MINUSGRADER OCH UTLANDSSEMESTRAR

Jag funderar på att trotsa kylan och ge mig ut på en liten promenad. Känner att jag måste få byta miljö ett tag, har suttit här hemma i ett par dagar nu, och jag kan tala om för er att man blir grymt less! Men vad gör man när det är -22° ute liksom.

Nu är det dock 'bara' -16°, så en liten kort promenad ska jag väl klara av? Får klä mig ordentligt bara. Sen tänkte jag ägna eftermiddagen åt att kolla på lite resor. Jag och älsklingen pratade igår om att så fort jag får jobb så ska vi samla pengar till en utlandssemester. Vart vi ska åka vet vi dock inte ännu, men det vore roligt att åka till något annat än dom typiska resmålen.. Turkiet, Gran canaria, Bulgarien känns liksom inte speciellt lockande. Vi pratade om kanske Bali, Dominikanska Republiken eller liknande, något varmt ställe där man inte behöver träffa svenskar vart man än går.

Men men, vi får väl se hur det slutar. Än har jag inget jobb, och än har vi inte börjat spara. Men det kan vara kul att drömma sig bort lite ändå, speciellt i detta vinterväder.


Vad väljer du?


Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag har varit på bali för ca 1,5 år sedan. Vet inte vad ni ä ute efter för ngn resa, men lite kanske jag kan hjälpa till ;) känns som om jag snart varit jorden runt..ska ni fara till bali tycker jag starkt ni ska kombinera ihop med hongkong några dagar som vi gjorde, men är nog ingen billig resa..? dock är jag inte jätte impad av Bali om jag säger så..

2009-02-13 @ 11:50:28
URL: http://wearisome.blogg.se/
Postat av: Karin Olofsson

SOL SOL SOL:)

2009-02-13 @ 14:01:09
URL: http://KarinOlofsson.se
Postat av: Foki

sv: tack s jättemkt :)



Höm jag väljer nog SOL & bad :)



// Ha en fin eftermiddag :)

2009-02-13 @ 17:20:41
URL: http://foki.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag väljer lätt sol o bad=) jag bokade just resa till Thailand 3 veckor... 5990 kr!! as billigt, men då ingår inte boende, men det är så billigt där nere ändå så man klarar sej lätt på 10000 kr med resa o fickpengar o allt=)



kolla www.flygstolen.se

2009-02-16 @ 11:34:40
URL: http://jessejesse.blogg.se/
Postat av: Nea!

Jag väljer faktiskt vintern, men det är bara för min kärlek till snowboarden! :D

2009-02-17 @ 19:28:59
URL: http://everydream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0