SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR!

Solen är här för att stanna verkar det som, vilket kanonväder det är! Och det tackar vi så klart för. Idag bär det av till Luleå. Älsklingen behöver nya skor och jag tänkte kolla på lite allt möjligt, shorts bland annat. Och när vi är klar med vårt shoppande styr vi kosan ut till Tobbes stuga, där vi stannar ett par dagar. Ska bli superskönt att bara komma bort och göra ingenting ett tag. Sola, fiska och slappa. Härligt härligt.

Vad pysslar ni med i detta fina, svenska sommarväder?

SOMMARTIDER

Solen skiner och fåglarna kvittar, nu är sommaren här på riktigt! +24 i skuggan och säkert dubbelt så varmt i solen. Kan det bli mycket bättre? Jo, hade jag varit ledig idag så hade det såklart varit bättre. Men då jag inte börjar förrän 15 så hinner jag ut i det fina vädret ett tag ändå.

Tobbe är med Lunkan och ser fotboll, så jag tänkte kila ner på stan när affärerna öppnar. Var där igår och fick med mig ett par jeans och lite annat småtjaffs hem. Nu tänkte jag kolla på ett par till jeans och lite andra sommarkläder. Kjolar, shorts, linnen.. Ja allt som hör till. För att inte glömma skor!

Så det är vad som händer för mig idag. Hur ser er dag ut? ♥

HUS, EN UNDERBAR KARL & EN BEBIS

Hej igen! Nu är vi hemma från vår husvagnssemester. Hur den var och vars vi hamnade tänkte jag inte berätta om just nu, för nu är det något annat som förtjänar lite plats i bloggen. Nämligen husköp. Japp. Vi var på den andra visningen på huset i Norrfjärden idag. Och ja, vi är fortfarande förälskade. Imorgon drar budgivningen igång, och vi kommer vara med. Förhoppningsvis blir huset vårt! Men vi våger inte hoppas allt för mycket, då vi redan nu vet att vi inte är ensamma om att vilja ha det. Men det är väl så med fina hus. :)

Hur som helst. Budgivningen börjar som sagt imorgon. Och vi har satt ett 'tak' på hur högt vi är villiga att gå. Tyvärr tror jag inte att det taket kommer vara nog högt. Men man kan väl alltid hoppas. Och det gör vi ju såklart! Det är verkligen det sorts hus vi vill ha. Men som jag sa så finns det andra som känner som vi.

Nåja. Vi får väl se hur det blir.
En sak som är säker är dock att jag är så glad att jag har Tobias att dela alla fina stunder med här i livet. Tänk en sån underbar karl jag fått. Och att vi nu ska köpa hus tillsammans, helt fantastiskt roligt!

Men nu skall jag mysa med min undebara man som ju för övrigt gått på semester nu. Själv jobbar jag ju en del, men har faktiskt en hel veckas semester nästa vecka. Så det blir härligt.

En till glad nyhet som jag måste få berätta innan jag säger hejdå är att Tobias blev farbror till en liten tjej i torsdags! En söt liten prinsessa blev det :) Ska bli kul att få träffa den lilla när hon får komma hem från BB. :)

Men nu ska jag sluta babbla. Vi hörs en annan dag!
Hejs!

VI BYTER TROLLET MOT LITE MENS

Nej, det blir varken Trollforsen eller Kronogård, det blir Mensträsk. Haha. Låter ju som ett helmysigt ställe, inte sant? Men ja, det är faktiskt fint där. Har varit där några gånger då jag var liten. Världens längsta linbana går ju mellan just Mensträsk och Örträsk. Har ni inte åkt den redan, så gör det. Det är verkligen superhäftigt. Får se om jag kan lyckas övertala de andra att åka den med mig i helgen.

Men nu måste jag kila. Tobbe hämtar upp mig klockan 16, och sen bär det av till Mensträsk!
Höres!

