MORGONTRAMS

Vaknade för ett tag sen och insåg att jag inte bara är förlyld, jag har fått hosta också. Helvete. Ska ju på intervjun idag, och vill ju inte sitta där och hosta som en tok.. Fan.. 


Humör: lite si så där. Glad för att det är valborg, men arg för att jag är förkyld.
Utseende: knullruffs, men ska hoppa i duschen snart så det blir nog bra till slut.
Klädsel: morgonrock än så länge
Fundering: hur fan får man bort ett lock från örat på bästa sätt?
Händelser: intervju klockan 11, valborgsfirande i eftermiddag/kväll
Vill ha: nåt supermedel som tar bort min förkylning
Ser fram mot: kvällens bravader med gänget i huset bredvid

MOBILTEST

Öppna mobilens telefonbok och svara på frågorna.

HAR DU PUSSAT NR 2?
Alex B - nej inte det
VAD HAR DU FÖR RELATION MED NR 20? Danne - Vi var nära vänner en gång i tiden
NÄR SKA DU TRÄFFA NR 30? Erika Danielsson - Snart hoppas jag!
ÄR 18 SÖT? Cissi - Ja jättesöt!
VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK MED NR 33? Felicia - Oj, det var så längesen vi träffades för första gången att jag faktiskt inte minns..
NÄR TRÄFFADE DU NR 9? Anni - När vi började högstadiet tillsammans
NÄR SKA DU TRÄFFA NR 14 NÄSTA GÅNG? Carro - Snart hoppas jag!
ÄR DU NÄRA VÄN MED NR 13? Bella - Nej
HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NR 4? Angelica Ö - Nej det tror jag inte?
SKULLE DU KUNNA DEJTA NR 5? Anja - Nej, det skulle jag nog inte.. Haha!
VAD PRATAR DU OCH NR 45 OFTAST OM? Haffe - Allt och inget. 
TYCKER DU NR 1 ÄR UNDERBAR? Alex - Ja, han är ju min ende bror!
SKULLE DU KUNNA GE NR 6 EN KRAM? Anna Jonsson - Haha, nej känner ju inte människan, hon var mäklare för ett hus vi kikade på för ett tag sedan. Så ingen kram där, nej.

HELDAG PÅ STAN + LULEÅ IMORGON

Hej vänner! Saknat mig? Antar det. ;) Men nu är jag hemma igen, efter en heldag på stan. Har hunnit med en hel del faktiskt. Shopping, en fika med Nina, ett möte, ett besök hos mormor samt ett besök på systembolaget. Sen har jag även varit på MAX och ätit skräpmat med älsklingen.

Men nu är jag som sagt hemma. Men jag kan inte ta det lugnt bara för det, nej. För jag ska nämligen på en arbetsintervju i Luleå imorgon! Känns riktigt spännande! Det ringde en tjej idag och frågade om jag inte kunde komma förbi imorgon redan, så klockan 11 ska jag va där. Men det lustiga är att jag inte ska på intervju för det jobb jag från början sökte, nej, dom vill se om jag kan passa till ett annat jobb, ett bättre jobb med mer timmar och bättre arbetsuppgifter. Så det var ju inte fy skam. Så vi får väl se hur det går. Är faktikst inte riktigt hundra på vad eller vart jag ska vara, om jag får jobbet, men det löser sig säkert. Kul är det i ala fall!

Så nu ska jag ägna kvällen till att förbereda lite saker inför imorgon. Ska fixa en till referens, så jag har ett samtal att ringa. Sen ska jag även läsa på lite och tävtta lite kläder som jag tänkte ha imorgon. Samt putsa skorna som jag ska ha! Som faktiskt är riktigt dammiga av all sand som ligger på gatorna i stan.

Bäst att jag börjar nu då! :) Vi hörs! Och ägna mig en extra tanke imorgon är ni söta. ♥

STAN

Nu kilar jag ner till stan! Om nån av er brudar ska ner på stan, så slå en pling! :) Puss hejs!

DAGENS ÖNSKEOUTFIT

Jeans från GinaTricot 399:-
Tunika från GinaTricot 199:-
Skor från ASOS 605:-
Klocka från JETSET 1298:-
Väska från ASOS 1546:-

EARLY MORNING



Oj vilken stor bild det blev! Nåja, bigger is better, brukar man väl säga? Eller har storleken nån betydelse..? Äsch, vi lämnar det. Måste dock få säga att jag ser grymt tärd ut på den där bilden. Tog den igår, och jaa, då kände jag mig inge vidare. Sen ser mitt hår superkort ut, men det är det ju inte. Nåja..

Är i alla fall just uppstigen. Tänkte se TV och försöka äta lite innan jag gör mig klar för stan. Är fortfarande grymt förkyld, men jag kan bara inte hålla mig inne en dag som denna. Solen skiner ju som bara den! Och stan och shopping lockar!

Hej så länge!

DAGENS


Den nakna, osminkade sanningen.. Haha, men det bjuder jag på. Är man sjuk så är man.


