GRATIS MAKEUP


TODAY I'M WEARING THIS



Korall är bara så snyggt! På kläder, skor, accessoarer, naglar - you name it. Idag har jag målade naglar och matchande kjol i den härliga färgen - ja, precis - korall. Toksnyggt måste jag säga! Och i vår kommer denna färg garanterat användas flitigt av både mig och andra. Förhoppningen är dock att hitta ett par fina pumps i den härliga kulören. Såg att MQ hade ett par snygga, men eftersom min goda vän Nina redan hunnit köpa sig ett par, så vore det roligt att hitta sig ett par andra, som inte är prick likadana, men ändå med den härliga färgen.

Vad tycker ni om korall?


GINA ROCK CHIC



GinaTricot är en såndär butik som jag både älskar och hatar. Älskar eftersom dom har snygga och privsärda kläder och hatar för att dom har just snygga och prisvärda kläder. Vad jag menar är allså att dom flesta faktiskt gillar deras kläder, och det gör ju att en stor del av sveriges tjejer köper sina kläder just där. Och vad resulterar det i? Jo, just det, man får aldrig vara ensam om något plagg. Riktigt trist kan tyckas, speciellt i en sån liten stad som Piteå.

Men trots detta köper jag mer än gärna mina kläder på GT. Plaggen och accessoarerna ovan hade inte suttit helt fel i vår. Vilken är din rock chic favorit?

SATURDAY NIGHT

God morgon! Vad pysslar bloggsverige med idag mån tro? Själv steg jag just upp, solen skiner och jag känner på mig att det här kommer bli en underbar dag. Älsklingen står i duschen, så när han är klar ska vi iväg och kolla på lite möbler och heminredning. Sen blir det att fara hem och käka middag, och kring 6-tiden drar festandet igång! Ska bli riktigt roligt, är så peppad!

Hur ser er dag och kväll ut?

KATE MOSS ♥ TOPSHOP



Den 2:a april kommer Kate Moss nionde kollektion för Topshop. Här ovan är en liten sneakpeek på vad kollektionen kommer innehålla. Vad tycker ni om den? Ska bli spännande att se alla de andra plaggen också. Den andra april är det alltså som gäller!

HELLO SUNSHINE


Ett litet hej så ni vet att jag lever! Dagen har ägnats på stan tillsammans med nära och kära. Kvällen fram tills nu har ägnats med god mat, och älsklingen som sällskap. En underbart bra dag alltså, och än är den inte slut!

Vad gör ni ikväll?

KUL!

Loggade in och la märke till att antalet kommentarer och unika besökare var tillbaka i det antal det låg på för dryga månaden sen. Då var jag fortfarande aktiv här i bloggen. Anade att jag kanske var på startsidan, och japp, det var jag. Kul! Tack Karin!

Varför jag inte varit så aktiv här på bloggen är för att jag jobbat en massa de sista veckorna. Men förhoppningsvis kommer jag kunna lägga lite mer tid här nu framöver. Så kika gärna in igen, både nya och gamla läsare!

Nu ska jag i alla fall fortsätta städa här hemma, för som jag nämnade tidigare idag så ska vi ha filmkväll här i kväll.

Puss, och hoppas ni nya läsare är här för att stanna!

ÄNNU EN PLASTIKOPERATION

Glömde ju berätta hur det gick i Umeå i tisdags. Var ju som sagt på plastikkliniken på återbesök efter operationen som jag gjorde i september. Vi pratade lite och det blev bestämt att jag ska göra ännu en operation, men denna gång bara på näsan eftersom jag inte är riktigt nöjd med den ännu. Har inte fått något datum för operationen ännu, men hon trodde att vi kanske skulle kunna hinna med att göra den innan sommaren. Så det vore ju suveränt.

