Uppåt väggarna

Sitter och kollar på lite tapeter. Vi ska ju få omtapetserat här i lägenheten men vi vet inte riktigt hur vi vill ha det. Sen så finns det ju inte så många snygga tapeter att välja mellan om vi ska ta någon från deras standrardutbud. Så vi har börjat kolla på lite andra tapeter som vi, om vi väljer dem, får betala för, men dom sätter upp dem åt oss. I sovrummet vet vi redan hur vi vill ha det, där kommer det bli brun/guld och turkost. Vi har ju köpt en ny säng och sänggavel, samt ett överkast, så det kommer bli riktig snyggt där inne.

Det svåraste är att välja hur vi vill ha det i vardagsrummet. Vi är lite sugna på denna som fondvägg.



Vad tror ni om den? Gillar den skarpt, och det gör Tobias också. Och den skulle passa bra till våra svarta skinnsoffor. Men är rädd att den kanske blir lite 'för mycket'. Nåja, vi ska fortsätta att kolla runt. Ska även hitta tapeter till det andra sovrummet/arbetsrummet.

Får väl visa före och efterbilder sen, när vi väl bestämt oss för vad vi vill ha. Men nu måste jag göra mig klar, ska träffa Nina på stan om ett tag. Ha det bra så länge!
Pussar!

Hej hej hallå bloggen!

Idag är det en strålande dag! Solen skiner och jag känner mig så glad i hela kroppen. Vaknade upp utan några smärtor i vare sig näsen eller läppen, så jag gissar att det har lite med saken att göra. Hur som helst så ser dagens planer ut så här:
  • Städa - Är lite småstökigt här hemma
  • Hänga kläder - Tvättade kläder igår som fortfarande ligger i ikeapåsarna
  • Äta frukost - För det måste man ju göra
  • Stan - För att träffa min goda vän Nina över en fika och lite shopping. En hel del skitsnack hinns nog också med
  • Middag - Med min älskling
  • Tvätta - Det som inte hanns med igår
  • IDOL - Se hur det går för grabbarna, vem som får åka ut och vem som får stanna kvar
Det var det. Kommer säkert hinna med lite annat smått och gott också. Skulle t.ex. behöva ringa lite samtal, men det får jag göra när det passar.

Men vad gör ni idag då? Några roliga planer? Jag tänker i alla fall börja beta av min fina lisa här ovan. Så vi hörs sen!

Puss och kram!

Lista

Här kommer en liten lista. Blev utmanad av Amanda Berg, som förövrigt är en supergullig tjej med världens härligaste stil! Hon är så otroligt vacker och gullig och hennes blogg strålar av glädje! Besök den om du inte redan gjort det. Du kommer inte ångra dig.

Well, ska sluta babbla, här kommer listan:

KLÄDER
Skor:
Just nu används två par pumps flitigt, vill passa på att ha dem innan den riktiga kylan kommer.
Sneakers: Använder aldrig sådana..
Jeans: Har i princip slutat använda jeans, då jag nu är i en period av tights och tunikor, men jag älskar ett par gråa jeans jag har.
T-shirt:
Använder väl aldrig det heller.. Toppar funkar deremot.
Underkläder: Spets i alla former och färger.

ACCESSOARER

Väska: Just nu använder jag mest en brun Friis & Company.
Plånbok: En guldig en från Lindex.
Solglasögon: Den säsongen är väl över nu..?
Klocka: Använder aldrig klocka.

BADRUM
Tandkräm: Colgate
Tvål: Family fresh Kidz, luktar pigelin!
Parfym: Dolce & Gabbanas 'The one'
Medicin: Ipren vid mensvärk, och just nu även några andra starka painkillers mot värken efter operationen.
Vitamin: Är dålig på att äta det..
Huvudvärkstablett: Ipren.

MAT OCH DRYCK

Mineralvatten: Ramlösa granatäpple.
Vin: Gärna mousserat
Bröd: Gärna grovt
Glass: Vanilj eller Magnum vit
 
HEMMA
Säng:
Köpte faktiskt just en ny från Hilding. 160 bred och helt underbart skön!
Lakan: Vita
Espressomaskin: Har ingen.
Kylskåp: Ett vanligt vitt. Gapar nog rätt tomt nu dock.