Hey boys and girls!
Fast ni är väl fler girls än boys som läsare vet jag ju. Dock finns det ett par coola killar som faktiskt följer bloggen, och det tycker jag är skoj! Nåja, nu var det inte det jag skulle surra om..

Kom hem för ett tag sen. Fick skjuts till mötet, tack mamma! Fick även två balsam, en hårinpackning, en mascara och ett läppglans av henne, så det tackar jag också för! Tackeli tack, mamsen! Puss, puss puss ♥

Efter mötet gick jag ner på stan där jag kilade in på Annis jobb. Hon skulle just sluta så vi bestämde oss för att gå och ta en fika. Så vi surrade ett bra tag, innan vi fortsatte vidare till olika butiker. Blev dock en kort sväng, eftersom vi fikade så länge. Men men. Fick i alla fall med mig en flytande eyeliner samt en ögonbrynspenna, och Anni hittade ett superläckert bälte. Så helt tomhänta blev vi inte. När vi var klara på stan for vi en sväng till Elgiganten för att höra om dom hade nån laddare till Annis kamera. Dom hade ingen inne, men dom skulle kolla upp det och höra av sig. Men Anni, du måste lära dig att hålla reda på dina saker! ;)

Sen skjutsade hon hem mig,
och här sitter jag nu. Tänkte göra mig lite mat, och se lite TV i väntan på att älsklingen ska komma hem. Det blir alltså en lugn kväll för min del.

Puss, hejs!

ÄNNU LITE BÄTTRE

Pratade just med Beccis ♥ i telefon, och nu känns det lite bättre. Känns i alla fall inte som att det är en skitdag rakt igenom. Nej, det kanske rätar upp sig framåt kvällen. Fast i och för sig ska Tobbe jobba över ikväll, dom ska byta däck på alla komunens bilar.. Stackare. Jag är kanske inte den enda ni ska tycka synd om idag verkar det som.

UPPDATERING

Nu blev jag faktiskt ännu lite gladare! Loggade in på internetbanken för att kolla mitt konto, och såg då att hela 2010 kronor landat där. Wiho! Härligt med lite oväntade pengar. Eller oväntade och oväntade, hade helt enkelt bara glömt bort att dom skulle komma. Så lite glad blev jag ändå! Till och med så pass glad att jag för en stund glömde bort att jag har mensvärk och är förkyld, och hann tänka tanken 'stan-shopping-nya skor-vårjacka'. Men vi får se hur det blir med det. Först och främst ska jag pallra mig iväg på det där himla mötet som är klockan 15. Bäst jag hoppar i duschen nu..

Ciao!

VARFÖR DETTA ÄR EN SKITDAG:

  • Vaknade av att någon idiot skrek på sin hund (??) utanför mitt fönster, kunde inte somna om
  • Har gått och blivit förkyld
  • Råkade slå sönder ett glas när jag skulle diska imorse, självklart skar jag mig på en glasskärva
  • Har ett möte klockan 15 som jag verkligen inte har lust eller ork att gå till, men jag måste
  • Hittar inte min pincett, vilket betyder att jag får gå omkring med onoppade bryn tills jag hitter den (eller tar till rakhyveln)
  • Har mensvärk - vilket är det värsta jag vet!

Så roligt har alltså jag det. Hoppas ni andra har en bättre dag än mig. En sak gjorde mig dock på lite bättre humör, och det var Rebeccas förtjänst. Hon skickade ett mess och sa att hon bestämt att vi brudar, jag, hon, Anni och Sara ska dra till Stockholm i slutet av Oktober. Lät ju himla trevligt måste jag medge! Och självklart är jag på, om jag bara kan få mig nåt jävla jobb nångång. Väntar ju dock på svar från några ställen, så det är bara att fortsätta hoppas.

Och sen så beror det lite på om det blir nån utlandssemester för mig och min underbara karl i höst också. Men det hänger ju som sagt på att jag ska få mig ett jobb först. Nåja. Becca, du gjorde i alla fall min dag! ♥ Vi får surra mer om den där resan nån dag här framöver!

IN MY BAG



1. Väska från Friis & Co
2. Necessär från Pieces
3. Fodral till mina glassögon
4. Pennor
5. Spegel
6. Trind Nailrepair
7.
Tuggummi
8. Noteringsblock
9. Plånbok från Lindex
10.
Deo
11. Ipren
12. Tampong
13. Paris Hiltons parfym Cancan
14. Hårborste
15. Örhängen från Glitter
16.
Mobiltelefon LG Viewty
17.
Tändare
18. Hårnålar
19. Hårsnoddar
20. Linsfodral
21. Linsvätska
22. Solglasögon GinaTricot
23.
Småpengar, närmare bestämt 22 kronor
24. Hörlurar till mobilen
25. Vitt vaselin från ACO

+ en massa ihopknövlade kvitton.

Det var alltså innehållet i min väska. I vanliga fall brukar jag bära runt på en massa annat skräp också, men nu var det faktiskt bara ett par veckor sen jag 'städade' ur den.

