MINUS NIO & TIO

Termometern visar att det är minus nio grader ute idag. Äntligen är vintern påväg! Jag är nog inte ensam om att vilja ha en vit jul även detta år.

Och vågen visade minus tio kilo imorse. Har ju egentligen vägning på måndagar, men ställde mig på den idag och då visade den prick minus tio kilo. Och det har jag gått ner på 7 veckor. Ofattbart hur fort det kan gå. Känns inte alls som att vi käkat LCHF speciellt länge. Men tydligen så... :)

YES YES YES!

Och så var huset vårt! Åh, är så lycklig att jag inte hittar ord för att beskriva det. Så jag bloggar sen då jag hittat tillbaka till mitt ordförråd. Men då vet ni hur det gick med den saken iaf :)

A HOUSE & A GIRL WITH LONG HAIR

Today is the day. Idag får vi veta om vi blir husägare eller inte. Det är så spännande att jag ryser när jag tänker på det. Så jag skriver inte mer om det just nu, återkommer då jag vet mer istället.

Istället får ni titta på mitt hår! Äntligen är det långt och fint, and I love it! Visst är det snyggt? Håret alltså, titta inte på mig. Jag är osminkad och nyvaken! Haha, om man nu får skylla på det. Men ni ser ju the hair i alla fall. Åh, I just love it! Skulle dock vilja fylla ut med lite mer, ser lite tunnt ut längst ner. Så det får jag se till att fixa här framöver. Men tills dess så duger det här alldeles utmärkt. Sen är det ju lite i längsta laget när det är plattat, men när jag lockar det, som här nedan så blir det exakt den längd jag vill ha. Så det får nog vara så här. Eller? Kom gärna med synpunkter :)



Men nu ska jag dricka en kopp thé innan jag far till jobbet. Och ska hinna sminka mig också. Så det är bäst att jag kilar nu. Hör av mig då jag vet mer om the house.

Puss och kram på er!


OH HAPPY FRIDAY

Och så var det fredag igen. Men inte vilken fredag som helst. För idag börjar mest troligen budgivningen på huset! Åh, det pirrar i hela kroppen. Vill ju så mycket ha det där huset! Men vi får väl se, vet inte alls om det är någon annan som också är intresserad av det. Vi har i alla fall satt en gräns på hur mycket vi är villiga att lägga på det, så det känns bra. Får bara hoppas att ingen annan vill lägga mer än det...

Snart ska jag iväg till jobbet.
Slutar 16.45 idag och är ledig i helgen. Fast jag är ju i och för sig ledig varje helg nu för tiden. Men vad som skall hittas på på den lediga tiden vet jag dock inte. Beror väl på hur det går med budgivningen. Antingen dansar vi av lycka, eller så gråter vi av sorg.

Nej, skojja bara. Är det menat att vi ska bo där, så kommer huset bli vårt. Om inte, ja då får vi leta vidare helt enkelt. Det är ju inte the end of the world precis, även om det skulle kännas så ifall vi inte vann..

Men nu ska jag dra på mig ytterkläderna och kila ner till bussen. Vi hörs!

GLÄDJEBESKED

Jobbet gick bra. Hockeyn gick sådär. Och mötet med banken gick superbra! Det var inga som helst problem att få ett högre lånelöfte. Så nu känns det verkligen som att vi kan få ett fint hus. Om inte annat ett hus som vi kan göra och renovera så att det blir fint. Så det känns superkul. Vi har hittat ett hus på annelund som vi verkligen gillar. Vi var på en visning förra veckan, och imorgon ska vi på en andra visning. Då ska Tobbes föräldrar följa med så att dom kan få säga vad dom tycker. Men det viktigaste är såklart att vi gillar det! Och det gör vi. Med "lite" renovering så kan det bli hur bra som helst!

Men som sagt.
Jobbet gick bra. Har inte så mycket att säga om det. Matchen mot Skellefteå gick ju sådär, slutade 1-1 så man ska väl inte klaga. Det kunde slutat med en nolla för Luleå. För dom var verkligen inte på hugget idag.

Nåja. Nu är det snart läggdags.
Imorgon vankas det en ny dag med allt vad den innehåller. Vilket är jobb till 16.45 och visning klockan 18.00. Spännande!