JOBB IDAG I ALLA FALL

Och jag som skulle vara ledig idag. Sova alldelse för länge, för att sedan stiga upp och göra precis ingenting. Men nej då. Camilla ringde igår och frågade om jag inte kunde jobba idag, då en på jobbet blivit sjuk. Och självklart kan jag inte tacka nej, snäll som jag är. Nej men det är klart jag vill jobba. Fick dock ett bra pass, 8.15-16, så då kommer Tobbe och hämtar mig och sen far vi till Norrfjärden och hämtar husvagnen. Sen bär det av! Förs blir det nog Trollforsen från idag till imorgon. Eftersom Håkan och Maria inte kommer förrän imorgon tänkte vi prova ett eget ställe själva. Men imorgon när dom sluter upp så blir det kanske att sticka till Kronogård. Om vi inte hinner få tips om något annat ställe.

Men nu kära vänner måste jag hoppa i duschen!
Ska hinna med bussen som går kvart i åtta, så det är bäst att jag skyndar mig. Ha det så bra, så hörs vi!

Och förresten, hinner inte berätta om husvisningen vi var på igår, men jag kan säga så mycket som att vi i alla fall kommer var med i budgivningen! :)

"I GOT MY ANGEL NOW"


DET VAR NOG DÄRFÖR...


MEN JAHA?!

Men jaha?! Vad fan är fel med blogg.se nu då? Först kan jag inte logga in. Sen när jag loggar in är det två inlägg jag skrivit tidigare under dagen borta, det ena helt, och det andra ligger som 'ej publicerat'?! Fattar nada. Jag som egentligen gillar blogg.se blir fan sugen på att byta till något annat, köpa egen domän typ. För detta suger. Hah, oj vilka humörsvägningar det blev här då. Ska lugna mig. Tänkte sola lite på balkongen innan jag fortsätter med städandet. Höres!

ETT HUS, EN BEBIS & LITE HUSVAGNSSEMESTER

Nu är det nog dags för en uppdatering känns det som. Har jobbat så mycket den sista tiden att jag helt enkelt inte haft varken tid eller ork att skriva här i bloggen. Men nu så. Jag är ledig i en vecka från och med idag. Riktigt skönt. Behöver verkligen få ta det lugnt ett tag, och bara vara. De senaste veckorna har jag jobbat i princip varje dag, och jag har aldrig riktigt haft tid att varva ner. Men det ska jag göra de närmaste dagarna.

Dock måste det fixas en del saker idag.
Det skall tvättas, städas, diskas och packas. Imorgon tar vi husvagnen och sticker till skogen, kanske Tiellejaur, över midsommar. Ska bli rikitigt roligt. Vi ska äta gott, dricka gott och framförallt - må gott. Sen är det tänkt att vi ska fiska en massa, grilla en massa och skratta en massa. Kommer bli super, det känner jag på mig. Bara vädret är på vår sida.

 
Tiellejaur 2007

Och ikväll händer det en annan superrolig sak, vi ska nämligen på husvisningen på huset i Norrfjärden. Det pirrar verkligen i magen när jag tänker på det. Hoppas verkligen att vi gillar det lika mycket, om inte mer, efter att vi sett det 'irl'. Men det tror jag nog att vi gör.


Huset på Sandåsgatan 5.

En annan rolig sak som jag, och många med mig, också går och väntar på är att Anna ska föda vilken dag som helst nu. För er som inte vet så är Anna alltså Tobias brors (Davids) flickvän. Dom ska alltså bli föräldrar i veckan! Förhoppningsvis. Hon är beräknad att föda imorgon, men jag gissar att det dröjer nån dag till. Men ändå. Vi väntar med spänning! Tänk att Tobias ska bli farbror. Och jag ska bli.. Ja vad säger man egentligen? Enligt vissa så blir jag 'faster' även fast jag ju såklart inte är Davids syrra. Men man säger tydligen faster ändå?! Medan andra menar att man säger 'tant'?! Haha, vet inte vad som låter bättre. Kanske är bättre att bara säga Susanne. Haha. Nåja. Kommer i alla fall bli kul att träffa den lille som funnits där i magen i flera månader nu. Kom ut, kom ut! Vi vill så gärna träffa dig, och få veta vem du är. Och om du är en liten tjej eller kille. :)


Vem är du egentligen?


