ETT KORT HEJ

Tänkte bara hinna med ett kort litet inlägg innan det är dags att sova. Imorgon är jag ledig från jobbet, men har ett fullspäckat schema ändå. Klockan 9.00 ska jag vara i Luleå på Xtreme Beuty för att fixa naglarna. Efter det ska jag  tillbaka till Piteå och möta upp min kära mamma för en eventuell lunch och lite shopping. Vi ska även kolla på tapeter, hon vill ha hjälp och välja ut några snygga. Så det blir trevligt. Kvällen bjuder på middag hos svärföräldrarna och hockey med Dan och Anja. Alltså inte en lugn stund på hela dagen som ni hör.

Nåja. Bäst jag går och lägger mig nu då så jag orkar upp imorgonbitti. Vi hörs!

ÄNTLIGEN FREDAG!

Vet inte hur många 'äntligen fredag' inlägg jag skrivit i denna blogg egentligen. Men här kommer i alla fall ett till! Tänk så skönt att det är helg nu! Eller ja, ska ju jobba ett 8-17 pass först, men sen är det H E L G ! Skulle egentligen jobba 15-23 idag, men en kille på jobbet blev sjuk så då fick vi byta lite pass och då fick jag som tur var ett pass på dagen istället. Så mycket skönare. Dock fick jag ju flytta klipptiden tills imorgon, men det kan jag nog leva med.

Men nu mina vänner måste jag kila till bussen! Vi hörs sen! Och förresten, ni är många som läser bloggen, men ni är lite dåliga på att kommentera. Kanske skriver jag för ointressant? Kanske ids ni bara inte. Jaja, hur som helst. Skriv ett hej i alla fall så jag vet vilka ni är! :)

DEN SOM INGA BYXOR HAR

Idag har jag jobbat till kvart  i fem. Efter det kom mamma och hämtade upp mig och vi for iväg för att ägna oss åt lite jeansshopping. Och vi fick båda med oss ett par var.

Här har ni min stora och mammas lilla rumpa. Tänk att min mamma gått ner 12 kilo på bara några månader! Hon är så duktig så. Dock resulterar det ju i att hon knappt har någon rumpa kvar! Haha. Så alla byxor hon provar sitter lite löst. Men hon är lika fin för det.

Söta, söta mamma. Vad jag älskar dig! <3

WALK A MILE IN MY SHOES

Igår klickade jag hem dom här skorna från Nelly. Är dom inte to die for? Åh, längtar tills dom kommer. Vet att det kanske är lite fel säsong för att köpa just pumps, men dom är ju så snygga! Och för att inte tala om det fantastiska priset! Kan det bli mycket bättre? Don't think so. Kan mer än gärna frysa lite om fossingarna ett tag till om jag får använda dessa skönheter.


KALAS, EGENTID OCH EN MIL PÅ CYKEL

Jag är just hemkommen. Har varit på kalas hos David, Anna och lilla Sara ikväll. Det är Anna som fyller år så självklart var vi där för att fira henne. Det var trevligt, som en liten släktträff. Jag, Tobbe och David och deras föräldrar och Anna och hennes föräldrar. Och som jag sa, lilla Sara. Mycket mysigt.

Något annat som var mysigt och härligt var att vi cyklade dit. Det är alltså ungefär 6,5 km enkel väg, så det blev en liten vända. Dryga milen tur och retur. Skönt faktiskt. Synd bara att man inte har så bra cykel. Men man tar sig ju fram och det är ju det viktiga.

Hur som haver så tänkte jag hoppa i duschen snart. Eller eventuellt ta ett varmt bad, har inte bestämt mig ännu. Men det blir i alla fall lite ompyssling i form av rakning av ben, hårkur för ruffset på huvudet, peeling av både kropp och ansikte, samt en ansiktsmask. Härligt, inte sant?

Har hunnit med att boka en klipptid tills på fredag också. Ska bli skönt att bli av med de allt för slitna topparna. Hade egentligen tänkt boka både klipp och färgning, men då jag inte vet hur jag vill ha det med färg så får det vänta. Sen blir det nog att jag fixar färgningen själv också, om jag inte bestämmer mig för att göra något allt för radikalt.

Nåja.
Ska inte surra mer nu! Vi får höras någon annan dag istället. Ha det bra så länge!

JAG VANN!