Men som sagt. Dags att sova nu, vi hörs mina vänner! Puss hej!

MÅNDAG


GOD MORGON

Lever ni? Det gör jag, men det är värre med Tobbe. Stackarn fick sån huvudvärk igår att vi fick lov att fara hem. Och han har fortfarande ont i huvudet. Jag har också lite ont, men inte lika mycket.

Så nu ligger vi i var sin soffa, Tobbe ser Desperate housewives och jag läser lite bloggar. Har också lagt en beställning på en diffuser till kameran. Så den kommer förhoppningsvis till veckan. Känns roligt att jag börjar få så mycket tillbehör till kameran. Nästa sak på listan är ett nytt objektiv. Men det får bli efter julhelgerna.

Nu ska jag se lite DH med älsklingen,
sen hoppas jag på att vi kan ta en lång, härlig dusch tillsammans.. ;)

KVÄLLENS

Här kommer två små bilder tagna alldeles nyss. Fia kommer och hämtar mig om ett tag, så då drar vi till 30-års festen. Ikväll ska jag rocka! Do you wanna rock with me?



LITE SHOPPING OCH LITE RESULTAT

Nu har jag varit ner på stan en sväng. Med mig hem fick jag en skjorta till min söta karl, ett par leggings till mig och en sjua från bolaget. Ikväll nalkas det ju 30-års kalas!

Var även in och surrade med Anni ett tag. Var alldeles för länge sedan. Alltid kul att prata av sig lite. Hon tyckte att jag skulle "redovisa" mina resultat här i bloggen. Alltså viknedgång och välmående. Så jag får väl ta och göra det då. Och ja, på måndag har vi då hållt på i 5 veckor, och jag mår bättre än någonsin. Är pigg och glad, mår super helt enkelt. Att inte få äta socker är inga problem alls. Och både vågen och måttbandet visar lägre och lägfre siffror. Imorse visade den en viktnedgång på totalt 8,2 kg sen vi började. Så ja.

Men bäst av allt är faktiskt hur bra man faktiskt mår. Självklart är det kul att gå ner lite, har ju blivit lite rund och go på senaste tiden. Haha. Men att kunna vakna utvilad och på bra humör är den allra högsta vinsten.

Men åter till 30-års festen! Ska snart hoppa i duschen och börjar göra mig klar. Även om vi inte ska va där förrän klockan 18 så är det bra att börja redan nu. Jag brukar ha en tendens att ta lång tid på mig när jag ska göra mig klar för en partykväll. Tur att man vet om sina brister, haha.

Vi hörs och ses sötnosar!

TÅRAR FYLLDA MED KÄRLEK

Åh nej! Jag sitter här och gråter. Inte för att jag är ledsen, utan för att jag är glad. Loggade in på min lunarstorm (!!) och kollade min mail. Och så såg jag några mail som Tobbe skickat till mig förut... Och jag blir så rörd! Han är så underbar! Tänker inte säga vad som står i dem, men om jag berättar att det ena mailat börjar med "Min kärleksförklaring till dig!" så kanske ni kan tänka er hur resten låter. Min underbar Tobias.. 

Jag kan inte förstå varför just jag kan vara så lyckligt lottad. Att få ha en sån underbar kille vid min sida. Och att den killen är just den person som jag älskar mest på denna jord, och att han känner samma kärlek för mig. Det är något som inte alla får uppleva.

Men det får jag, det får vi. Det är över tre år sen våra vägar korsades, och jag kan bara säga att den kärlek och värme jag kände då, känner jag fortfarande. Men nu ännu starkare, varmar, närmare, intimare.

Tobias, du vet vad jag känner för dig. Och det är inget jag behöver skylta med här på bloggen egentligen. Men eftersom det är här jag skriver ner mina känslor, tankar och funderingar så får även detta rymmas här.

Du är underbar, och jag älskar dig för att du är du!



HÄR KOMMER ETT LITET HEJ

Egentligen inte för att jag har nåt att säga, men för att jag inte har nåt bättre för mig. Eller jo, det har jag visst. Kan ju alltid mysa med Tobbe! Vilket är precis vad jag tänkt göra nu! ♥

Bye!