Folk omkring mig, mina nära och kära, tycker inte att jag behöver göra nån fler operation, att jag är fin som jag är. Men det handlar ju om att jag ska vara nöjd. Och när det går att fixa till, varför inte? Dumt att gå omkring och må dåligt över nåt som är så 'lätt' fixat. Nu menar jag inte att det är en lätt sak att gå igenom en operation, och det är inget beslut som ska tas över en kopp kaffe. Det jag menar är att läkarkonsten har kommit så långt, och riskerna med en sån här operation är minimal, om man går hos en kunnig och seriös läkare. Så därför har jag bestämt mig för att göra en, förhoppningsvis sista, operation.

Vad tycker ni om skönhetsoperationer?

För er som inte känner mig så kan jag ju berätta att jag föddes med ett litet 'skönhetsfel' som min mamma så fint kallar det. Det heter egentligen läppspalt. Men med hjälp av plastikoperationer har jag nu rättat till det jag varit missnöjd med, och jag tackar gudarna att dom gav läkarna konsten att utföra plastikkirurgi. 

TOBIAS IMPULSHANDLAR



Förresten, kom jag på,
så måste jag ju bara säga att Tobbe är allt bra impulsiv. Igår när vi skulle på Dollarstore en sväng, för att köpa ljus, så svängde han in på The Phone House. Han ville kolla om det kommit nån ny mobil. Och när vi var där så sa han att vi skulle fara till The Phone House som ligger i Gallerian istället, eftersom dom har fler mobiler där. Så det gjorde vi. Och tror ni inte att han fick med sig en mobil hem? Jajjemen. Det blev en SonyEricsson c905. I och för sig behövde han ju en ny mobil, men inte var det väl tänk att han skulle köpa en igår. Han är allt bra impulsiv. Speciellt när det gäller elektronik och teknikprylar. Mobil, plasma tv, playstation 3... You name it. Allt har varit impulsiva köp. Under de två år vi varit tillsammans hade det lätt kunnat sluta med en massa andra, stora impulsköp, om inte jag bett honom tänka till en extra gång, och sova på saken istället. Hade jag inte gjort det hade han säkerligen haft ett par skotrar, ett par till tv-apparater, en ny bil osv. Listan kan göras lång.

Tur du har mig älskling, som kan hålla i dig lite. Annars hade du varit en fattiglapp vid det här laget! ♥

STÄD OCH STÖK

Jag håller på att städa och stöka i lägenheten. Nu är tapetseringen och målningen klar, och vi är mer än nöjda! Nu återstår alltså bara att komma i ordning. Ska dammsuga hela lägenheten nu, och sen flytta lite möbler och hänga lite tavlor. Tänkte ge er en liten sneakpeek på resultatet. Före och efterbilder kommer när allt är på plats.





Måste verkligen hinna få i ordning allt innan ikväll,
då vi ska ha filmkväll här. Det blir jag, Tobbe, Rebecca, Annie, Nina, Frida och Sara som ska trängas i våra soffor och fåtöljer. Fullt hus alltså! Men roligt ska det bli.

Och klockan 13.00 idag ska jag på en informationsträff om en utbildning.
Nej, jag ska inte börja plugga. Inte vad jag vet i alla fall. Men jag kanske ändrar mig i eftermiddag?

Nej, jobb ska jag ha. Så är det bara. Har hunnit maila in två ansökningar på morgonen, som jag hoppas kan leda till nåt. Håll tummarna för mig, är ni söta!

Nu måste jag dock fortsätta med stökandet, har en massa kvar att göra!

Puss så länge!

SUPERSNYGGT OCH SKITSNACK

Vill börja med att säga att det blev supersnyggt med de nya tapeterna! Blev tusen gånger finare än jag någonsin kunnat tänka mig, vi är så nöjda! Nu återstår bara vardagsrummet, men tapetseraren är här nu och i full gång med att sätta upp våder, så i eftermiddag när vi kommer hem är det nog klart! Spännande! Lägger upp bilder så fort vi fått i ordning allt.

Nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag iväg, ska va på Lernia klockan 8.30. Och klockan 12 ska jag, Becca, Angelica och Sara ta en fika och snacka skit. Det ser jag verkligen fram emot!

