Uppåt väggarna

Sitter och kollar på lite tapeter. Vi ska ju få omtapetserat här i lägenheten men vi vet inte riktigt hur vi vill ha det. Sen så finns det ju inte så många snygga tapeter att välja mellan om vi ska ta någon från deras standrardutbud. Så vi har börjat kolla på lite andra tapeter som vi, om vi väljer dem, får betala för, men dom sätter upp dem åt oss. I sovrummet vet vi redan hur vi vill ha det, där kommer det bli brun/guld och turkost. Vi har ju köpt en ny säng och sänggavel, samt ett överkast, så det kommer bli riktig snyggt där inne.

Det svåraste är att välja hur vi vill ha det i vardagsrummet. Vi är lite sugna på denna som fondvägg.Vad tror ni om den? Gillar den skarpt, och det gör Tobias också. Och den skulle passa bra till våra svarta skinnsoffor. Men är rädd att den kanske blir lite 'för mycket'. Nåja, vi ska fortsätta att kolla runt. Ska även hitta tapeter till det andra sovrummet/arbetsrummet.

Får väl visa före och efterbilder sen, när vi väl bestämt oss för vad vi vill ha. Men nu måste jag göra mig klar, ska träffa Nina på stan om ett tag. Ha det bra så länge!
Pussar!

Kommentarer
Postat av: kicko

Ja den ska ni lugnt ha :O den är super snygg och jag tror inte den blir för mycket. kicko

2008-09-30 @ 12:50:29
Postat av: Jennifer

skitsnygg vägg !

2008-10-03 @ 18:43:17
URL: http://metrobloggen.se/starofusa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0