Fredag

Efter en lång dag finns det äntligen tid över för att sitta ner och bara ta det lugnt. Majas begravning var i varje fall fin. Vackra blommor och fina ord blandades med människorna som alla samtals för att ta ett sista farväl av henne.

Men nu är vi hemma och tar det lugnt. Vi har sett IDOL och väntar på att få se utröstningen. Tänkte inte skriva så mycket mer nu, utan vi hörs imorrn!

Håkan ringde..

Som vanligt blev det lite ändrade planer. Håkan, Tobbes kompis, ringde och frågade om inte jag kunde följa med honom på stan och hjälpa honom att köpa lite kläder. Ja visst, sa jag, snäll som man är. Så nu sitter jag och väntar på att han ska komma förbi så vi kan bege oss ner på staden. Det är andra gången han frågar om jag kan hjälpa honom med klädinköp, så jag antar att han blev nöjd med det vi hittade sist.

Det tråkiga är dock att Tobbe inte kan följa med. För han skulle också behöva införskaffa sig lite saker. Skor bland annat. Men det är ju lite svårt att pröva skor nu när han har svullen fot, så det får vänta.

Aja, vi hörs senare!

En lugn torsdag

God morgon mina vänner. Allt bra med er en dag som denna? Det hoppas jag. Själv mår jag bra, men annat är det med Tobias. Förutom hans nedrans stukning så har han dragit på sig en hosta, som inte heller verkar bli bättre. Så inatt har jag inte sovit speciellt mycket, har mest legat och lyssnat på hans hosta. Stackars mig. Fast det är väl mest synd om honom, egentligen. Men i alla fall. Idag tänker jag tycka synd om mig också, bara för att.

Idag blir det ännu en lugn dag. Har en del saker att stå i inför imorgon, då vi ska på begravning. Jag ska tvätta kläder, putsa Tobbes finskor och klippa hans hår. Sen ska mitt hår slingas och luggen klippas till. Om jag känner mig själv, och tro mig det gör jag, så är det säker nåt mer jag måste göra men som jag kommer glömma bort. Typiskt mig.

Men nu mina vänner, ska jag fixa lite frukost åt mig och sjuklingen, eller jag menar älsklingen.
Ses sen!

xoxo

I miss you, Kii!

Ibland saknar jag Umeå. Vilken underbar stad. Och vilket underbart shoppingutbud. Satt och kollade runt lite på nätet och blev glatt överraskad när jag hittade till denna sida kii.se Det var och är fortfarande min absoluta favoritbutik. Så gissa om jag blev överlycklig av att hitta deras webshop! Sitter just nu och kollar på alla snygga kläder och accessoarer dom har. Det som är så roligt med Kii är att dom har plagg och smycken från så många olika designers, kända som okända. Men klockan är för mycket för nätshopping nu. Den här tiden på kvällen är det alldeles för lätt att råka klicka hem nåt man egentligen inte planerat. Så jag stänger ner sidan, och kollar in imorgon igen. Då ska jag ta en till titt på klänningen här nedan.




Empirskuren klänning från Lipsy 900:-

Ni får nöja er så här

Ja, mina vänner. Ni får dras med den här designen ett tag framöver. Blir bara förbannad på att jag aldrig får det som jag vill. Så jag låter det vara som det är tills jag känner mig manad att försöka igen. Hemska färger, I know. Men jag tror ni kan leva med det några dagar. Om ni fortfarande ser min gamla design, tryck F5 så borde ni kunna se den nya.

Vi hörs sen!

Ny design

Håller på med en ny design, så ni får ursäkta om det ser rörigt ut! Måste ta en paus från skapandet och äta lite middag, så det får se ut som det gör ett tag till.

Puss så länge!

Vad som händer & några änder

Idag har jag bara varit hemma. Förutom en liten snabbvisit över till våra kära grannar Lunkan och Maja, för att hämta ett bandage till Tobbe. För ja, hans fot är svullen än. Och han kan inte stödja sig på den. Stackare. Får se om det blir bättre, annars måste vi nog fara till sjukan och kolla upp det. Men han verkar inte ha lika ont i alla fall, så det är ju bra.

Själv gör jag så lite som möjligt. Tobbe spelar sitt bilspel och jag sitter vid datorn. Låter nog rätt trist, men det finns faktiskt inte så mycket annat vi kan göra. Så vi har det bra här i soffan.

Här kommer i alla fall dagens tråkiga outfit.



Tröja med änder från ICHI.

Vem ska värma mina öron?

Det är kallt i luften och ett minustecken visar sig framför siffrorna på termometern. Nu är vintern på väg. Jobbigt med kyla men visst älskar jag vintern ändå. Men det är vissa saker som måste göras innan den får komma på riktigt. Bland annat hitta någon som vill värma mina öron. Jag pratar om en mössa såklart. Har kikat runt lite och hittat några möjliga kandidater. Får se om det blir någon av dem eller om jag hittar någon annan som vill ställa upp.


Använder du mössa på vintern? Eller är du en såndär som hellre går och fryser? Det var jag en gång i tiden eftersom jag inbillade mig att jag inte passade i mössor. Och ja, det kanske jag inte gör heller, men varför ska man frysa när man inte behöver. Så det blir en mössa för mig i vinter. Kanske två, så dom får turas om att värma mina kalla, små örsnibbar.


Ännu ett onödigt inlägg

Tänkte bara säga god natt med detta till synes onödiga inlägg. Så ja, sov gott mina vänner och fiender! Det ska jag i alla fall göra. Vi hörs imorrn!


Old pic.

En stukad fot

Vad gör ni? Själv sitter jag tycker synd om min karl medans han spelar lite bilspel på PS3. Varför är det så synd om honom då, tänker ni säkert. Jo, för att han har stukat foten. Och jag kan säga er, att en fot som är mer svullen än hans får ni leta efter. Stackare. Han kom hem kring lunchtid idag och sedan dess har jag ägnat dagen åt att pyssla om honom. Tycker nästan det är lite roligt att jag får fixa och dona lite åt honom för en gång skull. I vanliga fall är det han som tar hand om mig då jag har mensvärk, eller liknande. Men idag är det min tur att ta hand om honom. Lillstackarn. Vi får väl se hur svullnaden ser ut imorgon, men jag gissar på att han kommer stanna hemma från jobbet. Han kan fortfarande inte stödja sig på foten, och ja, det måste han ju kunna om han ska jobba.

Tänkte först lägga upp en bild på hans svullnad, men ändrade mig då jag insåg att jag borde bespara er från den otäcka synen. För ja, det ser verkligen läskigt ut. Så istället kommer här en liten bild på en glad Tobias, för att liksom väga upp allt det negativa och onda som han går igenom just nu. Typ.


Söt som sockervadd

Två älsklingar, två bilder

Jag förde just över lite bilder från kameran till datorn och gissa vilka jag hittade där, fångade på bild? Jo, Tobbe och Siri. Måste ju visa er hur sockersöta dom är, båda två. Bilderna är tagna i helgen om det är nån som undrar.


Tobbe myser på soffan.


Och Siri myser på mattan.



Sussie svarar

Läste igenom lite kommentarer och hittade en fråga jag tänkte svara på lite snabbt.

Åh, snygg plånbok! Är den helt i guld? O får man fråga var du köpt den?

Japp, den är helt i guld och kommer från Lindex. Var dock ett tag sen jag köpte den, så jag vet inte om den finns kvar längre. Men jo, visst är den snygg alltid!


Måndag är en härlig dag

Idag är det mulet här i norr. Men trots det trista vädret är jag på toppenbra humör. Det har varit en underbar helg, och nu ser jag fram emot en underbar vecka och en till underbar helg i slutet av den. Har inga egentliga planer för veckan, utan jag tar den som den kommer. Men till helgen däremot, då är det planerat en del. Och det allra viktigaste och roligaste är att Rebecca kommer upp till Piteå! Pratade med henne i förrgår och frågade vad hon har för planer för Halloween. Hon svarade att hon var ledig då men inte riktigt hade några planer. Så då föreslog jag att hon skulle komma upp hit och vara med oss. Hon sa att hon skulle fundera på det, och ringa upp. Så igår ringde hon och sa att hon kommer! Så jag är glad, glad, glad! Gud, vad jag saknar den tjejen. Kommer bli härligt att få träffa henne igen, var ju trots allt tre månader sen vi sågs sist. Tre månader! Det är alldeles för lång tid utan henne. Hon är världens bästa.


Vi ses till helgen, sweetie!

Hej mina vänner!