Vad har ni i era väskor, tjejer?

ÄNNU EN FÖRÄLSKELSE

Är så grymt sugna på dem här så ni förstår inte! Älskar dom! 750:- från Tiamo och Scorett. Skulle väl sitta fint på mina fötter i sommar, tycker ni inte? Åh, det tycker jag. Jag vill, jag vill! Men kan jag? Ska ju ut med pengar på så mycket annat den närmsta tiden.. Men vill ju så gärna ha dem... ♥

A NEW LOVE



Jag hoppas och tror att alla ni där ute har fått upp ögonen för Spotify vid det här laget, om inte, ska jag upplysa er om något fantastiskt. Detta är verkligen det bästa på länge. Skriv in en låt eller artist, och tryck på play. Gör låtlistor och spara dem för att senare plocka fram efter humör. Så underbart! Och bäst av allt - det är helt lagligt och gratis! Superduperbra säger jag bara!

Just nu sitter jag och lyssnar på Ne-yo medans jag målar naglarna. Vädret ute är inget att hurra för, så jag funderar på att besöka solarieöarna idag istället. Visst hade det varit härligare att sätta sig ute på balkongen och lapa sol och läsa en bra bok istället, men när inte vädret tillåter det får man helt enkelt fuska.

Så det är väl vad som händer för mig idag.
Vad pysslar ni andra med? :)

SPELAS NON-STOP JUST NU

Bästa låten just nu:
 

Den går på repeat på min Spotify just nu..

GOVÄDER OCH SHOPPING

Hej gullungar! Är ni vakna? Antagligen. Vad gör ni då?

Själv sitter jag i vardagsrummet och väntar på att Tobbe ska vakna. Vill inte väcka honom, men jag gissar på att han vaknar av sig själv snart, jag hör hur han vrider och vänder på sig i sovrummet.

Ingen sol ute än, men jag såg att det skulle bli runt +15° idag i alla fall. Och skulle solen bestämma sig för att visa sig så kommer detta bli en kanondag! Vi hade tänkt kila ner på stan under dagen, Tobbe behöver några nya skor. Och jag behöver väl inga nya egentligen, men vore kul med några nya klackar och ett par tygskor. Beiga chinos står också på önskelistan. Och en ny vårjacka. Men vi får väl se hur det slutar, var på stan igår och då blev det lite shopping. En klänning, några nagellack, en mascara och en hårinpackning. Klänningen jag köpte är från gina, samma som jag bloggade om tidigare, men i marinblått istället för rött.

Men nu kära vänner ska jag kolla igenom lite bloggar, innan jag gör mig klar för dagen.
Puss och kram vi ses på stan! (eller..?) :)

VARFÖR DET IDAG ÄR EN HÄRLIG DAG:

  • Det är fredag, vilket betyder helg!
  • Och i och med att det är helg får jag vara med Tobias i två hela dagar! Plus ikväll!
  • Solen skiner inte ännu, nej, men jag har hört att den ska visa sig idag med! Jag väntar!
  • Fick lön idag! Var längesen jag fick det kändes det som. Och inte nog med det, den var ungefär dubbelt så stor som jag trott den skulle va!
  • Har hittat ett jobb som jag skulle dö om jag fick! Det är i Luleå, men det är det värt. Vill verkligen ha det.. Jag gör nog vad som helst för att få det! 
  • Ska ner till solariet och sola, det är verkligen avkoppling för mig.
  • Ska ta en fika med en vän nere på stan i eftermiddag.

Som ni hör kan det inte bli mycket bättre. Vad ska ni göra idag? :)

OH HAPPY DAY!

Hoppas, hoppas, hoppas! :D

DET HÄR MED CV OCH PERSONLIGT BREV...

Tjosan i trosan! Allt bra med er? Med mig är det finnemang, kan ju inte va annat än bra när vädret är så härligt. Har suttit ute på balkongen ett tag, hur härligt som helst. Men nu måste jag sätta mig här vid datorn och fila lite på mitt CV, och slänga ihop ett personligt brev också. Fick höra om ett sommarjobb som jag mer än gärna vill ha. Så det tänker jag då minsann söka!



Försöker fixa till layouten på mitt CV också. Blir aldrig riktigt nöjd. De flesta brukar ha problem med innehållet, men inte jag. Jag har problem med designen. Hur det ser ut. Grafiker och formgivare som jag är så är det viktigt att allt ser rätt ut, att texten är i rätt storlek, att mellanrummen mellan raderna är perfekta. Ja allt ska va perfekt. Men det är inte det lättaste vill jag lova. Men men. Får nöja mig snart, för jag måste in med ansökan så fort som möjligt.

Så bäst jag jobbar på nu, så jag hinner ut en sväng i solen igen innan den ger sig av för dagen.
Puss, ha det bra så hörs vi!

AHLGRENS NYA FLAMMA



Sveriges mest älskade bil har fått en ny bästis!
En riktigt söt primadonna i form av en husvagn. Hon är söt och frisk, och påminner lite om fruxo. Men hon är mycket goare! Tänk att till och med herr Ahlgren skulle hitta kärleken så här på våren.