Nej nu mina vänner, måste jag kila. Hörs och ses!

UPPSÄGNING, UMEÅ, RADON

God morgon! Är ni vakna? Antagligen, om ni läser det här.. Haha. Jag är då i alla fall klarvaken! Ställde larmet på 06.00, och vaknade upp pigg som en nötkärna. Idag har jag lite saker att stå i.

Klockan 08.00 kommer mamma och pappa och hämtar upp mig. Vi ska till Umeå över dagen för att bland annat hälsa på min bror, och sen har jag ett möte på Plastikkirurgiska kliniken klockan 14.00. Ska dit på en efterkoll, efter operationen jag gjorde i september. Och förhoppningsvis hinner vi med en runda på stan också.

Ringde förresten till min chef igår, Elisabeth, för att säga upp mig. Hon sa att det var jättetråkigt och att dom gärna ville ha mig kvar. Men jag har bestämt mig. Men hon sa i alla fall att dom alltid har plats för mig ifall jag skulle ändra mig nu eller i framtiden, så det känns då tryggt. Då vet jag att jag har ett jobb ifall det skulle behövas nån gång.

Och tapetseringen och målningen här hemma är i full gång! Väggarna är spacklade, så idag skall tapeterna upp. Spännande! Kommer nog bli superfint!

Igår kom det ut ett hus på hemnet förresten, som vi blev riktigt sugna på. Men det fanns en nackdel, men hur pass stor den är vet vi inte riktigt... Men en långtidsmätning för radon gjordes i alla fall 2006 och den visade ett medelvärde på 250 Bq/m3. Gränsvärdet på förhöjda radonhalter ligger idag på 200 Bq/m3. Alltså är värdet för högt för dagens gränsvärde. Saken är dock den att gränsvärdet förut låg på 400 Bq/m3 för gamla villor, så vi undrar alltså hur farligt ett värde på 250 Bq/m3 egentligen är. Någon som vet? Att sänka radonhalten behöver nödvändigtvis inte vara så dyrt, men det är ju bra att veta om man kan 'leva' med ett värde på 250 Bq/m3 eller om det bestämt måste sänkas? Fram till ett par år sedan var ju alltså gränsvärdet 400 Bq/m3, och folk har ju klarat sig bra då..?!

Nåja. Ska höra mig för litegrann med pappa och så, han brukar ha koll på sånna saker. Nu ska jag kila iväg och sminka mig, mina päron dyker ju upp om 45 min!

Ha det bra, så hörs vi!
Puss!

SHOPPING, HOCKEY, TACO, SKOTER

Tjabba, tjena, hallå! Hur är läget med er? Med mig är det bra, är just hemkommen. Älsklingen och jag har varit till luleå en sväng på förmiddagen. Hade tänkt shoppa lite, men det enda vi fick med oss från grannstaden var alkohol. Så vi for en sväng på stan här i Piteå istället, och Tobbe köpte sig en snygg tröja och en skjorta och jag fick med mig lite hårspray.

Nu sitter vi här i soffan och latar oss ett tag. Ska dock ta och städa lite snart, det behövs verkligen kan jag säga. Klockan fyra är det hockeytittande, och efter det är det tacos hos Lunkan och Maja som gäller. Så det kommer nog bli en riktigt rolig kväll, som alltid när man är med dom galningarna.

Och imorgon blir det kanske att köra lite skoter, förhoppningsvis.
Bara vädret tillåter. Men nu mina vänner ska det mysas lite, innan vi tar tag i städningen.

Hörs och ses!
Puss!

POLKA

Här kommer ännu en polkagris dröm. Denna gången är det GinaTricot som levererar. Den är ju inte riktigt lika fin som den från TopShop, men visst skulle jag kunna tänka mig den ändå! Gillar verkligen rött och vitt. Superfint, och supersött!

UPPÅT VÄGGARNA

Nu mina vänner, är jag hemma. Äntligen! Nu är det helg! Woho! Jag är väl inte den enda som tycker det är skönt, gissar jag?