Jag gick som vanligt in på lite bloggar som jag brukar läsa. Först på listan stod Xtremebeautynails och där såg jag glädje att jag vunnit en nagelförlägning hos Nina på deras salong Xtreme Beauty i Luleå! Åh, vad glad jag är! Ringde just dit och bokade en tid, så torsdag nästa vecka bär det av till Luleå för att få mina inte allt för vackra naglar fixade. Förhoppningen är att dom ska bli långa och fina, och det är jag övertygad om att dom kommer bli!

Tänk att jag, som aldrig vunnit nåt i hela mitt liv, vinner denna tävling. Så roligt! Åh, kommer leva på det här lyckoruset väldigt, väldigt länge.


ONE HOUR

Då var kvällens promenad avklarad. Det blev ganska prick en timme, vilket är rätt lagom när man går såhär sent på kvällen. Hade dock gärna gått lite till om det inte vore för att man ska upp och jobba imorgon, börjar klockan 8.00. Så det får bli en längre runda imorgon om det hinns med, ska nämligen på kalas. Tobbes svägerska fyller år och vi är bjudna på fika. I och för sig skulle man ju kunna gå dit, men det är väl drygt 6 km enkel väg.

Nåja.
Får se hur det blir. Man kan ju alltid ta cykeln. Men nu väntar i alla fall sängen och Mr Blund på mig. Och ja, Tobbe också för den delen, så det är väl bäst att jag skyndar mig.

Puss och god natt!

DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅT GOTT..

Tänkte just lägga en beställning på tunikan ovan
(fast i en annan färg) från Ellos. Men just som jag tänkte skicka iväg beställningen ser jag att tunikan inte kan levereras förrän 10/11! Det är ju en och en halv månad kvar.. Suck. Nåja. Får se om jag beställer den ändå, känns bara så supertrist att behöva vänta så länge. Jag kommer säkerlign glömma bort att jag beställt den.

Hittade lite annat som nog också kommer att klickas hem.
Men nu ska jag se lite Top Model och vänta på att älsklingen ska komma hem. Vi hörs!

NO COCTAIL

Hittade inte en enda ring! Men jag gick inte hem tomhänt för det. Nej jag köpte en munkjacka utan huva (vad fan kallar man det?) och ett linne. På vägen hem gick jag förbi Tio till Tolv och köpte lite godis och läsk också. Julia ska snart komma hit så vi kan ha lite fredagsmys. Jobbar ju imorgon, börjar klockan 7.00. Så en stillsam kväll är helt i min smak.

Vad gör ni ikväll?

COCTAIL

Tänkte gå ner på stan för lite fredagsshopping. På dagens önskelista står stora ringar som nummer ett. Vill ha snygga coctailringar i alla de färger och former. Tycker det är så snyggt med en enda stor ring på handen. Så det är vad jag kommer kika efter.

Denna gröna från H&M kostar endast 49:50:- Hoppas jag hittar den!

PYSSELKÄRRINGAR

Man kan tro att jag och Tobbe har gått och blivit ena riktiga pysseltanter. Idag var vi nämligen inne på en tygbutik och köpte, ja, kan ni gissa? Jo, tyg. Och varför det tänker ni nu, och det ska jag tala om för er.

I vårt vardagsrum har vi ett 'matsalsbord' med fyra stolar. Och dessa stolar har så otroligt tråkigt tyg på sitsen. Så därför bestämde vi oss för att det var läge att klä om dem. Och det är precis vad vi nu har ägnat den senaste timmen åt. Ni som tror att vi är klara nu har fel, fel, fel. Nej vi har endast hunnit en sits! Tog något så mycket längre tid än vi beräknat. Och svårt var det också. Så nu tog vi en paus. Får se om vi gör nån fler ikväll, eller om vi tar det imorgon.

Hur som helst så får ni se bilder sen. Ty den stolen som faktiskt är klar redan blev riktigt fin! Men som sagt, bildbevis kommer kanske imorgon..

Nu ska vi dock till Patrik och Catarina och se IDOL. Ska bli trevligt, och framförallt underhållande. Dels för att vi ser IDOL, och dels för att Catarinas underbara son Oskar alltid har något roligt att säga/visa/berätta.

Well, talk to you guys later!

JOBB

Drar till jobbet nu. Skulle ju va ledig ett par dagar, men de ringde in mig. Så det är ju bra! Cash tackar man inte nej till precis.

Talk to you later!
Hejs!

TODAY

God morgon! Sovit gott? Det har jag! Vaknade nyss och insåg att jag ju är ledig idag, så det var en bra start på dagen. Och på tal om dagen så är det mycket som ska hinnas med.

