobbar 7-15 på lördag, men efter det kanske det skulle sitta bra med lite festande, nån som känner sig sugen? Call me!

Annars händer det inte mycket. Försöker njuta av att bara vara, samt planera lite för sommarens aktiviteter. Det är tals om att bland annat fara ut en helhelg med husvagnarna över midsommar, vilket ju vore mer är underbart. Sen har jag och Tobbe surrat en massa om utlandsresor och husköp de senaste dagarna, så vi får väl se hur allt slutar. Resa ska vi göra och hus ska vi köpa, men när det blir får vi se.

Men nu kära vänner ser det ut som att solen kanske vågat sig fram igen,
så det är bäst att jag ger mig ut och fortsätter med mitt solande. Är blekare än blekast vill jag lova!

Puss och kram! Vi ses!

EN CIDER EFTER JOBBET

Då var den arbetsveckan slut. Det är vad jag önskar att jag kunde säga. Men nej, jag jobbar imorgon och på söndag också. 15-23 båda dagarna. Känns inte speciellt jobbigt, utan mer trist då jag ju vill ägna tid med min älskling då han är ledig. Men det är inte mycket att göra åt det. Vi har det ju dock så grymt skoj på jobbet så det finns inte! Igårkväll jobbad jag, Danne, Anna och Maria, och ikväll jobbad jag, Maria, Hanna och Erika. Och båda kvällarna har varit galet roliga! Kul att man hamnat på ett ställe där man trivs från första början. Hopps verkligen att jag blir kvar länge där! Men jag hoppas dock få slippa att jobba kväll allt för ofta. Men det ger ju iofs bra pengar...

Måndag och tisdag är jag dock ledig, och det kan nog behövas efter en 46 timmars lång arbetsvecka, med fyra kvällspass. Hade tänkt att bara ta det lugnt, kanske gå ner på stan en sväng och självklart ta en sväng ner till solarieöarna, vilket är total avkoppling för mig!

Men just nu känner jag mig också helt och hållet avslappnad. Har just hällt upp en kall cider, vilket jag tycker att jag förtjänar efter en lång arbetsvecka. Som ju dock inte är slut ännu. Men ändå.

Väntar bara på att Tobbe ska komma hem, han har varit hos Dan och sett hockey. Men det lät som att han var påväg hemåt, så det ser jag fram emot. Min älskade Tobias, som jag längtar efter dig!

TURKIET I SEPTEMBER KANSKE?

Dom senste inläggen har ju bara handlat om jobb, så nu tänkte jag skriva lite om våra reseplaner istället. Vi har ju kollat runt en massa länder och orter och försökt bestämma oss för vart vi ska åka. Just nu lutar det åt att det blir Turkiet, som jag faktiskt inte ens var sugen på förut. Men efter att ha läst en massa forum, och hört runt med vänner och bekanta så känns det som att det kanske inte vore så tokigt ändå.

Vi har hittat ett jättefint hotell i Alanya som heter Hotell Boulevard. Någon som känner till det? Det ligger centralt efter huvudgatan med 50 meter ner till hotellets privata del av stranden. Både luftkonditionering och frukost ingår, så det verkar ju superbra. Och bäst av allt är priset, som ligger på 6299:- per person, alltså 12598:- för oss båda. Och då är det alltså DeTur som håller i resan, som är två veckor med flyg direkt från Luleå. Kan inte bli så mycket bättre! Dock tillkommer ju lite kostander, så resa och boende kommer kosta kring 14000:-. Inte farligt alls! Pengar till resan har vi redan klart, men sen är det ju fickpengarna som behövs, och där har vi räknat att vi behöver ungefär 3000:- per person och vecka, så runt 12000:- behöver vi spara. Låter det vettigt? Vissa säger att man klara sig på 2000:- per person och vecka, medan andra säger att man behöver minst 3000:-. Så det är ju lite svårt att veta. Men vi siktar på tretusen per vecka och person, och skulle det behövas mer får man väl använda Visakortet på plats. Men visst låter det härligt med en utlandssemester? :D Jag vill typ åka nu! Men det får vänta några månader. Vi hade tänkt ta oss iväg i slutet av augusti, början av september då det är högsäsong där. Nån som är sugen på att följa med kanske? :)

SJU TIMMAR AVKLARADE

Hej vänner! Nu är jag hemma efter sju timmar på jobbet. Har gått riktigt bra idag också, känns verkligen roligt. Och idag fick vi nya som börjat träffa varandra också, så det var kul. Har inte riktigt vetat hur jag ska jobba resten av veckan, men nu fick jag schemat och det ser ut som följande.