Pratade just med Tobbe, och han hade en riktigt rolig överraskning att berätta om. Nämligen att vi får omtapetserat på måndag! Så roligt, som vi har väntat! Kommer nog bli skitsnyggt, speciellt sovrummet. Vi väntar med spänning.. Det tråkiga med allt detta är dock att vi måste skruva ner en massa saker från väggarna, och flytta en massa möbler. Men det är det väl värt för att få nya, fina tapeter.
Jag längtar!

EN LITEN UPPDATERING + ÄNNU EN UPDATE

Hej! Var ett tag sen jag skrev här nu, så jag tänkte uppdatera lite och berätta vad som hänt den senaste tiden. Och jag inser just att detta inlägg inte kommer bli speciellt långt, eftersom jag faktiskt inte gjort så mycket.

Har jobbat nu i tre veckor. Känns skönt att komma ut på arbetsmarknaden igen, även fast jag inte är riktigt säker på om detta jobbet är klippt och skuret för just mig. Men för tillfället funkar det. Men som jag nämnt tidigare så söker jag annat, har skickat in ett par ansökningar i veckan som vi får se hur det går med. Sen har jag även hört mig för lite, så det blir att lämna in lite fler ansökningar till veckan. Det är bara lite svårt att hitta tid till sånt då jag ju jobbar hela dagarna. Men det löser sig.

Nu är det ju dock fredag, och början på ännu en helg. Skönt eller vad?!

Jobbar till 17 idag, sen ska jag hem och ta det lugnt och vila upp mig. Det är verkligen ett ansträngande jobb det här. Tobbe ska polera en bil också, så då kan jag passa på att ladda för resten av helgen. Vet dock inte vad vi ska hitta på lördag-söndag, men nåt roligt blir det säkert. Roligast av allt är dock att jag får vara med Tobbe i två hela dagar!

Men nu är min lunch slut, så jag ska fortsätta jobba.
Vi hörs!
Puss hejs!


UPPDATERING

Sen jag skrev inlägget här ovan
har det ändrats lite på jobbfronten. Fick ett samtal för ett tag sen, och ja, jag kommer inte fortsätta här. Så det här blir min sista dag. Nu var det bestämt. Tre veckor gav jag det, men det känns som att jag gör rätt val. Elisabeth och dom andra vill gärna ha mig kvar, men det känns som att jag gör rätt i att slänga in handduken nu.

Så på måndag klockan 9.00 kommer jag vara på ett annat ställe och i ett annat ärende. Det är inget nytt jobb, men det är jobbrelaterat. Men bäst av allt är att det känns som att jag gör rätt val. Men bara tiden kan väl utvisa om det var rätt eller inte. Men jag är beredd att testa. För det känns inte som att det här leder dit jag vill riktigt.

Så nu sitter jag här på jobbet, och jobbar mina sista minuter. Funderar på att kila hem kring fyra, och grunna lite på mina val. Har en del att tänka på. Tänk att allt som har med jobb och framtid att göra, ska vara så himla jobbigt att tänka på. Jag vill bara ha mitt drömjobb på direkten, utan en massa sidospår. Kan ingen visa mig en genväg?

Sanningen gör ont ibland. Men jag förstår att det inte finns några genvägar... Men hur som haver så blir det nog bra i slutändan. Kan i alla fall skatta mig lycklig som har en sån underbar pojkvän och sambo, som stöttar mig i alla de val jag gör. Du är bäst älskling!

HELGEN SOM VAR

Hej! Var ett tag sen jag skrev här nu, känner jag. Så jag tänkte uppdatera lite snabbt innan jag drar iväg på jobbet.

Helgen har varit riktigt lugn för min del. Fredag och lördag var inte speciellt händelserika. Var mest inne, såg på film och mös med Tobias. Förutom i lördagskväll, då han var på firmafest. Då stannade jag hemma och såg Melodifestivalen.