Får ursäkta för den dåliga uppdateringen igår, men jag hade verkligen inte en enda minut över till att sitta vid datorn. Men nu är Tobbe ute och rastar Siri så jag tänkte att jag skulle blogga lite grann.

Igår vaknade vi vid 11,
steg upp och gjorde oss i ordning för dagen. Vid tolv for vi ut en sväng, var bland annat och kollade på några skotrar. Ni förstår inte hur mycket jag längtade efter vintern när vi kikade på dem. Vill ha snö nu! Men nä, man får nog vänta några veckor till...

Kring ett for vi och hämtade upp Lunkan och Maja, och for till Norrfjärden och kollade på handboll. Det var Norrfjärden mot Strömnäs, och ja, det var riktigt spännande. När det var en minut kvar av matchen var ställningen 25-25, men Strömnäs lyckades trycka in ett mål. Trist var det, eftersom vi ju hejade på Norrfjärden.

Klockan hann bli efter tre när vi for från Norrfjärden. Lunkan föreslog att vi skulle käka middag tillsammans. Så sagt och gjort, vi käkade tacos hos hem. Börjar bli en liten tradition att äta middag med dem varje helg. Men det är skoj, dom är världens bästa. Efter middagen for vi alla tillbaka till Norrfjärden för att hälsa på Tobbes föräldrar. Vi var där ett tag, innan vi for vidare till Nybyn och våldgästade Dan och Anja.

Kring 22 var vi back in town, och då for vi till oss och såg lite film. Det blev Sex & The City. Superbra rulle! Och efter det var det bara att gå och lägga sig, för då var klockan halv ett.

Där slutade kvällen. En lyckad kväll.

Ett inlägg bara för oss

Jag gråter. Men det är av glädje. En sån där ren och skär lycka som kan infinna sig ibland och som just nu bestämt sig för att hälsa på mig. Och den är så välkommen så. Tänk vad några ord kan göra. Hur dom kan borra sig in i din själ och sätta dig i obalans.

Jag älskar dig också. You know that.

Maybellines senaste tillskott

Maybelline har fått tillökning i sin mascarafamilj. Denna gång har avkomman döpts till Colossal Volum' Express. Maybelline själva lovordar sin lilla bebis, och självklart måste jag nu pröva henne. Den stora borsten och formulan som innehåller kollagen påstås ge nio gånger mer volym till fransarna. Så det måste ju prövas.


Och hur får du då snyggaste fransarna?
1. Böj fransarna med en fransböjare för att skapa en solfjädereffekt som separerar fransarna. För extra hållbar böj kan du värma franstången med en hårfön.
2. Är mascaran alldeles ny kan du torka av den lätt med lite papper.
3. Zickzacka mascaraborsten närmast franskanten. Forma de inre fransarna inåt ögonvrån medan mittenraden formas uppåt och de yttre utåt. Detta gör att fransraden blir bredare och det ser ut som du har fler fransar.
4. Your done!

Lätt som en plätt. Vill du köpa mascaran före alla andra så finns den pre-launchad hos KICKS idag (24/10) och på Åhléns den 28/10.

Så det blir en sväng ner på stan för min del idag också. Lämnar ett utlåtande om mascaran såfort jag prövat den. Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig klar för dagen. Ska även prova foundationen och se om den funkar för mig. Berättar sen hur det gick!

Vi ses och hörs!
Puss på er alla

Fredag med allt vad det innebär

Då var det fredag igen. Äntligen! Som jag har längtat. Antar att jag inte är den enda i vårt avlånga land som gjort det, men ändå. Jag verkligen älskar helger. Och just denna helg kommer bli lika rolig som vanligt. Dock ett undantag. Inget party! Nej. Nu ska vi vara nyktra hela helgen. Ska faktiskt bli skönt, det var ju ett tag sen nu.

Idag ska jag städa här hemma. Ska kila ner och se om det finns någon ledig tvättid också. Sen tänkte gå igenom min garderob och se om jag kan rensa ut den lite. Det skulle behövas. Och Tobbe skulle behöva gå igenom sin också. Tro det eller ej, men karl har typ 12 par jeans. Vad ska han med så många par till egentligen? Well, det är hans garderob så han får väl ha vad han vill. Han lägger sig ju inte i min skosamling, så jag behöver inte lägga mig i hans jeans collection. Även om jag så gärna vill..

Nä, här får man ju då inget gjort. Bäst jag tar tag i det här nu.
Take care!
Kisses!

Sussie svarar

Den svenska avundsjukan. (Kan aldrig glädjas åt någon annan.) I vanliga fall brukar ni vara så himla trevliga i era kommentarer. Men idag när jag kollade dem fick jag se dessa två.

sara anonym om Tjugotredje i tionde: vad jobbar du med? verkar som du o din pojkvän har massor med pengar...lite skryt eller önsketänkande kanske??? IP: **.***.***.**

anonym om Tjugotredje i tionde: men snälla gumman...sluta tro att du ska bli en ny "bella", hälften av det du skriver är ju bara bullshit IP: **.***.***.**

Tänkte svara på dessa, eftersom jag ju brukar svara på era kommentarer. Lite svårt att svara personligen bara då du som skrev valt att vara anonym. Fast jag vet inte om du har klart för dig att jag kan kolla upp vem du är. Men det väljer jag att inte göra, då jag faktiskt inte tar åt mig av de du skrivit. Tycker bara det är fegt att inte våga stå för vad man tycker.

Men nu till svaren. Just nu är jag 'mellan två jobb', som det så fint heter. Pengar har vi så att vi klarar oss. Handlar varken om skryt eller önsketänkande. Tycker dock det är synd att folk inte kan glädjas åt andra.

Svar på den andra kommentaren, som var postad av samma person. Vad gör jag för att 'försöka bli en ny Bella'? Jag är den jag är och bloggar om det som faller mig in. Att hälften av det jag skriver skulle vara bullshit, vart får du det ifrån? Är det du eller jag som skriver?

Nä, vet ni vad. Jag tycker det är kul att ni kommenterar! Ja, till och med sånna här kommentarer. Men jag tycker att man ska stå för vem man är. Och kom ihåg, bara för att du väljer att inte skriva ditt namn, är du inte anonym för det.

Det var allt för mig nu. Ska se TV och mysa med älsklingen nu.
Ha det bra allihopa!
Puss

Tjugotredje i tionde

Dagen före löning brukar det gapa tomt på mitt konto. Ja det är nästan så att det ekar. Men inte den här gången! Så därför har jag varit på stan och förstört lite money. Det blev en foundation och ett puder från Åhléns. Tänkte prova nåt nytt, så det blev Loréals True Match. Får se om det funkar bra. Pudret har jag i och för sig använt förut, men inte foundationen. Hittils har jag använt Kanebos Cream finish, som jag verkligen varit nöjd med. Men jag tänkte att jag skulle pröva nåt nytt. Så det fick bli en budgetvariant. Ger väl ett utlåtande imorgon då jag provat den. Har hört både gott och ont om den. Så vi får väl se. Men blir jag missnöjd så kommer jag i fortsättningen hålla mig till min Kanebo.

Fick också med mig en Kimono hem. Får se hur ofta jag använder den, jag trivs ju så bra i Tobbes stora och varma morgonrock. Varför är det så skönt med andras kläder för? Brukar ofta låna Tobbes mjukisbyxor och tröjor. Det är så mysigt på nåt sätt. Och det luktar så gott, det luktar Tobias. Mm..

Var in på VILA en sväng också, och när jag står där och kollar på lite kläder hör jag hur någon står och pratar om mig. Jag vänder mig om och då står en av tjejerna som jobbar där och pratar med Gallerians Personal Shopper. Dom står alltså och pratar om vad som gäller i hårväg i höst och vinter och Personal Shopper'n säger att jag är 'helt inne på rätt spår'. Åhå, säger jag och ler lite generat. Dom frågar vart jag gjort det, och jag förklarar lite stolt att jag gjort det själv. Vi surrar vidare ett tag innan jag säger tack och hej, och går vidare. Blev riktigt glad, för just idag har jag en bad hairday. Men nu kommer jag i varje fall ha ett leende på läpparna resten av kvällen.


Jag är tydligen 'rätt' i höst

Och på tal om kvällen, så kommer Alex hit sen. Inte min bror då, utan våran polare vid samma namn. Blir att se lite Blu-ray film och snacka en massa skit. Ska bli skoj, var ett tag sen vi träffades nyktert. Brukar mest bli på fyllan och villan, och ja, då blir det ju inte att snacka på samma sätt.