Som ni hör så är det mycket som händer just nu. Och jag är nog lyckligare än någonsin. Även fast jag jobbar som en tok, på ett jobb som jag i och för sig trivs suveränt bra på, så leker livet verkligen. Allt är på topp!

EN LISTA FÖR ATT FÖRDRIVA LITE TID

Nämn något som gjorde dig glad igår: Tobbe och Haffes nakenbrottning på Havsbadet
Vad gjorde du kl 08 imorse: Låg i min säng och sov så skönt..
Vad gjorde du för 15 min sedan: Läste säkert nån blogg..
Det sista du sa högt: Oj vad du skriver, Blomman!
Det senaste någon sa till dig: Han hade iaf bra smak på skor..
Vad har du druckit idag: En kopp varmchoklad och nu lite vatten
Vad var det senaste du åt: En hårdbrödmacka här på jobbet
Vad var det senaste du köpte: En billys lasagne, som jag ska äta till middag här på jobbet idag
Vad är det för färg på din ytterdörr: Mörkt brun
Vad är det för väder hos dig nu: Regn och rusk
Godaste glassmaken: Äkta vaniljglass
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Sover du tungt: Nja, tungt skulle jag väl inte kalla det, men jag sover bra
Drömmer du mardrömmar: Ytterst sällan..
Trivs du med ditt jobb: Ja verkligen!
Favoritklädsel: Leggings och tunika
Favoritlåt just nu: Ne-yo's låt Closer
Vad ser du om du tittar till höger: Blomman som sitter vid sin dator
Vad gör dig glad just nu: Vetskapen om att jag får vara ledig imorgon
Vad ska du göra härnäst: Svara på resten av frågorna
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Lite halvtrött och tjurig
Favoritgodis: Choklad
Kläder just nu: Svarta leggings, vit tunika, stor röd hood (Tobbes) och sneakers.
Sommarplaner: Jobba, sola, bada och må gott. Och förhoppningsvis bli husägare!
Hur många kuddar sover du med: Två - minst! Vi har fem kuddar i sängen och vi brukar alltid ta två var och sen slåss vi om den sista. Brukar sluta med att ingen av oss tar den.
Spelar du något instrument: Inte bra i alla fall.
Morgon eller nattmänniska: Ja inte morgon iaf!
Vad är viktigast för dig: Att få va lycklig!
Är du kittlig: Som fan!
Snarkar du: Inte vad jag vet.
Stjärntecken: Vattuman
Äckligaste insekten: Små, små spindlar. Och tusenfotingar!
Stökigt eller välstädat: Välstädat!
Längtar du mest efter just nu: Tobias! ♥

FYLLA OCH NAKENBAD

Fredag: Jobbade till 15.45. Fick skjuts av Eva-Lotta in till stan, där jag gick och köpte ett par leggings samt ett nagellack. Ett besök på bolaget gjordes ockå. Sen bar det hem, där jag städade och gjorde mig klar för kvällen. Runt 18 snåret dök Rebecca och Patrik upp och vi drack och sjöng som aldrig förr. Det var längesen jag hade så roligt. Efter ett tag dök Anni upp och sen kom även Johannes, Ershammar och Magnus. Minns inte vad klockan var när vi gick ut, men det blev iaf ett besök på 1906 där vi drack lite gott och dansade oss varma. Och efter det minns jag inte så mycket mer.