Torsdag: 15-23
Fredag: 14-22


Så det blir sena kvällar.
Men det ska nog gå bra. Bara trist att jag knappt hinner träffa Tobbe nåt på ett par dagar. Nåja, får väl mysa med honom ordentligt ikväll istället.

Men nu väntar en lång och varm dusch.
Vi hörs!


UPPDATERING

Fick nu veta att jag ska jobba även i helgen, så både lördag och söndag jobbar jag 15-23. Tuffa tider, men det är sånt man får ta. Det ger ju pengar på kontot i slutet av månaden! Och alla pengar är välkomna, nu när vi siktar på att åka utomlands om några månader!

DAG ETT PÅ JOBBET

Hej! Tänkte lite snabbt berätta om dagen. Jobbade som sagt från 08.00 till 17.00. Kändes bra, och det gick rätt fort att komma in i arbetsuppfifterna. Jag har alltså börjat jobba för SOS Alarm och YouCall, som är deras dotterbolag. Allt verkar suveränt - arbetstider, arbetsuppgifter och arbetskamrater. Så detta ska nog gå som en dans. Det enda frågetecknet är dock hur länge jag får jobba där. Det är till en början en visstidsanställning på en dryg månad, men detta kan såklart ändras, vilket jag såklart hoppas på. Men det verkade inte helt omöjligt. Så det känns då bra.

Imorgon jobbar jag 07.00 till 14.00 så det blir ett lite kortare pass. Men det kan vara skönt det med, speciellt såhär i början då man lätt blir lite trött och tung i huvudet av all den nya information man tar in.

Men kul är det! Och jag längtar faktiskt till morgondagen.

Nu väntar sängen! Puss hej!

JOBBET ÄR MITT

Jag fick jobbet! Såklart ;) Altlså jobbet som jag var på intervju för i torsdags. Så jag börjar imorgon klockan 8.00. Det är snabba bud här! Känns kul att nån vill ha en. Haha, började bli orolig där ett tag. Fast jaa, jag är ju helt klart bäst, så jag visste att det skulle lösa sig tillslut. :)

Nåja, blir inget långt inlägg nu.
Skriver mer imorgon efter jobbet. För nu ska jag mysa med älsklingen innan det är dags för sängläge. Ska ju upp tidigt imorgon!

Puss och kram!
Och önska mig lycka till på min första arbetsdag :)

HELGENS BRAVADER & EN KOMMANDE SOLSEMESTER

Men hejsan! Det var länge sen, alldeles för länge sen. Så jag tyckte det passade med en liten uppdatering nu. Har haft en himla rolig helg. Det har grillats, det har skrattats, det har setts bra filmer och det har käkats god mat i gott sällskap. Så kan man nog kort beskriva vad jag pysslat med de senaste dagarna.

Och dessutom har jag och Tobbe börjat surra lite om det här med utlandsresan. Vi har räknat lite på hur mycket pengar vi skulle behöva spara ihop, och jaa, det känns inte helt omöjligt att vi kan ta oss iväg i höst. Problemet är bara vart vi ska fara. Det finns ju så många platser man kan fara till! Jag ska ägna dagen med att sitta och kolla lite priser och så. Vi hade tänkt åka iväg i två veckor, så det gäller att hitta nån prisvärd resa. Men framför allt bestämma oss för vart vi vill åka.

Nån av er som varit utomlands och har något bra tips på vart man kan fara? Vi vill sola, bada, festa och göra utflykter. Alltså lite av varje. Kom med tips och förslag är ni söta!

RSS 2.0