Men nu mina vänner, ska jag kila till köket och börja med middagen. Får se vad jag hittar på för nåt spännande.
Puss puss!

Mina goda vänner Johnnie och Mattias

Träffade mina underbara vänner igår. Ja, nu snackar jag om Roomservicekillarna. Okej, jag träffade dom väl inte på riktigt kanske, men visst känns det nästan som att man känner dem? Dom är så härliga. Och oj vad snyggt det blir allt jämt!

I gårdagens program gjorde dom om en gillestuga.
Och självklart blev det grymt snyggt! Som alltid. Men det jag ville komma till var att den lyckliga killen vars rum blev omgjort hade turen att få sig en riktigt snygg matta. Både jag och Tobbe vräkte ur oss 'Shit vad cool matta, en sån skulle vi haft'. Och självklart måste jag visa den för er som inte såg programmet.


Mattan 'Flash' från Ogeborg.

Den skulle göra sig grymt bra hemma på vårt golv. Vi var in på Ogeborgs hemsida men hittade inga prisuppgifter så jag slängde iväg ett mail. Får se om dom hör av sig. Men jag skulle gissa på att den inte är speciellt jätte billig. Nåja, drömma får man väl göra.

Men nu ska jag hoppa i duschen, mina vänner!
Vi hörs senare!
Puss puss!

Ego


Ego hit & ego dit.


Change of plans

Det värsta jag vet är att behöva skjuta upp saker. Eller okej, det kanske finns saker som är värre, men jag tycker det är så grymt jobbigt att behöva ändra på mina planer. Som idag tillexempel. Då skulle jag fara på mitt gamla jobb och hämta några papper och lite annat, och efter det skulle jag vidare på ett annat ärende. Jag hämtade min mobil, ett lipgloss, ett par vantar och lite annat, och la ner det i en väska. Sen gick jag till hallen och hämtade min börs. Och just innan jag lägger ner den i väskan med de andra grejerna, får jag för mig att öppna den, vilket jag aldrig brukar göra annars. Och gissa vad? Jo, mitt leg är borta! Får lite panik, men inser snart att Tobbe har det i sin börs. Vi gick ju ut i lördags och eftersom jag inte hade nån väska med mig då fick han ta hand om det. Jag hade helt enkelt glömt bort att han har det. Och just idag behövde jag mitt leg. För utan det kan jag inte göra de ärenden jag planerat att göra. Fan. Jaja, bara att skjuta upp det tills imorrn då.


I facket under VISA kortet brukar mitt leg vara. Men inte idag inte..

Gillar verkligen att behöva ändra planer.
Men vad gör man? Så jag skiter nog i att gå ner på stan och på mitt gamla jobb, och sparar det tills imorrn. Istället ska jag sitta här och tjura för mig själv.

Vi hörs sen allihop!
Puss

Träning och planer för dagen

Och hur gick det med träningen igår då? Mja, det blev ingen. Håkan ringde starx efter fem och frågade om vi inte kunde följa med honom till Boden 'en snabbis'. Och visst, det kunde vi väl. Det blev ingen volleyboll, utan vi skulle på gymmet istället, och dom har ju öppet till 22.00. Så visst. Så vi for typ strax efter 18.00. Och när kom vi hem då? Jo, kvart i tio. Det tog alltså nästan fyra timmar! Och jag hade räknat med två.. Nåja. Då får vi ändra lite i schemat och köra gym idag, då vi egentligen skulle ha en vilodag. Svårare än så är det ju inte.

Vad har ni för planer för dagen då?
Själv ska jag förbi mitt gamla jobb och hämta lite papper och sånt som ligger kvar där än. Sen blir det väl en vända på stan också. Men först av allt ska jag äta lunch med Tobias, som kommer hem om en timme. Så nu tänker jag hoppa i duschen och göra mig klar för dagen. Vi hörs!


Jag hjärtar dig också, söt!

Uppdatering av tidigare inlägg

Vaktmästaren ringde och sa att han inte kunde komma förrän imorrn. Suck. Vi har alltså ingen fungerande lampa på toan just nu. Och jag som tänkt bada. Får se om jag kanske gör det ändå. Tända en massa ljus och lägger mig där och läsa ett tag.

Vi var ju förresten och tränade igår. Det gick jättebra. Blev kondition för hela slanten. Alltså 20 minuter crosstraining och 20 minuter cykling. Sammanlagt 40 minuter. Egentligen brukar vi kombinera crosstrainern med löpbandet men alla löband var upptagna så vi fick lov att cykla istället.

Ikväll blir det mest troligt volleyboll. Beror lite på hur många som kan komma. Annars drar vi en vända till gymmet ikväll igen. Det är en sån härlig känsla när man tränat klart och sätter sig i bilen för att fara hem. Man känner sig nästan som en ny människa. På ett bra sätt.

Men nu mina vänner ska jag slöa lite framför TV'n och sen sätta mig i badet.
Vi hörs!
Pussar!


Mysteriet under natten

Två gånger i natt har jag vaknat av att det låtit något inne i lägenheten. Båda gångerna innbillade jag mig att jag hörde fel, vände mig om i sängen och fortsatte sova. Imorse steg jag upp, gick till toaletten och huttrade för mig själv 'fan va kallt det är'. Jag försökte tända lyset på toaletten, men det gick inte. Jag kollade upp mot lampan ovanför spegelskåpet och döm om min förvåning när jag ser att väggen är alldeles svart, som om det brunnit. Jag sprang till sovrummet och hämtade mobilen för att ringa Tobias. Han sa att han inte märkt det imorse när han for till jobbet, utan sa att jag skulle ringa vaktmästaren. Så jag gick tillbaka till sovrummet för att hämta mitt täcke, för jag tyckte det var ovanligt kallt i lägenheten. Och när jag går ut i vardagsrummet så ser jag att ett fönster i vardagsrummet är öppet! Lampan ligger på golvet jämte mitt prydnadsträd från Åhléns som gått sönder i fyra delar.

Jag börjar misstänka vad jag vaknat av inatt. Men jag kan inte hjälpa att undra hur ett fönster bara kan öppnas av sig själv? Och hur och varför det brunnit på toaletten? Det är för mig ett mysterium.

Så nu sitter jag här ensam i lägenheten och känner mig allt annat än bekväm i mitt eget hem. En konstig känsla ligger i luften, och jag kan inte låta bli att känna mig lite vemodig.

Nu jävlar

Idag har varit en sån där dag då man liksom inte gjort nånting, men ändå känns det som att man gjort hur mycket som helst. Just nu sitter jag dock ner framför datan och försöker få tiden att gå lite fortare. Tobias slutar klockan fyra så då ska vi laga middag tillsammans. Tror det blir pepparstek, potatisklyftor och morötter. Himla mumsigt. Ikväll ska vi också iväg till Nautilus och träna. Blir nog ett konditionspass skulle jag tro.

Vi måste verkligen komma igång med träningen igen. Vi har varit alldeles för lata i sommar. Men nu blir det ändring på det. Så framöver kommer våra träningsveckor se ut ungefär såhär:

Måndag: Gym
Tisadag: Volleyboll
Onsdag: Vila/långpromenad
Torsdag: Gym
Fredag: Vila/långpromenad
Lördag: Vila/långpromenad
Söndag: Gym

Nåt i den stilen. Alltså volleyboll en gång i veckan, gym tre gånger i veckan och vila resterande dagar. På de dager vi har 'vila' ska vi dock ut och promenera. Tror det blir en bra start. Får väl se om det ändras framöver. Men just nu satsar vi på det. Ska väl börja simma i vinter också. Och då blir det väl att byta ut ett av gympassen mot ett simpass, eller eventuellt lägga in det under en vilodag. Får se hur det blir. Känns i alla fall skönt att vi tar tag i träningen igen.

Nu ska jag diska lite, så det är fint och städat tills min karl kommer hem.
Vi hörs!
Pussar

Män i strumpbyxor

Vad tycker vi om det egentligen? Hittade en sida på nätet, www.e-mancipate.net, där man försöker få män att använda strumpbyxor. Och varför skulle man vilja det? Jo, just för att det är snyggt. Enligt dem alltså. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker. På ett sätt kan jag faktiskt tycka att det ser lite tufft ut, men å andra sidan känns det lite, hittar inte rätt ord nu men, knäppt.




Vad tycker ni?