Lördag:
Steg upp tidigt och åkte ut till Norrfjärden för att hjälpa Haffe och Carro med deras hus. Vi rev en massa tak ch väggar, och knackade ner kakel från väggarna i duschrummet. Efter det for vi allihopa till Haffes föräldrar i Kopparnäs och åt middag. Sen for vi tillbaka till Haffe och Carro och rev lite till. När vi sedan blev less for vi till Josef och Lina och spelade poker i deras husvagn. Vid midnatt nångång fick vi hämtning av Robban och vi drog oss in mot stan. Grabbarna fick för sig att vi skulle ut på havsbadet, och sagt och gjort, vi for ut dit och kollade. När vi körde längs med stranden fick Haffe den roliga ideén att dom (han och Tobbe) skulle klä av sig nakna, springa längs med stranden och sen hoppa ner i det iskalla havet. Och det gjorde dom också, medan jag och Robban skrattade och spelade in deras Baywatch-inspirerade färd ner till vattnet på våra mobiler. Tänker inte lägga ut deras nakna små kroppar i bloggen som ni kanske förstår, men är nån nyfiken att se videoklippet/bilderna så säg till... ;)

Haha, ja si vicka roliga kvällar ja haft! He jär it oft ja skratt så myche opa en helg.

HELGENS PLUS & MINUS

PLUSSIDAN:
+ Fredagens grillning på balkongen. Fläskfilé is the shit!
+ Lördagens festande med Becca och Patrik.
+ Söndagens sovmorgon.
+ Söndagens fiske med Nicklas, Carro och Robert.

MINUSSIDAN:
- Söndagens fiske med Nicklas, Carro och Robert. Why? Mitt spö gick av..
- Hela helgens väder.

Så då vet ni hur min helg sett ut. Jag har även hunnit kära ner mig ännu mer i huset i Norrfjärden, varit arg och förbannad över hur folk beter sig, nästan försovit mig imorse och svurit åt de myggbett jag har på benen. Kort och gott. En trevlig helg.

JAG + NORRFJÄRDEN = SANT?

Jahaja, ska man behöva bli norrfjärding då eller? Haha, känns ju lite lustigt, vill ju inte bo där egentligen. Men vi har hittat ett superfint hus där! Och ja, jag är kär. Igen. På nytt. Varför har man så lätt att förälska sig i hus för...? Och varför skulle just detta hus ligga i fjärn? Nåja. Det är ju fint där, så why not? Och huset, helt lovely..










Ser ni? Så fint! Det är som gjort för mig och Tobias ju! Mexitegel, valmat tak, dubbelgarage, stort kök och vardagsrum.. Kan det bli mycket bättre? Allt som man någonsin önskat sig, ett fint hus att bo i. Du och jag älskling! Det blir kanske Norrfjärden tillsut ändå.. ;)

DET HÄR MED KÄRLEKEN

(Detta är ett inlägg jag skriver till och för mig själv.. Det är öppet för er att läsa, men jag tänker inte svara på några som helst kommentarer av er)

Det är konstigt det här med kärleken. Hur den kommer, hur den stannar, och hur den en dag helt plötsligt försvinner. Jag kan inte hjälpa att undra vart den tar vägen. Lämnar den sin plats långsamt, steg för steg? Eller flyr den illa kvickt? Finns känslorna kvar även om kärleken försvunnit? Jag undrar...

Innan jag skriver nåt mer så vill jag påpeka att mina tankar och fudneringar i detta inlägg inte har något som helst att göra med den kärlek jag och Tobias delar. Den är stark and no matter what, så kommer den alltid att stanna kvar. Så är det bara. ♥ Jag vägrar tro något annat.

Men andras kärlek. Din kärlek. Er kärlek. Vad hände med den? Finns den kvar? Eller har den flyttat ut för gott? Kommer den någonsin tillbaka, eller är det lika bra att redan nu inse att den är borta. För alltid? Det är ingen rolig tanke, och jag tänker den helst inte, men kommer det aldrig mer vara ni? Ni som skrattar tillsammans, ni som avslutar varandras meningar och ni som alltid ser till att finnas där för varandra. Vad händer med er nu..? Med kärleken?

Vad är det som händer?

RSS 2.0