Igår däremot for Tobbe, jag, Lunkan och Maja ut till Majas stuga och grillade hamburgare och njöt av det härliga vintervädret. Efter det bjöds vi på middag hemma hos Lunkan och Maja. Det blev smördegsinbakad fläskfilé med västerbottensost och ugnsstekt potatis. Gott! Tack för den goda maten!

Efter det slog vi oss alla ner i deras soffa för att slappa, se på film, snacka skit och äta fruktsallad. En perfekt avslutning på helgen helt enkelt!

Hur såg er helg ut? ♥ 

JOBBSNACK

Sitter på jobbet nu och har rast. Har just pratat med Elisabeth, och hon vill gärna ha mig kvar. Hon tror att jag kan bli en av de få som verkligen kan nå till det uppsatta målen. Men hon tror att det krävs lite mer tid. Så det dom erbjuder mig är två veckor till, för att se om jag utvecklas mer. Och efter det kan de bli tal om provanställning.

Har varken tackat ja eller nej till deras erbjudande ännu, men jag kommer nog ge det en chans i alla fall. Jag har ju inget att förlora, om jag inte sitter här så går jag ju ändå bara hemma. Och hemma tjänar man ju inga pengar.

Så det blir nog så. Ska dock kolla upp hur stora chanserna är att jag kan få jobb på det andra stället, ifall jag inte får provanställning efter de två nya veckorna.

Tror det löser sig vilket som. Dagen har i alla fall börjat bra, trots att det är fredag den 13e. Får hoppas att resten av dagen inte påverkas av att det ju faktiskt är en otursdag idag..

Hejs!

JUDGEMENT DAY

Idag är det dagen D. Nu har jag jobbat två veckor på provision, och får idag veta om jag får fortsätta eller inte. Jag känner mig lite kluven i den frågan. Självklart vill jag ha jobb, och det är ju ett roligt och socialt jobb. Men samtidigt är det så mycket som inte känns riktigt bra. Dels det faktum att det verkar i stort sett omöjligt att komma upp i de antal sälj som dom sätter upp som mål för en. Och kommer man inte upp i antalet, så blir man nog inte speciellt långvarig, skulle jag gissa. Dom jag jobbar med har jobbat i två månader och ingen av dem är uppe i rätt antal sälj, snarare långt ifrån.

Men jag tycker det är ett jättekul jobb,
även om det är tufft. Om man kunde bli en sån säljare, för det finns ju faktiskt sånna, som når upp till sina mål, så är ju detta världens bästa jobb. Men då måste man bli en sån säljare också.

Nej usch, jag får helt enkelt vänta och höra vad Elisabeth har att säga. Blir jag inte kvar, har jag ju en liten backup som jag tänker satsa på, så förhoppningsvis går jag inte utan jobb ändå. Men får jag fortsätta ska jag lägga ner själ och hjärta i att försöka bli bäst på stället!

Nåja, den som lever får se. Jag tror att allt som händer, händer av en anledning. Så vilket som så blir det nog bra, jag får ta det då.

Nu ska jag fixa håret och äta lite frukost innan jag kilar till jobbet, börjar klockan 9.
Vi hörs senare!
Kram hejs!

LITE SKITSNACK

Hej allesammans! Vad gör ni? Jag sitter på jobbet just nu, har rast. Är grymt trött, jobbade kvällspasset igår, och jag kan lova att det tar på krafterna. Men det kanske blir bättre när jag får i mig lite mat, har lunch om drygt en timme. Tills dess får jag sitter och smutta på min MER med päronsmak. Gott, gott.

Ikväll tänkte jag föreslå att vi ska se film, jag och älsklingen. Var ett tag sen vi bara låg och myste framför en bra rulle. Och det finns ju inget bättre än att ligga nära, och känna hans hud mot min.

Ojoj, kom på mig att jag ju faktiskt sitter på jobbet. Får skjuta dom där tankarna åt sidan ett tag, och istället ägna mig åt det jag ska göra, jobba.