Lördag & Söndag

Hejsan hoppsan! Hur står det till med er ikväll? Själv är jag ruskigt trött. Sitter här med älsklingen och ser på Singing Bee. Och vi har just konstaterat att det verkligen inte handlar om skönsång i den här tävlingen, för då hade ingen fått vara med.

Imorse vaknade vi kring 11, steg upp och städade upp efter gårdagen. För ja, det blev inte som det var tänkt igår. Vi skulle ju på fest med Tobbes brorsa, men dom tänkte se på hockeyn och det var inte vi speciellt sugna på. Så vi styrde ihop fest hos oss istället. Blev kanske lugnt dock. Vi gick ut på Kalles där både jag och Tobbe blev uppraggade av några oldies. Vi snackar 40+ på dem båda. Var dock trevligt, även om vi gick hem innan det stängde.


Jag


Cissi, Alex och Kim


Kim och Cissi


Alex och Olle käkade makaroner ur kartongen


Julia var på G


En onykter Tobias spelar RockBand


Fler bilder kommer kanske senare. Nu tänkte jag lägga ifrån mig datan och mysa med herrn här ovanför. Ha det bra allihop!
Vi hörs och ses.
Puss på er!


Makeup, check!


Allvarliga miner här ja..

En vit helg, eller hur blev det?

Hade ställt in mig på en lugn, nykter helg, men icke. Det blir fest ikväll trots allt. Och det var väl inte så oväntat egentligen, jag vet ju hur det brukar bli. Varje gång vi säger att vi ska ha en nykter helg så är vi lugna fredag, men på lördagen är det så många som hör av sig och vi faller för trycket. Så ikväll blir det fest med Tobbes brorsa David och några jobbarpolare till honom. Kommer nog bli skoj, alltid kul med lite nytt folk, inte bara dom gamla vanliga. Ni som läser som faller under kategorin 'de vanliga', ta inte åt er allt för mycket! Jag älskar er alla, puss puss! Men som sagt, kul att fara ut och träffa nytt folk. Ni finns ju trots allt kvar sen ändå. Visst?

Nåja, man kanske borde börja göra sig klar då.
I alla fall välja outfit. Får se om jag kan hitta nått. Hade ju varit nice med klänningen här nedan, men näe, så snygg får man tydligen inte vara. Well, jag uppdaterar senare om jag får till nåt annat snyggt. Annars får ni ha det så bra ikväll! Och vi hörs som vanligt imorgon. Right?

xoxo

Cocktail Clash

Allas vår favoritsida ASOS slutar aldrig att leverera. Eller vad sägs om denna underbara blåsa, för härliga 3 085 kr? Dyr, men ack så underbar!



Med denna klänning skulle man garanterat göra succé
, oavsett plats eller tillfälle. Synd på det höga priset bara. Men visst, önska kan man ju alltid göra. Och det tänker jag göra! Skriver upp den på min önskelista till tomten nu med desamma!

Lekstation3 och IDOL

Kvällen igår blev riktigt lyckad! När Tobbe kom hem från jobbet for vi ner på stan en sväng och slösade en hel del pengar. På ett Playstation3. Dyrt, men oj så roligt! Jag kommer till det roliga snart. Vi fortsatte till Elgiganten där vi tänkte köpa RockBand och Guitarhero, men dom hade inget RockBand inne, så fick nöja oss med ett Guitarhero. Vi åkte där ifrån glada över vårt GH men bittra över att dom inte hade något RockBand inne, så vi vor tillbaka in till stan och gick in på GameStop. Och gissa vad? Jo, dom hade ett sista RockBand till PS3. Självklart köpte vi det, och begav oss sen hem för att koppla in allt. Och det är nu det roliga kommer! RockBand! Så himla skoj det är! Man känner sig verkligen som en rockstjärna! Så vi spelade och spelade och spelade, tills Lunkan ringde och frågade om vi inte skulle dra och köpa nåt gott och se IDOL.


Playstation3 och RockBand.

Det var svårt att slita sig, men vi for till Coop och köpte lite snacks. Vi hann just hem till IDOL, och såg alla upträdanden. När det sedan blev paus så kan ni väl bara gissa vad vi gjorde. Just det! RockBand! Killarna bestämde att vårt band skulle heta Fist Fuckers.. Och ja, jag hade väl inte så mycket att säga till om. Nåja., vi rockade i en timme, och slog sen över till IDOL igen. Som vanligt hade jag rätt om vem som skulle åka, och ja, den här gången tyckte jag faktiskt det var rätt person.

Efter IDOL var vi lite sugna på att se en Blu-Ray film, eftersom PS3 även är en blu-ray spelare. Så vi drog till Hemmakväll och hyrde Casino Royale. Och ja, jag kan ju bara säga att det blev supernbra kvalitet!

När filmen var klar var klockan över ett
så då var det dags att sova. Lunkan, Maja och hunden Molly sa hejdå och for hem till sig. (Dom bor bara tvärs över gatan). Vi såg lite mer tv när dom farit, men somnade båda på soffan. När jag efter 10 minuter vaknade upp igen föreslog jag att vi skulle lägga oss i sängen istället, vilket vi gjorde. Och där var kvällen slut.

GinaTricot uppdatering

Klänningen från det tidigare inlägget finns även i en puderrosa färg. Personligen gillar jag den svarta bättre, eftersom den rosa känns lite för gullig. Svart och spets ger en härlig blandning av sött och sexigt. Ungefär som en gott och blandatpåse, den har lite av allt.

Klänning från GinaTricot 399:-


Ville också visa den vackra baksidan. Ofta tycker jag att det är så att klänningar är snygga framifrån men vänder man på den så är det inget speciellt med den. Och visst, du själv ser väl bara framsidan när du speglar dig, men alla runt omkring ser dig ju bakifrån också till och från. Så visst är det roligt om man är snygg från alla vinklar.

GinaTricot

Har suttit på GinaTricots hemsida nu på förmiddagen. Dom har gjort om den till det bättre, och det är verkligen roligt att sitta och kika på alla vackra kreationer. Jag gillar verkligen GinaTricots utbud. Dom har snygga kläder till humana priser. Den enda nackdelen är ju att jag inte är den enda som tycker det, och det i sin tur innebär ju att man aldrig får vara själv om ett plagg. Köper du en snygg klänning för att ha på krogen, så ser du minst 3 pers till som har just den klänningen. Och då känns den helt plötsligt inte lika tilltalande längre. Nåja. Här kommer några av mina favoriter just nu.


Det här med communitys

Hur många sidor på nätet är ni medlemmar på? Själv är jag medlem på en hel del, men det är endast några få som jag besöker dagligen. Det är dom vanliga sidorna som lunarstorm (i know..), bilddagboken, stylesearch och pixbox. Men en sida som jag tror att en hel del av er inte känner till är Apberget. En himla skoj sida! Har du missat den så tycker jag absolut du ska bli medlem.

http://www.apberget.se/invite.php?r=n3aq

Och nej, det här är ingen värvningslänk där jag får en laptop eller ipod om jag värvar en massa folk. Nej, det är endast för att jag vill ha mer vänner och bekanta på sidan! Så vi ses väl där? Skriv ett gästboksinlägg så att jag hittar dig i djungeln.

Rebecca & jag

När jag kollade igenom datorn för att hitta bilderna jag använde i det förra inlägget, hittade jag en massa andra härliga vinterbilder också. På en hel del av bilderna var Rebecca med. Min älskade Rebecca. För er som inte vet så är Rebecca min allra bästa vän. Men hon har flyttat till Sundsvall, vilket är alldeles för många mil bort från mig. Jag saknar verkligen henne. Tänk att hon och jag blev så bra vänner tillslut.

Vi gick 7an till 9an tillsammans, och under den tiden pratade vi knappt med varandra. Utan att ha gett varandra en chans så hade vi redan bestämt oss för att vi inte gillade varandra. Och så var det bara. Men när vi sen började gymnasiet, och hamnade i samma klass igen, så blev det så att vi faktiskt pratade med varandra. Och det visade sig att vi var så grymt lika varandra. På alla sätt och vis. Rebecca var inte alls den person jag inbillat mig att hon var. Hon var hur härlig som helst. Samma humor, samma intressen. Och ja, idag kan jag skratta åt saken. För några år sen fick vi också reda på att vi gått dagis tillsammans, och jag tror att det kanske sitter i sen dess. Är väl mest troligt att hon någon gång snott en barbie eller nåt av mig, och det har satt sig i mitt undermedvetna. Så när vi träffades i 7an igen, så var det inbyggt i mig att 'henne tycker jag inte om'. Måste vara så. Visst? Haha. Nä, skämt åsido.
I love this girl.


