ENGATAN 1 BLIR TILL BJÖRKGATAN 14

Ni är många som bett om att få se bilder på huset, så jag tänkte att jag lägger upp dem här i bloggen där ni alla kan se. Hade dem inte sparade på denna dator, så fick kopiera dem från Styleroom, där dom också ligger publicerade.

Här ovan ser ni ungefär hur det kommer se ut när det är färdigrenoverat. Nytt kök, större vardagsrum, ny entré, nytt golv i hela huset, kakel och klinker i toaletterna, garaget breddas osv... Många projekt. Men det är såklart inget som vi kommer stressa med. Det får ta den tid det tar. Men till att börja med kommer vi ändra planlösningen så att den blir så som vi vill ha det. Det är främst för att vi vill ha entrén på andra sidan huset, samma sida som garaget och ta bort den infart som finns på 'baksidan' nu. Det medför att vi inte längre kommer bo på Engatan 1, utan på Björkgatan 14. :)


Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Ser stort o fint ut :D

2009-12-03 @ 18:04:02
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Sara

Hej Sussie.

Blev chockad när jag såg bilderna på huset :p Min kompis bodde nämligen där och jag visste inte att dom skulle sälja det :p Men jag tror att ni kommer få det fint när renoveringen är klar :)

/ Sara

2009-12-09 @ 20:37:59
URL: http://caarpeediem.blogg.se/
Postat av: Sara

hehe ja precis :) Har ni flyttat in där än? (: kram

2009-12-09 @ 20:56:30
URL: http://caarpeediem.blogg.se/
Postat av: Sara

Okej, jomen precis. Ja då har du då måånga månader på dig att fundera på det ;p hehe.

2009-12-10 @ 01:15:12
URL: http://caarpeediem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0