ÖVRIGT
Frisörsalong:
Paus, Puls eller Cou & Co.
Bank: Handelsbanken och Swedbank.
Mobiltelefon: LG Viewty
Färdmedel: Blir oftast Tobbes Audi a4 turbo quattro -02.


Såja, då var den listan slut. Jag utmanar alla som läser detta! Och lämna gärna en kommentar i min blogg sen, så jag kan läsa er lista. Puss och kram så hörs vi!

Nagelvård

Nu har jag fixat mina naglar igen. Blev riktigt tjusigt. Är dock supertorr om händerna, så jag måste börja skärpa mig och smörja in dem ordentligt mer ofta. Det är i alla fall kul med vackra naglar när man ser ut som man gör i fejjan.


Det här med att ha snygga naglar är inte rocket science
, även om vissa verkar tycka det är svårt att få dom fina. Det handlar helt enkelt om tid och omsorg. Ett tips är att alltid ha dem målade, även om det är med genomskinligt lack. Se också till att använda diskhandskar när du diskar, eftersom vatten ofta är en orsak till sköra naglar. Och glöm inte bort nagelbanden, som också dom behöver omsorg. Ett tips är att använda nagelbandsolja som finns att köpa lite varstanns.

Bild på mig

Fick ett mail från en av er läsare som undrade varför jag inte lagt ut någon bild på mig, förrutom den jag har som header. Anledning till det är att jag rensade denna blogg och började om från början. Och för tillfället är jag ju sjukskriven efter min plastikoperation och har ett stort plåster över näsan. Känner mig därför inte speciellt manad att lägga ut bilder på mig själv, då jag faktiskt inte har något speciellt att visa. Har mjukisbyxor på mig i princip varje dag, och hur, på en skala mellan 1 och 10, snyggt är det egentligen? Nä, precis. Just därför får ni vänta tills på torsdag då jag ska till Sunderby sjukhus och ta bort plåstret, samt alla stygn. Efter det blir det även en shoppingrunda i Luleå med min kära mor.

Och på fredag är det fest hos min underbara vän Nina, som fyller 20 år. Hon ska ha temafest där temat är 40, 50 och 60-tal. Kommer bli skoj! Vet inte riktigt ännu vad jag ska ge mig på för utstyrsel, måste tänka lite på det. Vad jag vet är dock att det kommer bli superskoj, och jag kommer garanterat ta en massa bilder och lägga upp här i bloggen.

Men tills dess får ni nöja er med bilder på lite annat smått och gott. Eller vad sägs om dessa skönheter från VAGABOND.


Bruna skor är en riktigt snygg detalj i höst.

För alla er som känner mig är det antagligen ingen nyhet att jag älskar skor. Och det är nog inte heller någon nyhet att jag har alldeles för många par. Men jag anser att man aldrig kan få för mycket av dem. Punkt slut.

Sunny day

Solen skiner, men det är kallt ute. En riktigt härlig höstdag vill säga. Har inga planer för dagen utan tar den som den kommer. Blir väl en promenad lite senare i alla fall. Just nu sitter jag och kollar på asos.com som är en av mina absoluta favoritsidor. Där kan du verkligen hitta allt. Eller vad sägs om denna stickade tunika från ASOS?


För 394kr blir den din!

Verkligen supersöt till ett par svarta stuprörs och matchande stövletter. Släng en kort skinnjacka över och en stickad vit mössa för dom där kyliga höstdagarna. Jag säger bara 'ge mig'!

Nej usch, blir så himla shoppingsugen av att sitta här. Måste hitta på nåt. Kanske skulle ta den där promenaden nu i alla fall. Får bli så.

Ha det bra så länge!
Puss

En söndag på stan

God morgon allihopa! Drömt något roligt? Själv har jag sovit lite dåligt i natt, men det är ju så då man har lingonvecka. Nåja, vi behöver väl inte gå in mer på det.

Kvällen igår blev riktigt lyckad! Vi körde ett parti TP, tjejerna mot killarna. Killarna vann dock i slutändan, men endast för att vi hjälpt dem! Egentligen borde Stina och jag vunnit, men vi lät grabbarna göra det. Så det så. Jag är ingen dålig förlorare, jag lovar!

Idag tänkte vi i alla fall gå ner på stan och möta upp Mishari och Stina för en lunch. Får se om det blir någon shopping efter det kanske. Skulle behöva lite grejer, men känner mig så snål. Nåväl, den som lever får se. Ska ut och rasta Siri nu.