Söta Becca i en snökoja.


Jag och Becca prövar solglassögon på Åhlens i Luleå.


Vi två.


Becca i bilen.



Vintern är påväg, och ja, visst längtar vi!

Vaknade imorse av att Tobias kysste mig i pannan och sa 'Älskling, det snöar ute, kom och titta.' Trött som jag var virade jag täcket runt kroppen och ställde mig upp för att kika ut genom fönstret. Och ja, visst snöade det! Känns verkligen skönt att vintern är på väg. För ja, visst är hösten mysig, med alla vackra färger på träden, men när löven väl fallit kan jag inte hjälpa att tycka att det är dags för vintern att göra sitt intåg.

Tänk vad mycket roligt vi ska göra i vinter. Köra skoter, åka snowboard, göra upp eld och grilla korv en sen och kall vinterkväll. Jag längtar verkligen. Det tråkiga är bara att den första snön aldrig stannar, utan tinar bort innan den ens hunnit lägga sig på marken. Men ändå, man vet att vintern är påväg och man vet att det är dags att ge sig ut på en shoppingrunda för att inhandla en massa varma kläder, skor och jackor.


Uppe på ett berg utanför Svensbyn förra vintern.


Skotrarna.

Visst ser det härligt ut? Jag längtar så att det gör ont i kroppen! Det är så mysigt att sitta bakom Tobbe på skotern. Att få hålla om honom och känna hur kylan försöker leta sig in genom alla lager av kläder. Underbart.

God morgon

Vilket strålande väder det är idag! Ligger ute på balkongen i bikini och solar. Inte. Vilket pissväder det blev. Och jag som hade så många planer för dagen. Där bland annat en långpromenad i eftermiddag var inräknad. Nåja, det är väl inte första gången jag fått ändra mina planer.

Vad brukar ni göra när det är dåligt väder ute? Jag har så dålig fantasi. Så det blir oftast att jag ligger i soffan framför TVn, med datorn i knät och med ett stort glas O'boy som sällskap. Finns det något annat man kan göra? Visst, städa och tvätta och alla dom där sakerna kan man ju försöka få gjort, men hur kul är det? Inte speciellt, nej.

Äsch, går väl och fixar mig ett glas iskall O'boy då. Uppdaterar senare!
Pussar

Sussie svarar

Fick en fråga om mina fasader, vad det kostar och vilka tänder jag ska 'göra om'. Fasader kan kosta olika beroende på vilket material och vilken metod som används för att framtälla dem. Dom jag kommer få är gjorde med en metod som heter 'Empress' och vad det exakt priset för dem är har jag faktiskt ingen aning om. Men vanligaste priset för skalfasader brukar ligga på ungefär 4500-6500 kr per tand. Du får också räkna med en kostnad för en undersökning om du är ny patient.

De tänder jag ska göra är mina framtänder i överkäken. Är missnöjda med dem då de är lite ojämna och emaljen lite missfärgad. Men det ska nu bli fixat. Saknar också en hörntand, som gör att jag har en liten glugg. I och för sig syns den inte speciellt mycket, men ibland när jag ler stort visar den sig och det gillar jag inte. Egentigen korrigeras sådant med tandställning, men jag valde att istället fixa det med fasader. Mycket lättare, och du slipper att bära tandställning i ett och ett halvt år. Missförstå mig inte, jag tycker tandställning är charmigt! Men eftersom det gick att lösa på annat sätt så gör jag ju hellre det.

Hoppas jag kunde svara på din fråga, Michaela!
Kram!

Hemma igen

Nu är jag hemma från min dagstur med mamma. Blev inte speciellt mycket shopping, men det lilla jag fick med mig var två läppglans, ett nagellack, en ögonskugga och svarta tights. Och en mätt mage. Vi åt på ett ställe som heter Trend Bageri, och dom hade världens godaste kycklingbaguetter. Och självklart åt jag mer än vad jag egentigen orkade, bara för att det var så gott.



Mamma ville att vi skulle fara upp till Luleå närmare jul,
och köpa julklappar där. Hon sa att det är så svårt att hitta julklappar till pappa, brorsan och Tobias, så jag får allt lov att följa med och hjälpa henne. Och eftersom man är en så snäll dottter som man är, så ställer man självklart upp.

Nu ska jag fixa middag så den är klar tills älsklingen kommer hem!
Vi hörs allihop!
XOXO


17 och Luleå

17 besökare, redan?! Klockan är bara halv nio på morgonen ju. Undrar verkligen vilka ni är som läser min lilla blogg. Haha. Nåja. Idag ska jag till Luleå med min kära mor. Lite shopping och god lunch, det blir skoj. Var alldeles för längesen vi gjorde nåt sånt. Det är en av sakerna jag saknar, från tiden då man bodde med päronen.  Då gjorde man alltid små utflykter med dem. Fast nu har man ju sitt eget lilla liv som man ska hinna med.

Men eftersom jag är lite stressad hinner jag inte skriva mer nu. Vi får höras i eftermiddag!
Puss!

Tandläkarbesök, städning och tisdagsmys

Jag är just hemkommen från tandläkaren. Var där för att göra avtryck på mina tänder, för att kunna få mina fasader. Avtrycket skickas till en tandtekniker i Umeå, som gör fasaderna, och sedan skickar dem till min tandläkare här i Piteå. Och när dom är här är det bara för mig att fara och sätta fast dem! Och sen har jag ett fint smile! Inte för att jag har speciellt hemska tänder nu, men eftersom det går att göra snyggare, varför inte liksom?

Har tänkt städa nu i alla fall. Det behövs. Egentligen borde jag springa ner till tvättstugan och se om det finns någon ledig tid där också. Vi har snart slut rena handdukar, och det går ju inte att ha det så! Det enda jobbiga med att tvätta är att det i vår källare, där tvättstugan ligger, finns en lokal där 'anonyma narkomaner' brukar ha möten. Typ varje dag. Så jag är jämt så nojig och tänker att det ska hoppa fram någon knarkare och skrämma mig. Oftast har dom möten på kvällarna, men det har hänt att dom varit här mitt på dagen också. Så jag vet inte.. Känns säkrast att vänta tills Tobbe kommer hem. I know, jag är fjantig. Men sån är jag. Fast i och för sig var det ju tänkt att vi skulle mysa och se en film ikväll. Var alldeles för länge sedan vi gjorde det. Men jag känner för att gå på bio. Kanske ska föreslå det istället? Har ni några tips på bra filmer som går nu? Tobbe gillar action och jag gillar skräck. Så för att göra båda nöjda väljer vi oftast komedier. Haha, vilka komprimisser man gör.

Nä, plikten kallar nu.
Vi hörs!

En trist start på min morgon..

Läste just något hemsk! Trodde inte det var sant. GB Glace har tagit bort Magnum vit från sitt sortiment. Min stora favorit i glassdisken. Varför har dom då tagit bort den? Så här säger dom:

"Magnum Vit finns dessvärre inte med på glasskartan längre. Varje år lanserar vi nya Magnum glassar och det innebär samtidigt att de Magnum som säljer minst får flytta på sig… Tråkigt men så är det. Magnum Vit finns kvar i Magnum Mini 6-pack.
/ Marie Konsumentkontakt GB Glace"


Okej, det kan man ju förstå. Men jag har svårt att tro att just Magnum vit säljer minst? Kan det vara så? Som tur var finns dom kvar i 6-pack, får väl lov att köpa det i fortsättningen då! Men oftast köper man ju glass på någon korvkiosk eller så, och där har dom ju knappast flerpack. Suck.. En trist start på min morgon..


Foto: Jag

Earrings

Här kommer då mina skönheter från VeroModa och Pieces. Tycker dom är helt underbart fina. Gillar att dom är stora, och tar upp hela örsnibben. Lite i samma stil som dom som min mormor brukar använda. Och om min mormor har sådana, ja då kan det ju aldrig bli fel, right? Dessutom är jag just nu är inne i en 'guldperiod', då alla mina smycken ska vara gyllene, så dessa passar mig helt perfekt!


Örhängen 79.95:-

Det blir aldrig som man tänkt sig

Självklart hann jag inte läsa Glamour speciellt länge innan Julia hörde av sig och frågade om vi skulle hitta på nåt. Och eftersom jag inte är den som säger nej till en dejt med en vännina, var det bara att hoppa i duschen och sen bege sig till henne. Känns alltid så speciellt att kliva in i hennes lägenhet, som för bara några månader sedan var min lägenhet. Även om hon har tapetserat om och har helt andra möbler, känns det som hemma på något sätt. Har så många minnen därifrån, både bra och dåliga. Och det är som att dom finns kvar där inne, i luften, i väggarna, ja i hela atmosfären.

