SUSSIEK BLIR GATANFJORTON

Sussiek blir GatanFjorton. Japp, nu flyttar jag bloggen. Hoppas ni följer med mig dit. Den nya bloggen kommer såklart att handla om mig och min vardag. Men i och med husköpet så kommer ni få läsa en massa om just huset, renovering och inredning. Kul va? Kika in där vettja!

TISDAG - SOLEN SKINER OCH JAG ÄR LEDIG

Det är fantastiskt väder ute idag också! Nu är våren verkligen påväg. Men tills den är här för att stanna får man ta vara på dom fina dagarna, så det är just det jag tänkt göra idag. Alldeles strax ska jag gå ut på en promenad. Sen blir det att sola och läsa inredningstidningar ute på balkongen. Så hade ni räknat med ett långt inlägg så får ni vänta ett tag till. För nu ska jag ut i solskenet! :)

KÄRLEK

Tänk så glad man blir av att titta på dessa voffsingar. Jag blir alldeles varm i kroppen bara av att tänka på att vi kanske har en egen liten vovve om inte allt för länge. Men först skall huset renoveras! Och då ska självklart den lilla få sitt eget rum :)


STRÅLANDE SOL

Tänka sig, nu blir det ett till inlägg idag! Men det är bara för att jag är så grymt uttråkad. Har suttit på balkongen och solat ett tag men det blev så kallt så jag gick in. Och nu funderar jag på om jag inte ska gå till solariet och köra en 30-minutare. Tobbe och Steffe håller på att polera våran bil, så dom lär ju få hålla på resten av kvällen. Så lika bra att jag hittar på nåt, blir galen av att bara sitta hemma. Och imorgon är jag ledig så då vette tusan vad jag ska hitta på. Nåja, jag hittar nog på nåt.

Men nu blir det minsann solariet!

HEJ!

Det är verkligen roligt att se att statistiken på bloggen inte går ner, bara för att jag är dålig på att uppdatera den. Ni är fortfarande en skara som varje dag klickar er in här för att se att jag faktiskt inte skrivit något sen sist ni tittade in. Men idag gör jag ett undantag och tar mig tid att försöka få ihop ett inlägg.

Idag börjar jag inte jobba förrän 08.15, så jag sitter här och funderar på hur vida jag ska orka äta nån frukost eller er. Mest troligt kommer jag fram till att jag klara mig till lunch. Det där med att äta på morgonen är inte riktigt min grej.. Slutar förresten klockan 15.00 idag, så det blir en kort dag för mig. Ganska skönt faktiskt. Och imorgon är jag ledig. Hoppas verkligen att solen har planerat att visa sig då, har planer på att sätta mig på balkongen och läsa en bok jag hittade i en garderob igår. Vi har nämligen börjat packa inför flytten nu. Nästan hela kontoret är nerpackat och nu kan vi använda det rummet till att ställa in kartonger tills dess flyttlasset går.

För det börjar verkligen närma sig nu!
Fredag den 28/5 får vi nycklarna, så då börjar flytten till huset. Hela helgen kommer vi flytta grejer och städa ur lägenheten. För på måndagen börjar renoveringen av huset. Vårt hus. Känns fantastiskt att kunna säga så. Igår gick vi på en promenad till Öjebyn, så då passade vi på att gå förbi huset eftersom vi ändå gick förbi Annelund. Och det känns verkligen som att det är vårt hus redan nu. Men varje gång jag går förbi det så kommer jag på nya saker som jag vill och ska göra. Och som behöver göras. Som att måla om garaget till exempel. Men det är roligt! Jag och Tobbe hatar ju att sitta stilla, vi blir så fasligt rastlösa. Så att få ett hus där det alltid finns något att fixa och trixa med blir riktigt roligt!

Men nu mina vänner har jag väl skrivit nog? Nu har ni koll på vad jag gör. Typ. Har gått upp i tid på jobbet igen och jobbar nu cirka 80%, vilket ju är bra. Nu är det också klart att jag ska jobba heltid i sommar! Låter kanske konstigt, men det var precis det jag ville. Ska dock försöka va ledig nån vecka i början av Juni så jag har hjälpa till med renoveringen. Sen är det kvällar och helger som gäller. Jag får hjälpa till så gott jag kan. Älsklingen har dock semester i sex veckor, så det ska nog gå bra.

Nu måste jag i alla fall sluta skriva och ta på mig lite kläder. Kan ju inte gå naken till jobbet... Vi ses och hörs! Kram på er alla!

RSS 2.0