Har ni hunnit träffa henne ännu? Om inte så hittar ni henne nog bland godishyllorna i en affär nära er. Men skynda er, innan hon försvinner! Hon är bara här på husvagnssemester..

ÄNNU EN LISTA

Började ju dagen med en lista, så jag kan lika gärna lägga upp en till. Denna handlar om mig och Tobias.

Vad heter ni? Susanne och Tobias (Sussie & Tobbe)
Hur träffades ni? Först på aftonbladets chatt, sen i hans bil..
Hur länge har ni varit tillsammans? Det är lite luddigt det där.. Men i sommar blir det minst två år.
Är ni förlovade? Inte ännu.
Bor ni ihop? Självklart!
Har ni barn? Inte än, men det kommer.
Har båda körkort? Nej, inte jag men Tobias. Men mitt är på G.
Kommer du ihåg er första kyss? Den glömmer jag aldrig.
Vem sa "Jag älskar dig" först? Det var nog Tobias. Eller jaa. Det var det.
Vem är äldst? Tobbe, han är tre år äldre än mig.
Vilka stjärntecken är ni? Vattuman och kräfta.
Vem fyller först på året?
Jag! (25:e januari)
Vem är längst? Tobbe
Vem sjunger bäst? Vi ligger nog på samma nivå..
Håller ni i handen på stan? Vi håller nästan alltid handen. På stan, på promenaden, i bilen, på affären..
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja, vi träffades ju och 'dejtade' ett tag innan vi blev tillsammans.
Vad har ni gemensamt? Mycket! Värderingar, åsikter och intressen bland annat.
Blev du kär vid första ögonkastet? Ja, jag föll som en fura!
Har ni någon speciell låt? Vi har ett par stycken speciella.. Men vilka det är håller jag för mig själv. ♥
Har ni stora framtidsplaner? Det har vi. Husköp står väl först på listan.
Har ni gråtit i varandras armar? Jodå.
Har ni varit utomlands tillammans? Finland.. Men vi håller på att planera för att kanske åka iväg på en solsemester till hösten! :)
Vilket är ert bästa minne? Vi har så många, och skapar så många nya hela tiden att det verkligen är omöjligt att välja bara ett.
Vem lagar bäst mat? Tobias utan tvekan.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Umgås med varandra. Och vänner och bekanta. 
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Always.
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nja, en mil. Tobbe bodde i stan och jag i Böle.
Blir du lätt svartsjuk? Inte lätt, men det händer.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer ett par gånger per dag till varandra i alla fall. Men mellan samtalen skickas det några sms också.
Brukar nån av er prata i sömnen? Ja, Tobias. Han kan säga de mest roliga saker i sömnen! Önskar jag kunde spela in allt han säger..
Läser ni varandras SMS? Nej? Men vi är ofta nyfikna och frågar 'Vem var det?' om det ringer eller nån får sms. Men det handlar mest om att vi båda är så sjukt nfikna av oss.



Du & jag. Nu & föralltid.

DAGENS



Dagens vill ha:
Sommar, kom hit!
Dagens klädsel: Tunika och tights.
Dagens smink: Mascara.
Dagens frisyr: Utsläppt, men hamnar snart i en knorr.
Dagens planer: Frukost på balkongen och promenad i solskenet.
Dagens saknad: Tobias - som alltid. ♥
Dagens humör: Glad som fasiken! Solen får mig verkligen på bra humör. 

ETT SNABBT LITET INLÄGG

Tjo mina vänner! Tänkte bara säga hej lite snabbt, har fullt upp. Har faktiskt haft fullt upp hela dagen. I förmiddags var jag på två workshops, och snart ska jag iväg på ett möte med min coach. Full rulle och raka rör alltså. Men det är skoj. Kul när det händer nåt. Har också hunnit med att skicka in ett par jobbansökningar, som vi får hoppas kan ge nåt. I alla fall över sommaren. Står ju i valet och kvalet att söka in till en utbildning som börjar till hösten. Men men, vi får se hur det blir med den saken...

Var sak har sin tid. Och nu är det tid för mig att börja kila in till stan och träffa Ewa, min coach.

Men vi hörs när vi hörs, och ses när vi ses!
Ha det bra raringar! ♥

PINK & GOLD MAKEUP

När jag har lite att göra brukar jag plocka fram sminklväskan och leka lite. Resultatet på dagens lek ser ni här till vänster. Lite rosa, lite guld, en massa svart och en hel del sotning och suddning. Tycker själv det blev rätt läckert, men det är väl inget man använder dagligen kanske..

Ni kanske minns en tidigare sminkning som jag gjort, leopard-sminkningen, funderar på att göra en liknande, men lite mer användarvänlig. Får väl se om jag lyckas. Nu ska jag i alla fall gå och tvätta bort maken som redan sitter på ögat, och sen får vi se vad jag hittar på.

