ATT VARA IMPULSIV

Vet ni vad? Jag och Tobias är så impulsiva! Idag när jag satt på nätet och kollade runt lite så hamnade jag på en sida som säljer tapeter, och då kom jag på att det borde ha kommit en ny katalog från Borosan, som är dom tapeter vi får välja mellan om vi vill tapetsera om i lägenheten. Men det hade vi ju bestämt att vi inte skulle göra, eftersom vi mest troligt inte kommer bo kvar här så länge.

Men vi blev lite nyfikna så Tobbe ringde Lunkan, som jobbar med sånt, och frågade om Borosankatalogen kommit. Och det hade den! Så vi bestämde oss för att fara och kolla, mest för nyfikenhetens skull. Men det slutade med att vi bestämde tapeter till datarummet, sovrummet och vardagsrummet. Så nu ska vi alltså helt plötsligt tapetsera om i alla fall. Men det känns bra, vi hittade grymt fina tapeter, och jag tror att det kommer bli dösnyggt! Speciellt i sovrummet.


En liten sneakpeek på några av de tapeter vi valt.

Kommentarer
Postat av: lillie

finns inget bättre än skor :D

2009-01-20 @ 20:06:01
URL: http://lalillie.blogg.se/
Postat av: Mia

Är det något jag älskar, så är det att titta på tapeter! :) Jag skulle behöva tusentals rum i mitt hus om jag skulle vilja ha alla tapeter som jag tycker är snygga. ;)



Kram

2009-01-21 @ 13:40:42
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Åhåå inte illa!! Men om ni hittar värstvärsta huset o vill flytta då?

2009-01-21 @ 23:35:24
URL: http://dreamerme.blogg.se/?tmp=15033141
Postat av: Anna

Åh. Tapetproblem, min favoritsysselsättning :o)

2009-01-22 @ 16:38:26
URL: http://annoula.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0