Ha en bra dag allihop, så hörs vi senare!
Puss hej! ♥

DAGS FÖR EN UPPDATERING KANSKE

Hur har er helg varit? Min har varit superbra, men som vanligt alldeles för kort. Fredagkväll spenderades tillsammans med älsklingen hos Lunkan och Maja och deras små krabater. Dom har nämligen fått tillökning i familjen, en liten Hjördis. Hjördis är alltså en liten devon rex, och är nog den sötaste katt jag någonsin sett. Hur mysig som helst!

På lördagmorgon vaknade jag av att Tobbe stutsade, ja han verkligen flög, upp ur sängen och slet upp gardinerna och kollade på termometern vi har i fönstret. "Det är plusgrader, ska vi fara och köra skoter?" frågade han och började klä på sig innan jag ens hann svara. Så det var bara att kliva upp och göra desamma.

Efter skoterturen for vi till Munksund och såg hockey hos en av Tobbes arbetspolare. Sen for vi hem och spenderade resten av kvällen i soffan.

Igår sov vi rätt länge. Men när vi väl stigit upp for vi och körde en sväng, och gick bland annat in på MIO. Sen bar det av till Norrfjärden där vi åt middag hos Tobbes föräldrar. Vi drog vidare och hämtade upp Lunkan och Maja och for till COOP för att handla lite efterrätt. Vi bestämde oss för marängsviss. Sen for vi till dem och åt allt det goda, och såg TV resten av kvällen. Kring tiotiden kilade vi hem och gick och la oss.

Och nu är det måndagmorgon och jag sitter här och skriver. Börjar jobbet klockan 12 idag, och jobbar till 21. Kommer bli en lång dag idag känner jag på mig. Men det är väl inget att göra åt.

Men nu ska jag hoppa i duschen! Hörs senare!

BEIGE VS. BLUE




Vad föredrar du? Natuligt och jordnära, eller wild and crazy?

SNYGGA VÄGGAR OCH FREDAGSKÄNSLOR

God morgon söta läsare! Eller är det en god morgon ens? Känner mig hängig, trött och lite halvnere. Inte alls på humör för något alls. Skulle vilja lägga mig ner och sova bort hela dagen. Men det går ju inte. Har ett jobb att sköta! Börjar 9 idag också, och slutar klockan 17. Men det ska nog gå bra. Blir väl bättre när jag kommer dit och får surra av mig lite med de andra, det brukar funka.

Skönt att det är fredag idag dock! Känner att jag behöver lite ledighet. Ska verkligen försöka att bara ta det lugnt i helgen. Eller iaf imorgon, på söndag blev det tal om skoterkörning, men vi får väl se hur det blir med den saken. Det blir i alla fall nyktert, det kan jag lova.

Vaknade förresten runt tvåtiden inatt av att Tobbe surrade i sömnen, vilket han ju gör rätt ofta. Den här gången sa han 'Vilken snygg fondvägg!', sen blev det tyst ett par sekunder innan han la till 'Häftigt'. Haha, han är rolig han, min söta älskling. Synd att man inte hinner spela in det han säger, för ibland kan det vara riktigt roliga saker!

Nåja, nu måste jag gå och kleta på lite makeup och dra borsten genom håret.
Vi hörs och ses!
Puss och kram!

GODMORGON

Här sitter jag och dricker lite varm choklad. Jobb idag igen, 9-17. Gårdagen var ingen bra dag säljmässigt, men jag fick lära mig en massa nytt, så det blev en bra dag trots allt i slutändan. Men idag ska jag ge mig fan på att sälja massor! Ska tjäna storkosingar!

Hur ser er dag ut?

EN POLKAGRIS DRÖM

Hur söt är inte klänningen ovan? Blev som förälskad i den! Vore helt underbart att ha den i vår och sommar. Ska kolla om jag hittar något liknande här i stan. Annars kanske jag måste klicka hem den.. Blev som förälskad! Du hittar den här.