Vilken föredrar ni - leopard eller Pink & Gold?






AFTER WORK MED BÄSTA VÄNNERNA

Tjolahopp! Vad gör blogg-sverige idag då? En liten del av den (läses SussieK) har just ätit lite lunch. Men det blev en himlans liten lunch ska jag be om att få tala om. För jag ville nämligen inte bli mätt. Nej tvärt emot vill jag vara hungrig idag. Och varför vill man då vara det? Jo, för vi ska ut och äta after work idag. Det blir jag & Tobbe och Lunkan & Maja. Ska bli superskoj! God mat och gott sällskap. Det är lika kul varje gång vi är med dem. Spelar ingen roll om vi festar, käkar middag eller bara slötittar på TV tillsammans, det är alltid lika skoj och mysigt. Ni är bäst Lunkan och Maja! Det vet ni! Är så skoj att vi bor grannar dessutom! Kan ju inte bli mycket bättre! :D

Men innan afterworken har jag lite att stå i. Det ska tvättas, städas och färgas hår. Mitt hår alltså. Blir inget nytt precis, tänkte bara lägga i en färg för att bli av med lite av utväxten samt några gamla slingor som borde ha färgats över för längesen. Nåja, bättre sent än aldrig..  Egentligen vill jag färga det mycket mörkare, som jag hade för ett par sommrar sen, men jag vet att kommer ångra mig. Så jag låter bli.

Gammal bild, men jag älskar verkligen den hårfärg jag hade då..

Vad gör ni andra idag då? :)


UPPDATERING


Nu är håret färgat. Och fint blev det! Men mörkare än planerat, även fast jag valde en färg som hette ljus guldbrun. Tänkte fört välja en som hette bara guldbrun, men jag vet ju att det alltid blir mörkare än man tänkt sig, så jag valde istället den ljusa guldbruna. Och tur var väl det! För annars hade det blivit jättemörkt!

Nåja. Det blev fint, och jag är nöjd. Nu är det bara längden på håret som jag inte riktigt är nöjd med. Vill ha tillbaka mitt långa hår! Så jag håller på att spara ut det, och det går faktiskt framåt. Eller neråt.. Håret alltså.

Och det blev lite ändrade planer med after worken. Lunkan och Maja ville hellre grilla på balkongen, så dom följer inte med. Så då blev det bara jag och Tobias. Men det är ju inte så bara! Vi pratade igårkväll innan vi skulle somna om att det är mer än två år sedan vi träffades för första gången, och det måste ju firas! Vet inte riktigt när det var, men det var kanske slutet av februari, början av mars skulle jag tro. Tobbe minns inte ritkigt heller, men vi vet i alla fall att det är mer än två år sen. Tänk vad fort tiden går! Det känns som att det var alldeles nyss som jag kände det där pirret i magen när jag skulle träffa honom för första gången. Kanske beror på att det fortfarande pirrar varje gång jag tänkte på honom, min fina, underbara Tobias. ♥

Oj, nu kom jag på ett sidospår! Måste gå och fixa håret och göra mig klar för kvällen. Vi hörs!

TISDAG

Hej raringar! Klockan är snart ett och jag har hunnit med en hel del idag måste jag säga. Har bland annat rensat ur och kastat bort en hel del smink som inte använts eller helt enkelt blivit för gamalt. Ett gäng gamla mascaror och ett par nävar nagellack senare, och min sminkbag har faktiskt plats för lite nya saker. Speciellt nagellack är välkomna att flytta in i bagen, vill ha en massa nya färger i vår och sommar.

Förutom att städa bland allt smink
har jag även hunnit med en långpromenad. Först en liten sväng här på området, sen en en tur ut till Tobbes jobb. Så sammanlagt blev det ungefär en timmes promenad, riktigt härligt måste jag säga.

När jag kom fram till Tobbes jobb så kom han och en annan kille gående över parkeringen. Han såg lite snopen ut att se mig där, men log snabbt och gav mig en puss. Sen presenterade han mig för killen han var med, som jag dock redan listat ut vem det var - Tobbes kusin Johan. Riktigt kul att få träffa honom, eftersom jag hört så mycket om han men aldrig fått möjlighet att träffa honom irl. Johan är alltså hockeyspelare och far runt i sverige och en massa andra länder och spelar hockey, så därför har jag aldrig träffat honom innan. Så det var roligt. Fick även träffa Johans tjej Jenny och deras lilla tjej Tindra. Eller lilla och lilla, hon är väl 4 år, men ändå.

Och nu sitter jag framför datorn ett tag. Ska snart hoppa i duschen dock, och göra mig klar för dagen. Har hittills gått osminkad och i mjukiskläder, vilket jag lite grann ångrade när det visade sig att Johan var på Tobbes jobb. Första gången man träffar någon vill man ju såklart visa sig från sin bästa sida.

Nåja. Duschen var det ja.
Vi hörs senare!

Puss!