Så tills vi hörs igen, puss och ta hand om er!

Hejsan!

Hur är det med er? Med mig är det riktigt bra. Har just fixat håret och valt kläder för kvällen som jag ska tillbringa med älsklingen hos Mishari och Stina. Kommer bli lite alkoholförtäring, skitsnack och ett parti trivial pursuit. Kommer nog blir riktigt trevligt. Siri ska också vara med såklart, fast jag gissar på att hon kommer sova bort hela kvällen.


Vem vinner?

Nåja, nu ska vi bege oss! Ha det så bra ikväll, för det ska då jag ha!
Pussar!

Lilla Siri

Kom ju på att Siri är med på Youtube. Det måste ni bara se! Hon är så otroligt söt! Och hon låter så gulligt när hon busar.



Sötare vovve får man leta efter!

God morgon allihop!

Sovit gott? Det har då jag. Har dock ont i näsan. Men svullnaden har gått ner, så det är då bra i alla fall. Ser fortfarande dock inte riktigt klok ut. Nåja, den som vill bli fin, får lida pin, visst är det så man brukar säga? Hoppas bara att jag blir nöjd nu, annars har ju all smärta varit i onödan. Jag är tylig, I know. Men det är klart jag vill va snygg! Och kan en operation lösa det, så varför inte?

Idag hade jag nog tänkt våga mig ner på stan i alla fall. En lite sväng. Tänkte gå nu på förmiddagen, då det oftast är minst folk i rörelse. Så det är väl bäst att jag går och gör mig klar nu. Har väl inga kläder att ha på mig dock, allt är i tvättkorgen eftersom jag inbillat mig att jag är för 'sjuk' för att tvätta. Haha, jaa.. Måste väl ta tag i det där. Fast det får väl bli på måndag. För nu är det helg!

Tobias var förresten svinsöt igår när vi satt i soffan och såg på tv. Han viskade i mitt öra nått som jag inte hörde. Och ja ba 'va?' och han viskade igen och ja ba 'va säger du?'. Han viskade igen men jag hörde verkligen inte och skrek typ 'men säg det högt då' och blev nästan irriterad. Han sa sen högt 'älskling, imorgon.. kan vi inte hyra en film och ha myskväll, bara du och jag? skulle vara så skönt.' Och självklart fick jag lite dåligt samvete över att ha skrikit åt honom, men log och sa att jag gärna vill ha en myskväll. Så det är det som händer ikväll! Ser verkligen fram emot det. Även om vi ofta har myskvällar, så är det lika härligt varje gång.


Tobias, full som ett ägg, men snyggast i världen. <3

Imorgon ville Mishari och Stina att vi skulle hitta på nåt med dem. Får se vad det kan vara. Hade varit kul att fara och bowla eller nåt, men eftersom vi har Siri får vi se hur det går. Fast hon kanske kan fara till farmor och farfar. Alltså Tobbes föräldrar. Siri är alltså en hund, och ingen bebis. ^^ Även om hon ser ut som en. Världens sötaste. Hon blev förresten stungen i skruttan av en geting, så hon har haltat lite. Stackars liten. Varför kan inte hundar prata? Vore så himla lättare då. Vi förstod inte varför hon haltade först, men hade hon kunnat prata hade hon ju kunnat berätta vad som var fel.


Lilla Siri i bilen. Söt, inte sant?

Well! Skulle inte alls skriva så här mycket. Måste hoppa i duschen nu så jag tar mig iväg nån gång. Blir det nå shopping får ni se det när jag kommer tillbaka.

Puss så länge!

Lycklig och förvånad

Gissa om jag är glad! Min underbara vän Angelica som bor i Boden ringde för ett tag sen och frågade vad jag skulle göra ikväll. Hon har nämligen vägarna förbi Piteå och undrade om jag ville träffas en sväng. Och det är klart att jag vill det! Min underbara Angelica. Hon är världsbäst! Verkligen. Finns ingen i hela världen som slår henne. Är bara så trist att vi inte kan ses så ofta. Men dom gånger vi gör det är jag världens lyckligaste. Hon är så klok, så vis, och jag ser upp till henne så otroligt mycket.



