ETT TIPS TILL MINA ÄLSKADE LÄSARE


Vill du ha chansen att vinna 3 par skor, 2 par väskor eller ett presentkort på kläder? Jag tänkte väl det. Då måste jag tipsa om hur du ska gå till väga! Det enda du behöver göra är att svara på några frågor i en konsumentundersökning, och du är med i utlottningen. Dessutom får alla som deltar ett presentkort på 150:- som kan användas på Inwear, DYRBERG/KERN och Friis & Company.

Varför jag tipsar om just detta är för att jag ligger hemma helt ensam eftersom jag är sjuk. Men bara för att jag mår dåligt, ska inte mina fina läsare behöva göra det. Så ta chansen att vinna något snyggt nu! Klicka på VINN-knappen här ovan för att komma till tävlingen och undersökningen.

SHOPPING FÖR HELA SLANTEN

Idag har jag jobbat det tidiga passet, vilket innebär 07.00 - 15.45. Det är det bästa passet enligt mig, eftersom man då slutar rätt tidigt. Och just denna dag var det ju suveränt att jag slutade när jag slutade. Ty då ringde jag upp min kära karl och vi beslöt oss för att mötas upp i stan för lite shopping, eftersom han slutade en kvart senare än mig.

Och shopping blev det minsann.
Först ett par nya skor åt mig. Men denna gången är det faktiskt ett par löparskor, tro det eller ej! Hittade ett par på rea som satt skönt och var riktigt fina, tror dom kostade runt 700. Så det var vårt första klipp!

Sen gick vi vidare till Indiska där vi fick med oss två kuddar, två par gardiner, tre ljuslyktor och en prydnad. Efter det gick vi på bland annat Hemtex och Åhléns, men hittade inget vi ville ha där. Så vi bestämde oss för att cykla hem och istället ta bilen och fara förbi EM och Mio. Första stoppet blev som sagt på EM där vi hittade en kudde till vardagsrummet samt en lampa till sovrummet. Så nu känns det som att i alla fall sovrummet börjar bli 'klart'. En lackhylla, nån ny blomma och ett nytt tyg till fotöljen så är vi så gott som klara där.

På MIO hittade vi dock inget.
Eller jo. En massa möbler. Men det har vi bestämt oss för att inte köpa ännu. Eftersom vi ju inte vet vart vi vill och ska bo i framtiden. Så vi väntar med det.

Men jag är iaf nöjd med dagens inköp!
Kan visa bilder på allt imorgon. På torsdag är jag ledig så då blir det nog lite mer inredningsshopping. Några kuddar till vardagsrummet är det som ska prioriteras då.

Men nu väntar sängen på mig.
Vi hörs imorgon! ♥

GRATIS MAKEUP



Är du inte redan medlem, så bli det idag! Superbra sida där du lätt samlar poäng genom att göra gratis erbjudanden, tipsa vänner och klicka på olika länkar. Som tack för det får du presentkort som du kan köpa makeup för! Det är verkligen superenkelt!

TACK NI UNDERBARA BÄST-VÄNNER

Har man världens bästa vänner, eller vad? Lunkan ringde idag och sa att han och Maja var på Hemtex i Luleå och att kuddarna som jag vill ha fanns där. Han undrade om han skulle köpa dem åt mig. Och självklart ville jag det! Jag sa att han skulle köpa en, vilket han också gjorde. Åh, ni är så bäst, bäst, BÄST! Och självklart inte bara för att ni köper en kudde åt mig, men för att ni faktiskt tänker på mig när ni är iväg sådär. Gullungar, vad jag tycker om er!



Så nu ligger kudden så fint här bredvid mig i soffan.
Jag var i valet och kvalet om jag skulle ta en eller två kuddar, men jag bestämde mig för att börja med en. Tanken är att jag ska köpa några enfärgade kuddar till, som går i ton med den blommiga kudden från Hemtex. Tror det kommer bli snyggt. Sen är det bara lite nya gardiner, plädar, ljus, dukar och lampor som saknas så är jag nog nöjd. Tills vidare i alla fall. Så småningom blir det även en ny matta, och när vi köper hus kommer även möbler att bytas ut. Men tills dess så piffar vi upp läggan med diverse småtjaffs.

EN LUGN KVÄLL

Det var tänkt att jag skulle festa ikväll, men så blev det inte. Då en ihärdig huvudvärk följt med mig genom hela dagen så var jag helt enkelt inte speciellt peppad. Istället blev vi bjudna på middag hos Catarina och Patrik. Så kvällen gick i stillhetens tecken, men det var riktigt trevligt. Lite huvudvärk har jag fortfarande, men det får man väl ta och leva med..