ETT LITET HEJ SÅ NI VET ATT JAG LEVER

Som rubriken lyder, ett litet hej till er! Är lite stressad just nu. Har just varit och skjutsat hem Niklas till Norrfjärden. Sen for vi, jag och Tobbe alltså, in till stan och på systemet. Nu är vi nyss hemkomna och jag ska snart klippa Tobbes hår. När det är gjort ska jag hoppa i duschen och börja göra mig klar för kvällen, som kommer ägnas hos Lunkan och Maja. Det blir fest och förhoppningsvis utgång. Kommer bli skoj, är supertaggad!

Så då vet ni vad jag pysslar med idag. Men vad gör ni en dag som denna? Och vad händer för skoj ikväll?

Puss! ♥

 

CHOKLAD & MYS I SOFFAN





























Nu sitter jag här med en kopp varm choklad,
endast iförd min käre sambos morgonrock. Mys! Det enda som saknas just nu är min sambo då såklart, så hade det varit helmysigt.

Är ni som jag när det gäller choklad? Man får inte röra ner O'boy pulvret, utan det måste få sjunka själv, innan man får dricka? Haha. Kanske är jag som är lite egen av mig. Men det får ni helt enkelt ta och leva med. För det måste ju jag..

Pratade i alla fall nyss med Tobbe, som just hade varit på vårdcentralen. Tydligen var det en vagel. Så han har fått nån antibiotikasalva att stryka på ögat. Så förhoppningsvis går svullnaden ner. Stackars älskling..

Jag hade tänkt gå ut på en promenad om ett tag också, men det toksnöar ute. Så det får vänta. Men nu ska jag dricka upp min choklad och istället lägga mig i badet. Mys, mys, mys! Vi hörs senare!

Förresten, innan jag går, lägg märke till min fina, rosa, tumnagel som Tobbe målade så fint igår. Ett varv med Trind Nail Repair, två varv med Depend nummer 158, och sen H&M's topcoat. Alltså fyra varv nagellack fick han pensla på. Haha. Han är allt bra söt, min Tobias.. ♥

GOD MORGON SÖTA NI



God morgon sötisar! ♥ Sovit gott? Det har jag, i alla fall tills jag vaknade imorse av att Tobbe pratade i telefon. Jag låg och tjuvlyssnade lite och förstod ganska snabbt att han pratade med sin mamma. Jag hörde honom säga 'Nu är jag svullen under ögat också, det ser ut som att jag varit i slaggis'. Älsklingen har nämligen varit svullen på det vänstra ögonlocket ett tag nu. Jag har envisats med att han ska fara till vårdcentralen, men ni vet ju hur killar är. 'Det blir bättre snart'. Men den här gången blev det inte det.

Jag steg i alla fall upp och gick till honom, och han hade rätt, det såg ut som att någon gett honom en rak höger. Så nu har jag, och hans kära mor, tvingat iväg honom till vårdcentralen.

Nåja, nog om detta. Har suttit och svarat på en massa kommentarer, men nu tänkte jag äta lite frukost, hoppa i duschen och sen köra min morgonrutin med Neutrogenaprodukterna. Har fått några frågor om dem, och hur dom fungerar, så jag tänkte berätta mer om dem senare idag, eller i helgen.

Vad ska ni göra idag? ♥

ÅSIKTER & NYMÅLADE NAGLAR

Oj, vad många som har åsikter om cykelbyxan. Dom flesta av er verkar dissa dem helt, men en och annan av er hissar dem också. Tänk att smaken är som baken. Ska bli spännande att se hur många par ben som får bo i cykelbyxor i sommar och höst.

Min söta karl har i alla fall nyss målat naglarna på mig. Haha, han är för söt. Det blir lite utanför, och han har lite svårt att få det snyggt och 'slätt', men han försöker verkligen. Sötisen min! Tror nästan att han tycker det är lite skoj. Han har dessutom tagit med mina Neutrogena-produkter in till badrummet, och nu står han i duschen. Så jag gissar på att han ska testa dem. Han är ju rätt fåfäng, min älskling. Men det är kul.

Men nu mina söta vänner ska jag inte skriva mer idag. Imorgon ska jag dock sätta mig ner och svara på alla de cirka 250 kommentarer jag fått hittills idag. Tills dess får ni fortsätta kommentera och har ni inte gjort det än, så lägg gärna till mig på bloglovin'. (länkt hittar ni i menyn till höger)

Puss, så hörs vi imorgon!

VISIBLY CLEAR



Ja, vad var det då i paketet som kom idag?
Jo, hela Neutrogena Visibly Clear serien! Gissa om jag blev glad! Min vän Sandra blev för ett tag sen ambassadör för Neutrogena, och nu är jag också det. Skoj! Älskar verkligen deras produkter. Så idag har jag testat alla krämer, toners och ansiktstvättar. Provade 2-1 wash & mask,  som man kan använda både för att tvätta ansiktet med, men också som en ansiktsmask. Och jag provade de senare. Och man verkligen känner hur skiten dras ut ur porerna.

