MÄTT I MAGEN

Det är inte ofta man vaknar och är proppmätt, men det var jag minsann imorse. Älsklingen och jag var nämligen ut och åt igår. Till förrätt åt jag vitlöksbröd och Tobbe tog chickendrumsticks, och till varmrätt åt jag fläskfile och pommes, och älsklingen beställde in entrecot och potatisgratäng. Nån efterrätt blev det dock inte, då vi verkligen var proppmätta! Så efter den underbara middagen så for vi hem och intog soffläge. Och kvart över åtta gav Tobbe upp och gick och la sig. Jag stannade uppe tills klockan nio då jag fick ett litet sms från min käre boyfriend där det stod nåt i stil med "Jag kan inte sova utan min älskling.." så då gick jag också och la mig.

Så någon frukost var det inte tal om när jag steg upp imorse.
Och nån lunch lär det heller inte bli. Har svårt att tro att jag ens kommer äta nån middag. Är verkligen proppmätt!

Idag ska jag dock gå ner på stan en sväng.
Måste hitta något fint att ha på mig på Anders och Majas wedding nästa helg. Och kanske köpa något snyggt att ha på lördag, då jag bestämt mig för att festa, Tobbe är inte så sugen.. Men jag är verkligen råpeppad! Men än så länge verkar ni svårflörtade, mina vänner. Kom igen nu, tänk vad kul med en riktig fest! Nån som är på? Call me ;)

FACELOOK

 

Såhär ser jag ut idag. Grönt linne, skitigt hår men ändå på bra humör, tänka sig. Har dock lite ont i halsen känner jag, förmiddagens långpromenad kanske inte var så bra trots allt. Nåja. Ska snart hoppa i duschen, så man är fin och fräsch tills älsklingen kommer hem. ♥


UT I SOLEN

Nu har jag proppat mobilen full med musik, har planerat att ge mig ut på en långpromenad. Målet är att gå i minst en och en halvtimme! Och det är ju nemas problemas i detta goa väder. Har en slinga jag brukar gå, och den tar ganska precis en timme. Så jag får väl gå den två varv! Eller gå någon helt annanstans. Men det är så mysigt att gå ner mot fårön, vid vattnet. Men men, får väl börja med att dra på mig skorna, så ser vi väl vart vi hamnar.

Och till er som sitter inne och läser min blogg, he er ut för tusan! Det är ju kanonväder ute! Få lite sol på era bleka nyllen vettja! :)

EN FRALLA, TACK

Det är sånna här dagar man vill vara hundägare. Man är ledig, solen skiner och man letar efter en anledning till att få gå ut i snön och busa. Tänk om vi hade haft vår hund idag! Vår lilla frallatjej. Som jag längtar. Och jag vet att Tobbe längtar minst lika mycket. Men det blir ingen hund förrän sommarens renovering är över. Men förhoppningsvis hinner vi klart med det värsta innan snön kommer, och då ska vi bli med hund!

Tills den dagen kommer får jag nöja mig med att titta på söta frallabilder. Både på denna dator och på den andra har vi franska bulldoggar som bakgrundsbilder på skrivbordet, och vi blir lika glada varje gång vi startar datorn och möts av det där leendet som bara en fralla kan ge. Underbara små vovvar. ♥

 



THE SUN

Har ni hunnit titta ut genom fönstret idag? Eller kanske vaknade ni precis som jag av att solen letade sig in genom persiennerna? Hur som haver så är det ett underbart väder ute! Och just därför tänker jag inte sitta här inne och blogga hela dagen, utan ska istället ge mig ut på en långpromenad som jag tänker avsluta med ett besök på solariet. Vilken underbar dag det är!

BLA BLA BLA

Blä, är redan less på denna design! Haha, den blev verkligen inte snygg. Jaja, ids då inte göra nån ny nu. Så det är bara gilla läget. Idag har jag i alla fall varit ledig, och ja, jag har inte gjort ett skit. Bara legat framför TV'n och tagit det lugnt. Ikväll blir det dock hockey i luleå. Kommer bli kul, vi får hoppas att grabbarna skärper till sig och gör en bra match! Det behöver vi.

Och på tal om Luleå så ska jag dit på lördag också. Då är det Tobbes jobb som bjuder på fest. Så det blir lite god mat och dryck och sen hotellövernattning, kommer bli sweet!

Nu ska jag dock förbereda för middagen som idag blir lax och pressad potatis, mums!

TILLFÄLLIG BLOGGDESIGN

Blev så less på min gamla design att jag bestämde mig för att lite snabbt slänga ihop en ny. Och ja, ni ser ju resultatet. Ni kommer att få dras med den ett tag framöver, tills jag har tid och lust att fixa en ordentlig en. Har inte riktigt någon inspiration för tillfället..

Vet att det är lite buggar och att designen ser konstig ut på vissa ställen, men har inte orkat gå igenom alla koder för att ta bort småfel. Så ni får leva med det :)

L O V E




En tråkig dagens, men en snygg jacka! Från H&M. I love it! Ett av fynden jag fick med mig hem från Luleå igår.


RSS 2.0