Men nu är vi som ni förstår hemma och tar det lite lugnt innan det är dags att sova. Imorgon blir det nog ännu en lugn dag, och det är precis vad jag behöver. ♥

NEDRANS KUDDAR

Ja nog är det typiskt. När jag äntligen har bestämt mig för vad jag vill ha för kuddar i sofforna i vardagsrummet, så är dom såklart slut! Tänkte köpa dem när jag och Jullan var i Luleå, men det kändes så jobbigt att bära runt på en massa kuddar på stan, så jag tänkte att jag skulle köpa dem här i stan istället. För vi har ju Hemtex här med. Men icket. Dom var slut idag när jag och Tobbe for för att köpa dom. Attans. Och när jag frågade om dom skulle få in några mer så svarade hon att hon inte visste. Det är så typiskt.. Som jag har velat fram och tillbaka vad det är jag vill ha. Och när jag väl bestämt mig så är dom slutsålda. Eller dom fanns, men i fel färg...


Det är den blommiga kudden här ovan som jag ville ha. Och så tänkte jag köpa några enfärgade också. Men men. Nu får jag ta och tänka om. Eller fara till Luleå och köpa dem. Båda alternativen kändes jobbiga eftersom jag ju vill ha dom nu!

Blä. Kändes som ett himla tråkigt inlägg för er att läsa. Förlåt! Haha. Men det är typiskt :) Nåja. Det blir nog bra. Ska eventuellt med mamma till Luleå på torsdag, så förhoppningsvis kanske dom finns kvar då.

Vad händer för er läsare i helgen då?
Ni kanske har något roligare att betätta om? :)

EN DAGENS IDAG IGEN


Jag bjuder på en dagens idag igen! Men tro nu inte att det blir en vana bara för det. Jag kände mig bara väldigt givmild idag. Eller nåt sånt.

Ni ser i alla fall en liten del av mitt nya linne. Tjusigt, inte sant? Jag gillar det verkligen. Tur att jag köpte båda, för först tänkte jag bara lägga vantarna på det vita, men detta var ju hur fint som helst det också! Så ibland är det bra att inte snåla.

Tobbe och Steffe sitter förövrigt här bredvid mig och kollar på YouTube på den andra datorn. Skoterfilmer är det tydligen. Tror faktiskt att skotrar är det enda dom pratat om de senaste veckorna.. Så jag är rätt less. Och då passar jag på att blogga lite istället. Inte för att jag har så mycket vettigt att säga men jag försöker kladda ihop ett inlägg i alla fall. Och visst lyckades jag väl?

Men nu kära vänner ska jag läsa lite bloggar istället, sen blir det nog att städa lite här hemma, om inte grabbarna får för sig att vi ska hitta på något annat. Så tills vi ses igen - puss och ta hand om er!

SKAGS FYR



Canon EOS 450D + Canon 18-55mm IS

Bilderna ovan togs igårkväll då jag,
Tobbe, Steffe och Ante for till Jävre för att fiska. Men eftersom fisken inte verkade vara på hugget tog jag fram kameran och fotade lite istället.

För er som inte ser vad det är, så kan jag tala om för er att det är en fyr. Det är faktiskt en av landets äldsta fyrar, Skags fyr heter den. Den var i drift utanför Örnsköldsvik mellan åren 1871 - 1957. Sedan ersattes den av modernare navigeringssystem och monterades istället upp i Jävre som ett minne av fyrbyggnadstiden vid Sandholmen. Jag tycker den är vansinnigt vacker!

DAGENS INKÖP


Två linnen. Kunde inte bestämma mig för vilken färg jag ville ha, så jag tog båda.
 


Hårkur från BJÖRN AXÉN


Inpackning från Wella.


Ögonskugga från IsaDora.

Och det var resultatet av dagens shopping.
Plus en deo som jag inte kom ihåg att fota, men det var nog inte så mycket att se heller så. Men fick som ni ser inte med mig så mycket hem, konstigt nog. Hade planer på att köpa skor, men det känns så himla svårt. Ska man köpa pumps/ballerina eller höstskor?! Det är ju inte sommar längre, men liksom inte höst heller. Så jag tror minsann att jag får vänta lite med skoköp...

DAGENS


Julia är lite sen
så jag hinner slänga upp en 'Dagens. Notera plåstret på min axel, råkade bränna mig på locktången igår. Gjorde riktigt ont!

SHOPPING I GRANNSTADEN

Idag blir det shopping för hela slanten. Jag och Jullan drar nämligen till Luleå för att spendera en massa pengar på prylar vi egentligen inte behöver. Kul va? Haha. Nej men det blir väl lite kläder och kanske ett par skor? Ska även leta efter lite kuddfodral och gardiner. Och om jag hittar nån bra kamerabutik, så blir det kanske lite smålir till kameran också.