JOBBANDE

God morgon allesammans! Gissa om jag är sliten? Var så sjukt trött igår efter jobbet, att jag däckade på soffan. Helt utslagen och utmattad. Och då hade jag ändå bara jobbat i tre timmar, timmarna före det hade vi lite snabbgenomgång av det vi pluggat på. Oj ändå. Riktigt tufft arbete må jag säga! Och idag blir det jobb igen, men klockan 9-17, som känns som en bättre tid.

Igår fick jag iaf tre sälj! På knappt tre timmar, vilket är 'suveränt' när man är nybörjare tydligen. Klarar man ett sälj i timmen så är det nemas problemas att klara målet som är på ungefär 200 sälj i månaden, så det känns bra. Vi är tre stycken som började igår, de andra två heter Emil och Johanna. Johanna lyckades med två sälj och Emil lyckades inte med något. Men idag, då jävlar ska vi sälja som bara den! Jag har märkt att det är dom där gubbarna på 50+ som är lättast att charma, så jag ska verkligen ragga gubbar idag. Wish me luck!

Nu måste jag slänga i mig lite frukost.
Vi hörs senare!
Kisses ♥

DAG ETT PÅ DET NYA JOBBET



Såhär glad är jag idag, typ. Klockan 12.00 börjar jag mitt nya jobb, känns spännande, men även grymt nervöst. Sitter här och dricker thé, i förebyggande syfte. Är fortfarande lite förkyld, och just nu är det verkligen inte läge för att vara sjuk.

Börjar alltså 12 och jobbar till 21. Blir en lång dag, men roligt ska det bli. Trist bara att jag knappt hinner träffa älsklingen nåt idag. Och inte imorgon heller, då jag jobbar samma tider. Suck.. Men det är som det är... Nu har jag ju ett jobb!


UPPDATERING

Självklart började jag hosta som en tok efter jag skrev inlägget ovan, och det verkar inte vilja bli bättre. Just typiskt.. Får verkligen hoppas att det går över tills klockan 12. Förbannade virus och sjukdommar... Varför finns ni ens?!

SKOJ vs. TRIST

Tjosan! Allt bra med er idag? Överlevde ni gårdagen? Det gjorde jag med nöd och näppe. Höll på att dö av tristess i slutet av kvällen/natten.

Första delen av kvällen var dock svinskoj! Vi var hos Niklas i Norrfjärden, sen for vi in till stan för att gå på statt. Men väl där så insåg vi att kvällen nog inte skulle bli nå bättre. Det var grymt tråkigt, så vi hämtade våra jackor och gick. Utanför träffade vi på Lunkan och Maja och surrade lite med dem. Sen gick vi på BigBoy där vi åt lite skräp och sen gick vi hem och la oss.

Innan allt detta var vi på middag hos min moster och hennes man. Mamma, pappa, mormor och hennes karl var också där, så det var riktigt trevligt. Vi åt gott, och drack gott. Två (!!) efterrätter serverades, så det fanns då ingen risk att vi inte blev mätta.

Idag fyller pappa år,
så vi ska hem till han och mamma ikväll och fira honom lite. Och nu ska vi göra oss klara för dagen, och sen fara och käka lite bakismat med Lunkan och Maja.

Ha det bra, vi hörs!

EN UTMANING

Jag har blivit utmanad av Maria:

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmande dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte svara som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du? Susanne
2. Ett ord på fyra bokstäver: Stol
3. Flicknamn: Siri
4. Pojknamn: Sebastian
5. Yrke: Skådespelare
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Strumpa
8. Mat: Spenat
9. Sak i badrummet: Spegel
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: Stress
12. Något man skriker: Skit ner dig!
13. Film: Så som i himmelen
14. Något man dricker: Sprit
15. Band: Spice Girls
16. Djur: Spindel
17. Gatunamn: Storgatan
18. Bil: Subaru
19. Sång: Story of my life

Jag utmanar:
Rebecca
Sandra
Linnea
Cissi
Angelica

RSS 2.0