Jag älskar dig Angelica, du har ett hjärta av guld!
Vi ses om ett par timmar, sötnos! <3

Under my umbrella

Innan jag slår på en film måste jag bara få visa dessa! Jag verkligen hatar när man tagit på sig pumps och det börjar regna! Det är så typiskt. Här tar man på sig sina finaste skor, och just då ska himlen börja pissa på en. Men ha! Nu har jag ett försvar.



Vad tror ni tjejer, nåt för er också? Jag kan väl inte vara ensam här i världen om att hata regn när pumpsen är på.

Hockey för honom, men jag då?

Älsklingen for just iväg, han skulle på hockey med grabbarna. Själv vet jag inte vad jag ska hitta på. Fick just ett erbjudande om att följa med en polare ner på stan, eftersom det är tjejkväll där nu, så alla butiker har öppet till 22. Vet dock inte om jag är på humör. För det första ligger jag på soffan i mjukisbyxor och en av Tobbes tröjor, och för det andra har jag ju ett bandage över näsan och är svullen som om jag vore misshandlad. För att inte tala om mitt blåöga. I och för sig kan väl lite smink fixa det, men i alla fall. Känner att det hade varit mysigt med en hemmakväll. Lite godis, en bra film. Att se film själv är väl dock inte det roligaste, men då kan man passa på att se sådant som Tobbe aldrig någonsin skulle kunna titta på. Får kanske bli så. Eller? Usch vad jag hatar att jag aldrig kan bestämma mig. Kanske sätter på en film nu, och då är den klar kring sju. Då tar det en timme(?) att göra sig klar, och då hinner man ju ner på stan ett par timmar.

Är det bara jag som alltid har beslutsångest?!

Ett inlägg till dig..

Det här inlägget är egentligen till Tobias, men vill du också läsa så varsågod.

Vi har gått igenom så mycket tillsammans. Både med och motgångar. Och varje gång har vi klarat oss ur det med kärleken i behåll. Efter allt vi varit med om kan jag inte annat än att tro att vi klarar allt, så länge vi gör det tillsammans. Efter det som hänt idag, som jag inte tänker ta upp i bloggen för det bara rör oss, vill jag att du ska veta att jag litar på dig helt och fullt. Varken du eller jag är perfekt, och det är bara att inse. Men jag hoppas och tror att detta bara gör oss starkare.

Jag älskar dig Tobias, men det vet du ju redan.



Och här kommer skorna..

Eller stövlarna, kanske det borde stå. Nåja, tycker i alla fall att dom är underbart snygga! Tänker mig dom nu i höst tillsammans med några snygga jeans och en skinnjacka. Hur snyggt som helst, va? Tror jag måste ner på stan idag ändå för att se om dom har dem hemma i butiken.



Dom är verkligen 'to die for', visst? Men priset var lite mindre bra, eftersom jag ju tänkt försöka spara pengar denna månad. Får väl se hur det går.

Vad har ni tänkt att använda för skor i höst/vinter då? Är det stövlar som gäller för er del också?

God morgon!

Hej allihopa! Sovit gott? Det har jag. Men nu är det en ny dag med nya tag. Tänkte försöka tvätta och diska lite nu på förmiddagen, så att jag eventuellt kan gå ner på stan en sväng på eftetmiddagen. Om jag törs. Vill ju inte visa mig med mitt hemska bandage över näsan, men är så sugen på lite shopping, lönen kom ju idag. Nåja, får väl se hur det blir.

Tänkte hoppa i duschen nu iaf! Skriver mer sen, då ska jag visa ett par grymt snygga skor som jag är sugen på att skaffa åt mina fötter.

Hej så länge!

God natt

Ville bara säga god natt till er alla! Har varit en lååång dag, så nu ska det bli skönt att krypa ner i en stor och skön säng tillsammans med min älskling. Vi hörs imorgon!

Puss och god natt!

Lillen ska sova..

Älsklingen är nog trött tror jag. Han kom hem från jobbet strax efter fyra, gav mig en puss, la sig på soffan bredvid mig och frågade vad jag gjort för spännande idag. Medans jag berättade om min långa, tråkiga och händelselösa dag, hör jag hur han börjar andas tugnt, för att strax därefter börja snarka. Han somnade innan jag ens hann nämna min nya, fina blogg. Men vad gör man? Jag gav honom en kyss i pannan, och nu har han sovit sedan dess. Jag är lite småhungrig, men vill inte väcka honom. Får väl se om han vaknar av sig själv snart.