Nåja. Vi gick i alla fall ner på stan och fikade. Hann med en liten vända in på VeroModa också där jag hittade ett par örhängen som jag bara inte kunde låta bli. Så dom fick följa med mig hem. Visar bild på dem sen!

Nu ska jag och Tobias äta middag. Blir varma mackor. Inte speciellt nyttigt kanske, men det går fort att göra när man är lika hungriga som vi är nu. Så det får bli det.

Vi hörs sen allihop! Kommentera gärna så jag kan hitta till just Din blogg!
Puss och kram!

I min postlåda

Fick en glad överraskning med posten idag. Nämligen tidningen Glamour. Vet inte om jag sagt det här i bloggen, men förra månaden fick jag ju hem den i postlådan också, då med ett brev där det stod att jag var en av de lyckliga som kommer att få tidningen hemskickad i tre (?) månader framöver, helt gratis! Så det är ju skoj. Och den kunde inte ha kommit mycket lägligare, då jag idag har nåt så fruktansvärt ont i näsan efter operationen. Så nu hade jag tänkt gå och hämta täcket från sovrummet, kura ner mig i soffan och dyka ner i tidningen.

Vi får höras sen!
Pussar!

Helgen

I helgen har jag hunnit med en del. I fredags blev det alltså middag och IDOL med Lunkan och Maja. I lördags for vi och hälsade på Josef och Lina som väntar smått, i deras hus i Kopparnäs. Dom har verkligen fått det fint i sin lilla stuga. Och magen putar som bara den på Lina, som beräknas föda om fyra veckor. Skoj!

På lördagkväll blev det såklart fest, och det var riktigt roligt! Efter det blev det utgång men ganska snabbt hemgång då det verkligen var trist på krogen. Eller ja, vi gick självklart inte hem direkt, utan gick och käkade junk innan vi traskade hemåt.

Halva gårdagen sov vi bort, men bestämde oss tillslut för att kliva ur sägen och fara och hälsa på min kusin och hennes familj. Det är lika trevligt varje gång. Hon, hennes man och deras två barn bodde i Norge förut men han nu flyttat till Piteå, vilket är superskoj, eftersom man då kan träffas oftare än typ vartannat år.

På kvällen var det meningen att vi skulle fara och spela Bingolotto med Josef, Lina, Per och Madde, men eftersom Josef råkat spilla kokande vatten över menet och fick fara in till sjukan stannade jag och Tobbe hemma och spelade själva istället. Själklart vann vi inget, men det hade vi ju inte räknat med heller så det var lugnt. Lite mysigt faktiskt, även om man känner sig som en parnsionär där man sitter med 'duttpennan' i högsta hugg.


Ett nummer ifrån 25 000:-

Slutet på en början..

Tobias mormor dog inatt. Fick just veta det. Självklart är det tråkigt, men jag kan inte hjälpa att tycka att det på ett sätt var 'lika bra'. Kalla mig hemsk och kalla mig gräslig, men i min bok är det inget liv att bara ligga i sängen och plågas. Då är det bättre att få gå vidare. För ingen av oss vet vad som väntar efter döden, men jag tror med all säkerhet att hon har det bättre där hon är nu, vart än det nu kan vara.

Vad tycker ni? Är jag hemsk som skriver något sådant? Eller tänker ni precis som jag. Ett liv fyllt med smärta, liggandes i en säng, är väl inget liv egentligen. Hon var världens sötaste och hon kommer vara saknad av alla runt omkring, men nu vet vi att hon slipper plågas. Nu vet vi att hon har det bra.


Vi tänder ett ljus för dig.

Och vi åt, och åt, och åt..

Gårdagen blev lyckad. Speciellt kvällen. Fick ett samtal av Tobias strax före fyra där han frågade om vi skulle käka middag med Lunkan och Maja. Sagt och gjort. Kring sex plockade vi upp dem och sen for vi allihopa och handlade. Väl hemma började vi med maten, som kvällen till ära blev en trerätters. Vi började med smördegsinbakad västerbottensost. Efter det följdes en god tagliatelle med parmaskinka och soltorkade tomater. Till efterrätt blev det en kladdig kladdkaka med grädde. Till allt detta goda drack vi gott öl, vin, cider och likör. Mums.



Efter middagen var vi alla proppmätta så vi satte oss framför TV'n och slötittade på IDOL. När röstningen var avklarad och Jesper skickats ut, var det dags att börja tänka på refrängen. Det blev en tidig kväll igår, men det tar vi igen ikväll, då det självklart blir party!

Och på tal om fest så måste jag till bolaget. Så det är nog bäst att jag hoppar i duschen och gör mig klar, för om jag känner Tobias väl, så börjar festen tidigt.

Ha det bra allihopa!
Puss, och ring mig eller honey om ni är sugna på partaj!

Lägenheten

Lovade ju er bilder på vår lägenhet, så nu har jag fixat det. Är dock rätt svårt att fota rum så att man får med allt, så jag lägger upp en video med en liten rundtur. Ni får ursäkta den skakiga och dåliga kvaliten samt min alldeles för hemska röst (låter jag verkligen sådär?), men det är vad jag har att komma med nu. Lägger upp några bilder också, om ni vill se.


Hemsk, hemsk röst, men jag bjuder väl på det!





Kommentera gärna! Det är som sagt en del som ska göras. Nya tepeter, slipa parketten i vardagsrummet, kakla i köket, måla om i badrummet. Och för tillfället är det rätt trist och inte så mycket saker, vilket gör att det känns rätt opersonligt. Men vi tar det som det kommer, lite åt gången.

Ah, just det

Blev lite distraherad, därav inlägget nedan. Men nu till det jag egentligen tänkte blogga om, nämligen dagens planer. Och så här ser dom ut.

- Lunch med Tobias om ca en timme.
- Promenad 40-60 min.
- Ringa två viktiga samtal som jag borde ha ringt för länge sedan.
- Middag med Tobias kring 17.00.
- IDOL och mys med älsklingen och några fler.
- Sova tidigt för att orka upp tidigt imorgon.

Det var det. Inte speciellt spännande eller så men det är vad som gäller today. Hade också tänkt fota lite i lägenheten och visa er här på bloggen hur vi bor. Just nu är det en del saker som ska göras och köpas, men ändå. Blir väl lite förebilder idag, och sen när allt är klart, visar jag efterbilder. Vad tror ni om det?

Nä, ska forstätta göra lite nytta idag då. Har dock hunnit med en hel del på morgonen.


Har ätit frukost, diskat, vattnat alla blommor samt städat i köket.

Aja, skriver mer sen! Och eventuellt får ni se lite mer bilder från lägenheten då. Vi hörs sen allihop! Puss på er alla!


För att du finns

Men är man tillsammans med världens underbaraste kille, eller är man? Åh, så himla söt han är! Han är så söt att jag nog får hål i tänderna snart om jag inte slutar tänka på honom.

Tänk att man kan känna sån tillhörighet med en annan människa. Att man, bara genom att tänka på denne, kan få hjärtat att slå både snabbare och hårdare, på en och samma gång. Det är verkligen otroligt. Ja, rent av fantastiskt. He makes my world go round and round.


A kiss in the morning..


Några bilder här då

Jag har verkligen ansträngt mig för att försöka fixa lite bilder på mitt nya hår. Men eftersom jag inte hittar laddaren till kameran så fick jag använda mobilen. Blev inte världens bästa bilder, eftersom ljuset på toan är missvisande, men ni får nöja er med dessa tills imorgon då jag förhoppningsvis kan visa er några bättre.


Hemska, hemska bilder, men det bjuder jag på. Fortfarande svullen efter operationen, som ni kanske ser.. Nåja, titta på håret nu!

Färgen heter 'Ginger twist', eller 'mellanblond guldkoppar'. Blev lite mörkare än jag tänkt mig, men vad gör väl det. Bättre än innan i alla fall. Jag var ju alltså blond då, nästan platina. Trivs bra som blondin, men det sliter så mycket på mitt hår. Och visst är det väl snyggare med ett välvårdat mörkt hår än ett slitet blont? Även om jag egentligen tycker blont är finare.