Nu har jag i alla fall ansiktsprodukter för en lång tid framöver. Tack Sandra, och Neutrogena! Så förhoppningsvis är min hy bra innan sommarn, då jag gärna vill slippa använda foundation för att dölja porer, finnar och ojämn hudton. Jag har ju inte speciellt mycket finnar, men dom få som är sugna på att dyka upp i mitt ansikte, ska jag inte ge någon chans. Neutrogena ska hjälpa mig att hålla dem borta.

Vad använder du för produkter till ansiktet? Eller använder du några alls?

DET KOM ETT PAKET MED POSTEN...



Och det var inte litet heller!
Nyfikna på vad det kan vara i det kanske? Då får ni helt enkelt kika in igen på ett tag, så visar jag innehållet. För nu ska jag städa lite, och sen hoppa i duschen. Ciao så länge!

psst.. förresten, följ gärna bloggen med bloglovin, länk hittar du i menyn till höger. ni är så många som läser, men så få som lagt till mig på bloglovin. kanske för att länken jag hade tidigare inte fungerade. men nu mina vänner, ska det funka. testa den!

EN EFTERLÄNGTAD COMEBACK - ELLER...?


Egentligen vill jag varken skriva eller publicera detta inlägg.
Men jag gör det ändå. För att få höra era åsikter. Det spås nämligen att 'cykelbyxan' är på väg tillbaka. Ingen har väl ungått att 80-talet kommit tillbaka, och nu när vi avverkat både breda axlar, tröjor med tryck och annat som hör 80-talet till så är det alltså dags för: cykelbyxan.

Japp, no kidding. Alexander Wang är en av de stora trendsättarna som vill att vi ska dra på oss de tighta plagget till hösten. Men jag säger bara: No way! Aldrig att jag tar på mig dem! Vad kommer sen liksom? Neonfärger från topp till tå...?

Så vad tycker ni, hiss eller diss för cykelbyxan?
bloglovin

TAYLOR MOMSEN OCH JEN KAO SAMARBETAR


Taylor Momsen som spelar Little J i tv-serien Gossip Girl är inte bara skådespelerska. Hon har även ett eget rockband, Pretty Reckless, som hon sjunger i och skriver låtar till. Tillsammans med den duktige designern Jen Kao har Taylor startat ett samarbete för att designa scenkläder till bandets sommarturné. Det är många som väntar med spänning på hur dessa kläder kommer se ut. Jen Kao's kommande kollektion som landar i höst är väldigt inspirerad av goth, kedjor och stenar - perfekt för ett rockband som Pretty Reckless!

Brukar du se Gossip Girl?

DESIGNBYTE


Som ni gamla läsare vet så var det en ny design pågång. Och nu är den så gott som klar, så jag har lagt upp den. (tryck F5 om ni inte ser den) Det är lite småfix kvar, men det får jag fixa till när det finns tid över till det. Tänkte att jag skulle lägga upp min nya, fina nu när det är så många nya läsare som hittar hit i och med inlägget på startsidan. Så vad tycks? Tjusigt? Bättre eller sämre än den förra?

Jag personligen gillar den.
Men det är en del saker jag stör mig på, som måste fixad. Men vad det är säger jag inte, för då kommer ni också störa er på det. Haha. Men tills vidare är det denna design ni kommer mötas av då ni kikar in här.

STARTSIDAN IGEN



Som jag anade,
jag är på startsidan igen! Eller det är väl inte jag som är det, men inlägget om 'Sex Drive' som jag skrev igår. Kul! Lika roligt varje gång, tack Karin!

Säger hej till alla nya läsare, och hoppas att ni kikar in igen! Och ja, självklart slänger jag iväg ett hej till er 'gamla' läsare också, ni är såklart välkommna tillbaka ni med! :)

TJO!

Tänkte bara säga hej, och god morgon! Ska iväg på en workshop som börjar 08.30, sen blir det att ta det lugnt i eftermiddag, för att ikväll fara och bygga badrum. Bloggar mer sen! Puss!

HE'S LEAVING VIRGIN TERRITORY



Såg just denna film med älsklingen. Helt sjukt bra och rolig, om man har samma humor som vi. Men det är det väl inte många som har i och för sig. Nåja. Rolig var den. Eller störd är väl det rätta ordet. Se den om ni nån gång får tid över.

Och snart är det Ballar av stål, så det kommer bli en bra avslutning på kvällen. Imorgon ska jag iväg på en workshop, så då blir det att stiga upp tidigt.

Så nu sötisar,
säger jag natti till er!
Hörs imorgon!

GIVE ME A MONKI



Har fortfarande inte hunnit besöka MONKI's nyöppnade butik i Luleå. Skämmes, Susanne, skämmes! Men det beror väl mest på att jag inte haft tid. Och sen är ju min budget rätt begränsad för tillfället, så ett besök hos MONKI skulle utan tvekan resultera i en obetydlig budget, eftersom varenda slant jag äger och har skulle ligga i deras kassa.

Men dom har ju så mycket fint!

