Lekstation3 och IDOL

Kvällen igår blev riktigt lyckad! När Tobbe kom hem från jobbet for vi ner på stan en sväng och slösade en hel del pengar. På ett Playstation3. Dyrt, men oj så roligt! Jag kommer till det roliga snart. Vi fortsatte till Elgiganten där vi tänkte köpa RockBand och Guitarhero, men dom hade inget RockBand inne, så fick nöja oss med ett Guitarhero. Vi åkte där ifrån glada över vårt GH men bittra över att dom inte hade något RockBand inne, så vi vor tillbaka in till stan och gick in på GameStop. Och gissa vad? Jo, dom hade ett sista RockBand till PS3. Självklart köpte vi det, och begav oss sen hem för att koppla in allt. Och det är nu det roliga kommer! RockBand! Så himla skoj det är! Man känner sig verkligen som en rockstjärna! Så vi spelade och spelade och spelade, tills Lunkan ringde och frågade om vi inte skulle dra och köpa nåt gott och se IDOL.


Playstation3 och RockBand.

Det var svårt att slita sig, men vi for till Coop och köpte lite snacks. Vi hann just hem till IDOL, och såg alla upträdanden. När det sedan blev paus så kan ni väl bara gissa vad vi gjorde. Just det! RockBand! Killarna bestämde att vårt band skulle heta Fist Fuckers.. Och ja, jag hade väl inte så mycket att säga till om. Nåja., vi rockade i en timme, och slog sen över till IDOL igen. Som vanligt hade jag rätt om vem som skulle åka, och ja, den här gången tyckte jag faktiskt det var rätt person.

Efter IDOL var vi lite sugna på att se en Blu-Ray film, eftersom PS3 även är en blu-ray spelare. Så vi drog till Hemmakväll och hyrde Casino Royale. Och ja, jag kan ju bara säga att det blev supernbra kvalitet!

När filmen var klar var klockan över ett
så då var det dags att sova. Lunkan, Maja och hunden Molly sa hejdå och for hem till sig. (Dom bor bara tvärs över gatan). Vi såg lite mer tv när dom farit, men somnade båda på soffan. När jag efter 10 minuter vaknade upp igen föreslog jag att vi skulle lägga oss i sängen istället, vilket vi gjorde. Och där var kvällen slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0