Jag ska:

- tvätta
- städa
- sola solarium
- träffa Becca och Anni på stan för en fika
- förhoppningsvis shoppa lite nytt till garderoben
- försöka lista ut vad jag och älsklings-Becca ska göra ikväll


Hur ser din dag ut?

ME AND ED HARDY?

Som ni vet så har jag ju börjat kika efter en ny mobiltelefon. Och döm om min förvåning då jag hittade denna på The Phone House's hemsida:


Sony Ericsson har alltså slagit sig samman med den nu så populäre Ed Hardy och gett oss Sony Ericsson W595 Ed Hardy Edition


Så vad tror ni,
är det kanske en sån här mobil jag ska skaffa mig? Jag tycker den är grymt läcker! Och har man den så sticker man nog ut. Och det är väl en bra sak? Får ta och fundera på det. Ska även läsa lite om specifikationerna på själva telefonen. Det är ju kul om den är bra också, även om dess snygghet skulle räcka rätt långt för mig egentligen...


TIPS: KLÄ OM DIN LAMPSKÄRM


Ett stycke lampskärm. Köpt på Ö&B för runt 400 kronor. Svart och allmänt trist.


Speciellt insidan. Vit och rätt så tråkig faktiskt.


Så vi inhandlade en tapetrulle. (Garden 299:-/rulle från BoråsTapet).


Och fixade lite tapetlim.


Och en roller.


Så vi plockade ner skärmen från taket.


Vi mätte och klippte ut en våd i lämplig storlek.


Sen rollade vi insidan av skärmen med tapetlimmet.


Och här kan ni se hur det blir! Har dock inte hunnit ta någon bild på lampan då den sitter uppe, men det kommer. Men visst håller ni med mig om att den blev hundra ggr snyggare?! Jag älskar min 'nya' lampa!


EN NY LUR

Funderar på att köpa en ny mobil. Frågan är bara vilken modell jag ska ha. Och vilket märke. Älskar ju min LG, men jag har snart haft den i två år, så det känns ju som att det är dags att förnya sig. I oktober kommer det en mobil som verkar nice. Det är en Sony Ericsson som heter Aino. Ser ut såhär:

Den verkar grymt snygg, och bra! Men så har jag hittat en annan Sony Ericsson som jag också gillar, som heter Satio. Den kommer också ut i oktober. Men det är ju så svårt att bestämma sig. Men blir väl att vänta tills oktober då kanske, så man får se och känna på dem. Men jag vill ju ha en ny lur nu! Nåja. Vi får väl se. Kommer ju ut en Nokia snart också, Nokia Maemo heter den. Och den verkar också grymt schysst. Men jag vet inte. Det är ju så svårt! Får nog ta och googla lite mer.


Har ni tips på nån schysst telefon får ni gärna lämna en kommentar. :)

 

Men nu ska jag hoppa i duschen, och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Var tänkt att det skulle bli lite fest, men jag vet inte. Blev så otaggad. Nåja. Nåt roligt kan man väl hitta på. Vi köpte ju Buzz! till vårt PS3 idag så man kanske får dra ihop ett gäng och utmana varandra.

 

Ha det bra så hörs vi!


DAGENS MED GÅRDAGENS PICTURE

Istället för 'Dagens' får ni se 'Gårdagens'. Idag och ikväll har jag nämligen sett ut som jag vet inte ens vad. Har i och för sig jobbat, men hade ingen ork över till att fixa till mig imorse. Så det blev en liten fläta i luggen och lite mascara på fransarna. Inget att se alltså.

 

Och ikväll har jag och min kära man varit hos våra bästvänner Lunkan och Maja och hjälp dom med deras renovering av huset dom flytta in till i tisdags. Det har målats och det har rivits tapet. Och målats lite till. Så jag har färg över hela mig. Just därför blir det ingen dagens idag. Men jag tror ni klarar er utan det.

 

Imorgon jobbar jag kvällspasset. Eller ja, det innebär alltså att jag jobbar till 18.00 vilket ju inte alls är så fasligt sent egentligen, men på en fredag är det ju att föredra att jobba det första passet och sluta vid fyra. Men men. Det ska nog gå bra ändå. Känns bara så otroligt skönt att det snart är två dagars ledighet. Jag behöver det verkligen.

 

Och på söndag kommer ju en viss person hem. Som jag längtar efter dig, min kära vän <3


RSS 2.0