HEJ HOPP

Nu sitter jag och Anni här i soffan och ser på The Tyra Show. Vad gör ni andra? Har hållt på med bloggdesignen till och från mest hela dagen, men blir aldrig riktigt nöjd. Så ni får helt enkelt ta och vänta ett tag till. Har även fixat lite i Annis blogg, men vi ska sätta oss ner och göra om den mer nån annan dag.

Var på stan med min kära mamma tidigare idag också. Fick med mig ett par skor hem. Supersnygga, ni får se dem sen. Blev sugen på att köpa ett par pumps från Scorett också men dom får vänta. Dels för att jag ju faktiskt har en massa skor, speciellt pumps, som bara väntar på att få bli använda. Och dels så har jag helt enkelt inte råd med några fler par skor nu. Det är så mycket annat som ska köpas och fixas.

Men nu mina vänner ska vi snacka lite mer skit, Anni och jag.
Vi hörs senare!

Pussar :love:

DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅT GOTT...


FREDAG & LÖRDAG

Hejsan svejsan! Hur är läget? Tänkte hinna med en liten uppdatering om vad jag gjort dom senaste dagarna.

Igår steg jag upp tidigt, plockade undan lite här hemma och drog sen ner på stan. Klockan 12 åt jag lunch med älsklingen och sen tog jag det bara lugnt resten av eftermiddagen. Strax efter fyra kom Tobbe hem. Vi mös och såg lite TV, och sen skjutsade vi Niklas till Norrfjärden. Stackarn har legat inne på sjukhus men nu mår han prima igen, skönt att höra. Efter dte blev det lite stressigt, eftersom vi skulle iväg på bio med Cissi, Alex och några vänner till dem. Vi såg Fast & Furious och det var lätt den bästa av F&F filmerna. Har ni inte sett den, gör det!

Efter det drog vi till MAX och åt en väldigt sen middag, och snackade lite skit. Sen bar det iväg hemåt och ner i sängen.

Imorse vaknade vi kring 10 och gick ner på stan där vi mötte upp Lunkan och Maja. Det blev en sväng på stan och även på BackCity. Och ikväll kommer dom över på middag, det blir grillpremiär! Entrecote, råstekt potatis & morötter i ugn, lime/chili sås och grekiskt vitlöksbröd. Mums säger jag! Sen vet jag inte riktigt vad som händer mer ikväll, antar att det blir lite TV-tittande. Robinson ikväll ju.

Nej, nu ska jag hoppa i duschen. Vi hörs!
Puss!


BTW, bloggdesignen kommer upp snart, jag lovar. Har bara lite finslip kvar ;)

ROLIGA SAKER:

- Ny design på bloggen kommer inom kort! (inte en minut för sent..)

- Vunnit biljetter till Hello my name is Party! som är på statt på lördag.

- Fått skattebeskedet, och japp, jag får tillbaka! Och inte lite heller!

Oh happy day! :D

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL


Ja ni är allt bra lättlurade. Tror ni verkligen att jag skulle tatuera en pokemon-figur mitt på foten? Sötnötar! Nej, det var såklart ett aprilskämt, som ni alla verkade gå på. Kul, jag som aldrig brukar lyckas lura någon! Tänkte först säga att jag vunnit på triss eller att jag och Tobbe bestämt oss för att köpa husvagn, och bosätta oss i den över sommar eller liknande. Men det hade ni väl kanske inte gått på.. Eller?

Hur som helst så har jag alltså inte tatuerat mig! Hur söt lilla Mew än är, så var det alltså inte min fot han prydde. Nej, ska jag tatuera mig så blir det ingen katt/råtta, det är nåt som är säkert. Är dock lite sugen på att märka mig för livet, men tills dess jag är helt klar med vilket motiv jag vill leva med resten av livet, får det vänta.

Har ni lurat någon idag, eller själv blivit lurade? (Förutom mitt lilla tattoo-skämt då alltså...)

MY FIRST TATTOO

Egentligen skulle ju ingen få veta det förrän typ i sommar, då alla skulle få märka det, utan att jag berättat. Men Tobbe är ju lite lustig, och råkade försäga sig till några. Så det är väl lika bra att alla får se den - min nya, och allra första tattoo!



Söt eller vad? Blev riktigt nöjd!
Inte världens bästa bild, men min kära mor är ju inte känd för hennes talanger inom fotografering heller precis. Ont som satan gjorde det dock, men som tur var höll min kära mor mig i handen hela tiden. Tack mamma! Fast jag ska väl inte skylla på Tobias, jag hade väl ändå inte kunnat hålla det hemligt speciellt länge till.

Om ni inte ser vad det föreställer så är det alltså Mew, som är en pokemon och en blandning av en råtta och en katt. Haha, mobba mig inte nu va. Men jag tycker han är så söt. Så ja, han fick hamna på min vänstra fot.

Tycker ni om den lika mycket som jag? :D

DAGENS

  • Städa, diska, bädda rent.
  • Luncha med Tobias
  • Möte ang. jobb
  • Fika på stan
Hur ser er dag ut? :love:

RSS 2.0