Bloggar som jag följer

Här kommer några bloggar som jag, av olika anledningar, läser.

1. Stina-Lee: Världens sötaste tjej med världens underbaraste blogg. Om du missat denna är det på tiden att du lägger den på favoriter redan nu! Du kommer inte ångra dig. Det är hennes blogg som jag besöker först av alla sidor när jag startar internet, så bra är hon.

2. Natacha Peyre: Natacha Peyres blogg som handlar om henne och hennes liv i LA. Riktigt trevlig läsning!

3. Sandra: Hon är tjejen som alla kommer tala om om bara några år. Min underbara vän Sandra driver bloggen livefromstockholm. Läs om hur hon uppnår sina drömmar i storstaden.

Vad gör man?

Eftersom jag är sjukskriven till den 2 oktober går jag ju bara hemma om dagarna. Och det är så grymt jobbigt. Vad gör man när man bara går hemma om dagarna egentligen!? Kan inte förstå dem som tycker det är skönt att bara vara hemma dag ut och dag in. Jag blir galen. Ja, jag blir verkligen helt utmattad. Av att göra precis ingenting. Knäppt va? Jag får inte träna och jag får inte anstränga mig. Gå promenader får jag, men hur roligt är det, i längden?

Kom på att ni väl inte vet varför jag är sjukskriven, och då kan jag berätta att det är för att jag opererade mig i torsdags, den 18e. Plastikoperation av läpp och näsa. Så just nu har jag ett inte allt för smikrande bandage över näsan vilket gör att jag helst inte visar mig bland folk. Och svullen är jag också. Och som grädde på moset har jag ett blåöga också, som min älskade Tobias gjorde på mig i förrgår natt. Vet inte vad han fick för sig men mitt i natten vaknade jag av ett slag rakt över ögat. Han missade just näsan, så bra är väl det. Han brukar vara rätt livlig i sömnen, men slåss brukar han inte göra.

Nåja, det är bara att bita ihop och tänka framåt, och inse att jag ju snart kommer bli snygg i alla fall. Och det är väl det som räknas!

What about now

Fick just denna låt låt skickat till mig av en kär vän, Rickard. Förstår inte hur jag kunnat missa den! Den är helt underbar.. Måste bara få dela med mig av den...

Lyssna, och njut.



Gratis makeup

Okej, alla vet väl redan om detta, men på http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=97 kan man få smink helt gratis! Det enda man behöver göra är att värva vänner och besöka hemsidor. För detta får du poäng som du sedan byter ut mot presentkort på KICKS. Busenkelt! Bli medlem om du inte redan är det!


Höstjacka

Det börjar bli kallt ute, även om solen just denna dag värmer rätt bra. Och eftersom lönen kommer imorgon tänkte jag införskaffa en ny jacka. Har redan en hel drös med jackor som säkerligen skulle kunna värma min frusna kropp i höstkylan, men visst är det kul med nytt?

Har suttit och kollat runt lite på nätet, och för tillfället är jag inne på denna underbara kappa från ICHI som finns på nelly.com.



Visst är den amazing? Om jag inte hittar någon annan under dagen kommer jag nog klicka hem denna ikväll. För jag blev verkligen kär när jag såg den. Och det är väl ett bra tecken?

Nåja, ska väl pula på lite till med bloggdesignen, är inte riktigt nöjd ännu. Ni får gärna säga vad ni tycker om den, både vad ni gillar och inte gillar med den. Kritik i alla former tack.

Hej så länge!

Som en liten present..

..från mig till dig, tänkte jag tipsa om att man på www.glamour.se/tycktill kan få en volymmascara hemskickad helt gratis! Det enda du behöver göra är att  svara på en undersökning före den 16 oktober. Inte illa va? Gratis är gott, som man brukar säga.


Mascaran du får som tack är ACO's 'Gentle volume mascara', värde 109:-. Den förlänger fransarna, ger volym och är extra skonsam för känsliga ögon. Den innehåller noggrant utvalda pigment, inga fibrer som kan irritera ögonen och är oparfymerad. Mascaran är lätt att tvätta bort för att skona ögonen.

RSS 2.0