VI BÖRJAR VECKAN MED LCHF

Då var det söndag kväll igen. Helgen har gått fort. Alldeles för fort om ni frågar mig. Men ack så lugn och skön den varit. Har inte haft några som helst 'måsten' utan bara låtit dagarna flyga förbi i sin egen takt.

Eller ja, ett litet måste har väl funnits. Och det har varit att rensa ut kyl, frys och skafferi. För jag och Tobbe ska nämligen börja äta LCHF. Ska bli kul och spännande. Så därför rensade vi ut allt var kolhydrater heter (nästan), ja allt ni ser här nedan åkte ut:

Usch vilken skit man äter egentligen. Eller åt. För nu är det slut med det. Vi har varit och stohandlat ikväll också. Kött, fisk, sallad, ägg, grädde.. Ja, en massa goda saker helt enkelt. Vi har även fixat morgondagens lunch, som kommer bestå av kotletter med blandsallad och kryddad creme fraiche. Mums!

Tidigare idag var vi och köpte en LCHF kokbok med en massa härliga recept vi ska prova. Den innehöll även fyra veckors 'matsedlar' som vi nog kommer ha stor nytta av.

Frisk och smal, var det ja. Självklart vill man ju gå ner nåt kilo, men den största spänningen med detta kommer att vara ifall man faktiskt mår bättre av att lägga om sin kost. Ty människan är ju inte skapt för att äta kolhydrater egentligen. Så det kommer bli riktigt roligt och se hur detta slutar. Kommer självklart blogga om våra resultat under 'resans' gång. Ni får gärna slänga in nån kommentar också om det är nåt ni funderar över :)

 

Nu ska jag börja fundera över vad vi ska laga för gått till middag imorgon. Ska bläddra igenom boken och se om man kan hitta nåt smarrigt.

Vi hörs!


Kommentarer
Postat av: Jullan bullan K

Men min fråga är, vad är i Euroshopper glasburkarna? Färdig kokt och skalad potät? Små alien huvuden? Dunno!

2009-10-12 @ 02:08:36
URL: http://luju.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0