Så nu ska jag gå och göra mig klar för dagen. Jullan kommer och hämtar upp mig vid halv elva tiden, så nu är det bråttom!
Puss och kram, vi kanske ses på stan!? ;)

NATTI

God natt, sov gott. Det ska då jag göra i alla fall.. Och Tobbe har lovat att spoona mig, lovely ♥ Jag sover som bäst när han håller om mig, min fina, söta älskling.

TÄVLING HOS XTREMEBEAUTYNAILS


Min absoluta favoritblogg, alla kategorier, Xtremebeautynails, har en helt fantastisk tävling just nu där du kan vinna naglarna här ovan. Eller ja, inte just dom, men du får dom gjorda på dig. Självklart är jag med och tävlar, och det tycker jag att du också ska vara! Och vill du inte tävla så tycker jag i alla fall att du ska kolla in bloggen, den är väl värd ett besök -eller sju. Och glöm inte att lägga till den på blogglovin'!

FYRA I FAMILJEN



Här har vi då det nyaste tillskottet hos familjen Karlsson/Johansson. Visst är han fin? Ski-doo Renegade 1000sdi (-06a) aka. Mr Renegade. Tycker han är superfin. Men han är farlig, ja ett riktigt monster. Gruvar mig för att vara med honom i vinter. Haha. Nej, men det ska nog gå bra. Bara man håller i sig hårt. Men nog om detta.

Ikväll blir det lite festligheter med gott att dricka och trevligt sällskap. Eller rättare sagt underbart sällskap i form av framförallt en Becca, som är hemma över helgen. ♥ Längtar som en tok tills ikväll ska du veta!

EN SOLIG TISDAG

Solen skiner och det är varmt! Jag njuter av min lediga dag här ute på balkongen. Ser dock ut att kunna bli regn om ett tag, jag skymtar några dystra moln i fjärran. Får hoppas att dom letar sig någon annanstans, för här vill jag inte ha dem!

Tänkte sola ett tag till, sen ska jag gå in och hoppa i duschen för att sen gå ner på stan en sväng. Har lite ärenden där, och har jag tur kanske jag hittar nåt snyggt till mig själv också.

Men först ska jag lapa lite mer sol! Vi hörs sen! Puss på er!

TORSDAGKVÄLL


Canon EOS 450D + Canon 18-55mm IS + Närbildsfilter (+4)

Äntligen en lugn stund.
Tänk vad skönt det är, att efter en lång dag, bara få mysa lite i soffan innan man kryper i säng. Men jag kan inte slappna av allt för mycket, då jag tyvärr har lite tvätt i tvättstugan som måste hämtas upp. Men det förtränger jag ett tag nu.

Imorgon jobbar jag förmiddag. Efter det ska jag en sväng ner på stan och runt 18-tiden drar jag, Tobbe, Lunkan och Maja iväg till Umeå där vi ska stanna över helgen. Kommer bli riktigt härligt att få lämna Piteå för några dagar. Och att vi dessutom ska till Umeå, min favoritstad här i Sverige gör ju inte precis saken sämre. Hoppas bara vi får tur med vädret också.

Bilden ovan är förresten tagen i måndags,
på min och Tobbes 2-års dag. Då var vi ute med båt till Baggen där vi grillade, solade och bara mådde gott. Det var verkligen helt underbart. Precis så som vårt förhållande är. Jag älskar dig, Tobias

I LOVE FRENCH NAILS



En hemskt dålig bild tagen med camen. Men ni kanske ser ändå? Har fixat naglarna ikväll. Så nu känner jag mig som en ny människa. Det må vara ytligt, men att ha snygga naglar är verkligen en boost för själen. Och just fransk manikyr är ju en storfavorit. Dom blev dock en aningen långa, men det kan jag nog leva med.. ♥

Men nu kallar sängen. Ty det blir en tidig morgon imorgon.. Vi hörs senare!

NATURE



Canon EOS 450D + Canon 18-55mm IS + Närbildsfilter (+4)


THE SUN IS SHINING

Solen skiner! Känns som det var längesen.. Kan nog dock bero på att jag jobbat som en tok i flera dagar nu. Och då hinner man knappt reflektera över hur vädret utanför fönstret är. Men nu känner jag solens strålar mot min panna, och jag njuter.

Vad kvällen har har bjuda på vet jag inte ännu. Det har varit tal om både det ena och det andra. Men vad det än blir så blir det säkert bra. Jag är nöjd bara av att få vara ledig och tillbringa tid med nära och kära. ♥

ON TOP OF THE WORLD

Canon EOS 450D + Canon 18-55mm IS + Närbildsfilter (+4)

En bild från dagens utflykt till Bredviksberget där vi åt middag och bara mådde gott. Och jag kan lova att maten smakade lika bra som vi mådde. Det blev grillspjut med potatissallad, blandsallad och melonmix. Mums säger jag bara!

RSS 2.0