PYSSELKÄRRINGAR

Man kan tro att jag och Tobbe har gått och blivit ena riktiga pysseltanter. Idag var vi nämligen inne på en tygbutik och köpte, ja, kan ni gissa? Jo, tyg. Och varför det tänker ni nu, och det ska jag tala om för er.

I vårt vardagsrum har vi ett 'matsalsbord' med fyra stolar. Och dessa stolar har så otroligt tråkigt tyg på sitsen. Så därför bestämde vi oss för att det var läge att klä om dem. Och det är precis vad vi nu har ägnat den senaste timmen åt. Ni som tror att vi är klara nu har fel, fel, fel. Nej vi har endast hunnit en sits! Tog något så mycket längre tid än vi beräknat. Och svårt var det också. Så nu tog vi en paus. Får se om vi gör nån fler ikväll, eller om vi tar det imorgon.

Hur som helst så får ni se bilder sen. Ty den stolen som faktiskt är klar redan blev riktigt fin! Men som sagt, bildbevis kommer kanske imorgon..

Nu ska vi dock till Patrik och Catarina och se IDOL. Ska bli trevligt, och framförallt underhållande. Dels för att vi ser IDOL, och dels för att Catarinas underbara son Oskar alltid har något roligt att säga/visa/berätta.

Well, talk to you guys later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0