TJOSAN HOPPSAN

Ännu en dag på jobbet har passerat. Kom just hem och nu väntar jag på att Tobbe ska duscha och göra sig klar så att vi kan fara på en husvisning klockan 18. Spännande, var ett tag sen vi gick på nån visning nu, men det har helt enkelt inte kommit ut några hus vi varit intresserade av.

Vad som händer senare ikväll vet jag dock inte. Gissar att det blir en mysig kväll framför TVn. Kanske nåt gott att knapra på (läs gurkstavar) och nåt mumsigt att dricka (läs vatten alt. mjölk). Härligt va?

Haha, ja ni är ju vissa som inte för något i världen kan förstå hur vi kan leva med LCHF. Men för er kan jag tala om att det är alldeles fantastiskt lätt, roligt och gott. Jag avstår gärna från allt vad socker och kolhydrater heter, nu när man insett hur pass mycket bättre man faktiskt mår utan dem.

Nåja. Nog om det. Nu ska jag också göra mig klar, fixa håret och byta tunika. Kanske bättra på makeupen lite. Sen bär det av på visningen! Hoppas på det bästa. :)

Ciao!

BAKA, BAKA LITEN KAKA

Eller nja, kakor är förbjudet! Men bröd har jag bakat. Eller det är ju inte som 'riktigt' bröd heller, då det är ett LCHF-bröd. Men jag tycker det är smaskens med en massa smör och ost på. Mumma!

Sitter och ser på Desperate Housewives, så himla bra. Och Tobbe är påväg hem, han har varit på hockey i Luleå. Som jag saknar honom. Även fast vi sågs imorse, kan jag inte sluta längta efter honom. Jag tror det kallas kärlek.. <3

Åh, blir alldeles varm i kroppen av att tänka på honom, min underbara karl. Något som dock inte gör mig varm är vädret utomhus! Idag var det riktigt kallt ute, och jag har ingen riktig vinterjacka. Så det måste införskaffas. Har hittat en snygg på teamsportia, men tycker den är i dyraste laget. Men men. Vi får väl se hur det blir.

Känns lite jobbigt att köpa kläder nu också, då jag ju hela tiden minskar i storlekar och omkrets. Haha. Nåja. Bara för att jag tappar kilon betyder det ju inte att jag ska behöva frysa i vinter. Så det är klart att jag måste ha en vinterjacka! Men får kanske försöka hitta nån billigare helt enkelt.. Någon som sett någon snygg, till rätt pris någonstans? Hojta till!

Men nu mina vänner ska jag hoppa i duschen, eller kanske lägga mig i badet...? DEt vore riktigt härligt.

Vi hörs!

OUTSIDE MY WINDOW

Snön som föll igår ligger fortfarande kvar på marken. Och jag känner mig alldeles varm i kroppen. Som när man var barn, och den första snön kom för att stanna. Det var nåt visst med det då, och det är det fortfarande.

Min älskling ligger fortfarande och sover. Själv ska jag kila in till köket och baka lite bröd så vi har något att äta till frukost då han vaknar. Vad resten av dagen har att erbjuda är det ingen som vet, vi har bestämt att vi bara ska ta det lugnt och inte ha några måsten. Så vi får väl se vad som händer.

Men nu väntas brödbak i köket. Vi hörs!

THIS ONE'S FOR YOU, MARIA

Nu har Blomman aka. Maria surrat om att jag har varit dålig med uppdateringen här på bloggen. Och ja, det kan jag väl erkänna att jag varit. Så då tänkte jag försöka göra henne nöjd, och faktiskt ta mig tid för att skriva lite.

Det händer inte så mycket just nu, jobbar heltid så de få tillfällen jag är ledig så umgås jag såklart med Tobias, och alla våra underbara vänner. Vår nya livsstil med LCHF går jättebra, vi är inne på tredje veckan nu, och jag tycker att vi är jätteduktiga.

Utöver det så har Tobbe och jag börjat surra lite lätt om att starta eget(!!). Haha, I know. Tänker inte säga mycket mer än så. Tiden får utvisa hur det blir med den saken. Vi ska i alla fall forska lite och räkna på saken. Se vad som krävs, vad som behövs och vad man kan tänkas behöva lära sig innan. Ja, som sagt. Time will tell. Känns i alla fall superspännande!

Men nu ska jag se klart Mammas pojkar, och sen fixa en matlåda tills imorgon. Vi hörs!

RSS 2.0