Nä, nu ska jag se lite tv och vänta på att Tobbe ska komma hem. Då blir det film, mys och lite gotta.
Vi hörs imorgon allihop!
Puss och kram



Torsdag

Då var det snart helg igen. Och jag antar att den kommer bjuda på en hel del festigheter även denna vecka. Och eftersom det liksom alltid blir så att förfesten är hos oss, vore det kanske en bra idé att städa lite här hemma. Skulle behöva diska lite alla fall. Nåja, det hinns väl med lite senare.

Tänkte faktiskt ta och visa er mitt hår ikväll. Det blev rätt bra, även om det såklart inte blev riktigt som jag tänkte mig. Men men, man kan inte få allt man vill. Nu är jag i alla fall ett steg närmare ett friskt och långt hår. Yey! Synd att det ska ta sån tid bara. Men den som väntar på nåt gott.. Som man brukar säga.

Äsch, är väl lika bra att man tar sig i kragen och diskar undan all disk. Inte för att det är speciellt mycket, men ändå. Det värsta jag vet är disk som står framme.

Och nu kom posten hör jag! Spännande!
Vi hörs senare!
Puss!

Ny färg

Hej igen bloggen! Vad gör ni där ute i sverige? Själv sitter jag här med färg i håret. Tog mig i kragen och for och köpte färg, och ja, nu sitter jag här och gruvar mig över hur reslutatet ska bli. När jag stod där bland alla färger fick jag för mig att jag skulle färga en helt annan färg än jag tänkt mig från början. Så sagt och gjort, det blev något annat. Vill inte säga än vad det blev, ifall det skulle misslyckas och jag måste gå runt och låtsas som att det var just den färgen jag tänkt mig. Men om typ en halvtimme kan jag berätta hur det blev. Så vi ses då!
Hej så länge!




Vilken färg tror du att jag valt?


När man inte kan somna om

Tänkte få sova ut idag, ta sovmorgon, men självklart ringde mobilen för 15  minuter sedan. Tog upp den och såg att det var Tobias, så jag svarade men han var inte där. Det enda jag hörde var Dan, Tobias kollega, som pratade i bakgrunden. Så jag la på och ringde upp och frågade vad han ville. Han fattade ingenting så vi konstaterade att han måste ha ringt upp från fickan. Vi sa puss och hejdå, la på och jag la mig ner för att sova igen. Men tror ni att det gick att somna om? Självklart inte. Så det var bara att stiga upp. Och nu sitter jag här och funderar hur jag ska ägna min morron. Det är superfint väder ute så jag funderar på att ta en promenad innan frukosten. Det är så mysigt att vara ute på hösten. Alla färger, kylan som biter i kroppen och känslan av att vintern är på intåg.

Ensam hemma men med mode som sällskap

Nu är jag ensam hemma, igen. Min älskling, och tillika sambo har åkt iväg för att fixa MIsharis bil. Vad dom skulle göra, har jag ingen aning om, men jag hoppas att det går bra för dem. Själv sitter jag här och inspireras av höstens mode och trender. Spets, stickat, siden och sammet är vad som syns mest av. Och allt detta ska såklart vara i djupa, mustiga färger.

När det gäller makeupen är det helt rätt att lägga fokus på ögonen. Sotade ögon fungerar som alltid, men nu är det inte bara svart utan även grått, plommon och metallic som ger oss en intensiv blick. Himla roligt tycker självklart jag som älskar att sminka ögonen. Så denna trend kommer jag följa till punkt och pricka.

Nåja, ska kika vidare på vad alla modeskapare har att erbjuda i höst. Uppdaterar igen om jag hittar något spännande att dela med mig av!

Några länkar

Längst ner i menyn till höger hittar ni länkar till bloggar som jag, av någon anledning läser. Kolla gärna in dem! Det är bloggar som skrivs av både nära och kära, vänner och bekanta, men även från några tjejer jag inte känner, men ändå ser upp till. Så har du tid över, kolla in länkarna!


Några av bloggerskorna.

Hej hej hallå!

Hej allihopa! Allt bra med er? Med mig är kanon! Är på så bra humör idag, fast jag har ingen aning om varför? Fast i och för sig, måste man ha en anledning över att vara glad? Nej, det måste man nog inte. Så då är det bara fortsätta att le och vara happy!

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt.
Fram tills nu. För nu tänker jag gå och duscha, och efter det kila ner till biblioteket och låna ett par böcker. Efter det blir det middag med Tobias innan han far iväg och hjälper Mishari med bilen. Och medans dom pysslar med det blir det nog en långpromenad för min del. Det är ju så härligt väder ute! Riktigt höstväder. Kanske är därför jag känner mig så uppåt? Skulle nästan gissa det.

Nåja, uppdaterar väl senare idag.
Eller ikväll. Ni märker väl :)
Tusen pussar på er!


H&M kan dom också

Måste säga att H&M faktiskt är underskattat. Jag har alltid tyckt att dom som inte har så mycket snyggt. Deras utbud är oftast desamma, år efter år. Och visst kan dom ha några guldkorn ibland, men vem orkar leta igenom alla plaggen i butiken för att hitta dem? Precis, inte jag heller. Därför är det så bra att dom flesta butikerna nu har hemsidor. Tänk vad lätt det är att bläddra genom alla plagg, och fram för allt, det går fort!

Satte mig faktiskt ner och kollade igenom H&Ms utbud på nätet nu. Och måste säga att jag hittade vissa plagg jag gillade. Dock är det mest baskläder, men ändå. Tänkte dela med mig av dem här nedan.


Fina saker, visst? Den lilla, lila axelväska i skinnimitation är min största favorit.

Och det bästa av allt? Priserna. Dom kan man verkligen inte klaga på. Nackdelen med att handla på ett ställe som H&M är att man aldrig är ensam om plaggen. Lite trist, men det går ju att leva med.

Looong hair

Som jag skrev i tidigare inlägg tänker jag spara ut håret. Och hur ska jag då hjälpa mitt hår på traven? Visst, det växer ju av sig själv, men det finns vissa saker man kan göra för att få det att växa fortare.

- massera in inpackning i hårbotten regelbundet. Blodcirkulationen ökar då och extra näring kommer in i hårets rot.
- sätt en varm handduk runt huvudet när ni har inpackning i. Även detta stimmulerar cellerna och blodcirkulationen.
- ät mycket B vitamin. Det stärker håret och hjälper det att klara av många kritiska stadie då det kan bli slitet.
- toppa det regelbundet, en gång var 3:e månad ca 1 cm.
- använd bara bra produkter, undvik spray med alkohol i samt Head and Shoulders produkter, dessa sliter sönder håret jätte mycket.
Sedan är det väl bara att ha tålamod och vänta! Dessa är i alla fall knepen jag känner till, vet ni några fler så skriv gärna!

Dags att färga utväxten..?

Sitter och funderar på vad jag ska göra åt mitt hår. Just nu är det blont, och jag trivs bra i det. Men ändå är jag sugen på att färga det brunt igen. Inte lika mörkt som jag hade det innan jag blev blond, men ljusbrunt med inslag av rött. Tänk Carolina Gynning. Funderar också på att spara ut mitt hår igen. Vill ha långt och tjockt hår, precis som jag hade förut. Kollade på lite gamla bilder, och hittade denna härliga bild på mig och Sandra:

Bry er inte om våra miner, även om Sandra är grymt söt på denna bild, kolla på mitt hår istället.


Det är alltså jag till vänster i bilden. Ser ni mitt långa hår? Vill ha tillbaka det! Och jag vet att så länge jag är blond kommer det aldrig att bli så långt igen. Så jag vet vad jag måste göra. Färga tillbaka till brunt. Kanske inte lika mörkt som på bilden, men brunt i alla fall. Vad tycker ni? 

Hittade lite fler bilder på mig i långt hår. Vissa är riktigt gamla och jag ser ut som stryk, men det bjuder jag på.



Blir nog att kila iväg och köpa hårfärg senare i eftermiddag. Tänker skaffa långt hår igen! Får se hur det går, och hur länge det tar. Spelar egentligen ingen roll, för långt ska det bli!




"Att hon aldrig kan hålla käften.."

En man och hans fru är ut och kör med bilen och blir stoppad av en polis. Då uppkommer denna konversation:

Mannen: ''Vad är problemet, konstapeln?''
Polisen: ''Du körde i minst 75 på en 50-väg.''
Mannen: ''Nejnej, jag körde i 60.''
Frun: ''Åh, Harry. Du körde i 80.'' (Mannen blänger på sin fru.)
Polisen: ''Du får också böter för ditt trasiga stoppljus.''
Mannen: ''Trasigt stoppljus? Det visste jag ingenting om!''
Frun: ''Åh, Harry. Du har vetat om det i veckor.'' (Mannen blänger på sin fru.)
Polisen: ''Jag kommer också ge er böter för att ni inte använder ert säkerhetsbälte.''
Mannen: ''Åh, jag tog precis av mig det då ni kom gående mot bilen.''
Frun: ''Åh, Harry. Du använder aldrig säkerhetsbälte.''
Då vänder sig mannen mot sin fru och skriker: ''Håll käften!''
Polisen vänder sig till frun och frågar: ''Skriker din man alltid till dig på det viset?''
Frun svarar: ''Nej, bara då han är full.''


Lite mobilskoj

Och här kommer en liten lista med mobilskoj. Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Okej :) Men ni skulle väl fika? :)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hon kommer nog närsomhelst :)

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Ursäkta älskling, men är lite stressad.

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Välj ut tapeterna så far vi och beställer efter jobbet. :)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jag har ingen aning. Ni då?

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jag älskar dig mest av allt! <3

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Jo som fan! Vad gör du då?

8. Vad vill du höra mest av allt?
Vad bra att du berättar! Behöver det.

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Fiskat lite olagligt med mask utmed en damm. Man får inte fiska närmare än 100m ifrån en damm och ej med levande bete ;) Vi lever farligt nu! ;P

10. Din romantiska replik?
Jag tycker du är vacker, men jag ser dig knappt..

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hahahaha!

Kändisarnas skönhetstips

Nu har det varit dåligt med uppdateringar ett tag. Men jag lovar att jag ska bättra mig! Do you forgive me, guys?

Anyways, tänkte dela med mig av lite skönhetstips som några av våra mest kända ladies använder sig av. Några är väl i och för sig redan väl beprövade, men något nytt kanske vi kan lära oss.

Vi börjar med Paris Hilton.

"Om mina läppar är torra använder jag mig alltid av Rosebud salve, den är verkligen jättebra. Tvätta alltid ansiktet innan du går och lägger dig, om du inte gör det får du jättedålig hy. Så jag tvättar alltid ansiktet och jag använder mig av Crème de la Mer. Dem är verkligen bra!"

Lindsay Lohan
säger:

"Återfukta. Drick mycket vatten. Och det fuktgivande serumet Hydramax från Chanel är verkligen bra och doftar gott. Men vatten, det är mitt största problem. Jag dricker inte tillräckligt med vatten, det är så tråkigt. Ärligt talat så har jag gjort en spraytan så att jag inte behöver använda makeup. Jag gör hellre det än att går ut i solen och får fräknar och blir solbränd. Jag använder alltid läppbalsamet Jack Black lip balm, det är verkligen, verkligen bra och det bästa som jag har provat."

Vackra Jennifer Aniston tipsar om:

"Jag har tvättat mitt ansikte med Neutrogenas tvål sen jag var en tonåring. And that's it. Äter bra och dricker massor med vatten, det är det enda som påverkar min hud, om jag slutar dricka vatten torkar den ut. Vatten och sömn är viktigt!"

Pirates of caribbean stjärnan Keira Knightley:

Jag använder Dr Hauschkas ansiktstvätt och ansiktsvatten och jag har alltid med mig krämen från E45. Jag älskar Bobbi Brown, dem har fantastiska ögonskuggor, Ruby & Millie gör den bästa eyelinern och mascara använder jag från Estée Lauder. Jag använder mycket, jag älskar makeup - du blir en ny person varje gång du lägger makeupen. Keira använder sig även av masscaran Lash XL för att få sina flörtiga ögonfransar.

Enligt Jessica Alba handlar det om att:

"Rengöraoch återfukta. Så länge du tar bort makeupen och sätter på en bra ansiktskräm så är det bra. Jag har alltid med mig läppbalsamet Chapstick, ögonfransböjare, och concealern Airbrush concealer illuminates från Clinique som verkligen är jättebra. Jag använder Dermalogica Intensive Moisture Balance under dagen och Shiseidos nattkräm när jag ska lägga mig. Makeupprodukter som jag använder är LOreal Translucide sheet blush i färgen Blushing Glow, Lancôme Lengthening mascara i svart, och Rouge Pulp lip gloss från LOreal. Jag tycker verkligen om Laura Merciers Tinted moisturiser och Shu-Uemuras ögonfransböjare."

Har du några tips som du kan dela med dig av? Lämna en kommentar så vi andra får ta del av dem!

Saturday night

God eftermiddag gott folk! Allt bra med er? Vad händer ikväll? Har ni inget för er så kom hit på fest vettja! Alla är välkomna! Eller ja, nästan alla. Det blir som vanligt vid sjutiden, så be there. Eller here rättare sagt. Nåja, måste gå och städa lite och sen göra mig klar för ikväll. Vi ses hoppas jag!?!

Puss!


A sick man

Ja, sjuk alltså. Som i krasslig och förkyld. Stackars Tobias är förkyld än. Han ligger fortfarande och sover, och jag hör hur han hostar mellan snarkningarna. Stackars älsklingen. Tycker så synd om honom. Fast jag tycker rätt synd om mig också. För jag tror att han smittat mig. Vaknade med ont i halsen och huvudvärk, frös och kunde inte somna om. Så jag antar att vi får lov att vara sjuka tillsammans. Men vad gör väl det, egentligen? Vi får ju vara med varandra. Vilket är det bästa jag vet!

Var ju till Sunderbyn igår förresten. Gjorde så otroligt ont att ta bort stygnen. Men när det väl var borta och jag fick se mig i spegeln blev jag så glad. Om man bortser från all svullnad och det faktum att näsan är rödare än en brandbil, kan jag konstatera att det nog kommer bli riktigt fint. Ni får dock vänta med bilder eftersom jag ser ut som Rudolf med röda mulen just nu. Men jag tror ni överlever, right?

Idag blir det att stanna inne hela dagen.
Vi måste vila upp oss. För ikväll är ju Ninas fest! Och den kan man ju inte missa. Så vi ska dricka te och äta apelsiner hela dagen så vi orkar med kvällen. Längtar faktiskt riktigt mycket. Kommer säkerligen bli superskoj! Även om det nog blir nyktert för vår del.

Nä, nu ska jag se om jag får i mig nå frukost.
Vi hörs senare!
Puss på er!

Snart far jag

Sitter och väntar på mamma som ska komma och hämta upp mig och skjutsa mig till sjukhuset. Today is the big day! Får ju ta bort stygnen idag. Känns så härligt och nervöst på samma gång. Har ju längtat efter den här dagen, men nu när den äntligen är här är jag mest nervös. Tidigare var jag bara ivrig. Nåja, kommer säkert gå bra. Ni får hålla tummarna att det blir fint.

Uppdaterar ikväll med några bilder, om det hinns med.
Puss så länge!

Snart läggdags..

Tänkte gå och sova snart. Ska upp tidigt imorgon, då jag ska till Sunderbyn och ta bort stygnen och bandaget. Ska bli så spännande att se hur resultatet blir! Antar ju att det blir bättre än innan, annars hade det ju inte varit någon idé med en operation. Men ska bli kul att se om jag blir nöjd. Är dock svullen fortfarande, vilket jag kommer vara en bra tid framöver. Men om ungefär 6 månader kan man se ungefär hur slutresultatet blir. Så jag väntar med spänning.

Vad tyckte ni om IDOL ikväll förresten? Själv tyckte jag det var riktigt trist att Linda åkte ut. Tycker verkligen hon är duktig. Och vilket hår hon har! Give it to me, please!

Aja, måste sova. Puss och god natt!

Onsdag är också en dag

Tobias står i köket och lagar mat, och jag sitter framför datorn och gör i princip ingenting. Egentligen borde det väl vara jag som står i köket och fixar maten eftersom älsklingen är sjuk, men han insisterade på att få göra det så då låter jag honom få göra det då.

Idag har det inte hänt så mycket som ni kanske förstår. Tobias är som sagt sjuk så vi har mest suttit framför TVn och tagit det lugnt. Två filmer har vi dock hunnit med att se. Den första vi såg var It's a boy girl thing som faktiskt var riktigt rolig! Har ni inte sett den redan, så gör det. Efter den blev det att se Wall-E som också var helt underbar! Tror aldrig jag sett en så söt och charmig film någonsin! Blev verkligen kär i den där lilla roboten..

Nåja, har inte tänkt säga så mycket mer nu. Återkommer med en uppdatering lite senare. Tills dess får ni ha det så bra!
Puss och kram!

RSS 2.0