Män i strumpbyxor

Vad tycker vi om det egentligen? Hittade en sida på nätet, www.e-mancipate.net, där man försöker få män att använda strumpbyxor. Och varför skulle man vilja det? Jo, just för att det är snyggt. Enligt dem alltså. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker. På ett sätt kan jag faktiskt tycka att det ser lite tufft ut, men å andra sidan känns det lite, hittar inte rätt ord nu men, knäppt.




Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: eva

allså jag tyckte väl inte det var fult direkt, men det kändes endå lite wierd. Tror det är en sån där grej man ska lixom vänja sig vid.

Börjar faktist tänka på dans, typ balett-killar av någon anledning när jag ser strumbyxor på den...:p

2008-10-21 @ 11:20:04
URL: http://ewakarlsson.blogg.se/
Postat av: oldie

Jag tror nog vi kan vänja oss vid att se killar i strumpbyxor i framtiden,det har ju förekommit tidigare i historien att män har burit tajta benkläder,Som med allt annat så är det upp till individen att klä sej så som den trivs,man får hoppas att dom har god smak bara:)Jag vet av en del killar som gillar,och skulle vilja bära strumpbyxor men inte vågar på grund av rädsla att bli kallad för "fjolla" eller annat som kränker manligheten,och många killar är ju livrädda för att visa att dom har en mjukare och känsligare sida inom sej,detta för att det allt som oftast förväxlas med svaghet vilket ju är en helt annan sak.Jag personligen tycker nog det är dags att vi upplåter lite av de typiskt kvinnliga plaggen åt männen,liksom vi har tagit typiskt manliga plagg och gjort till unisex,t.ex byxor,,det var ju otänkbart att en kvinna gick i byxor under den första delen av förra seklet men nu är det ju inget att snacka om,det är ju självklart!Jag tror att killar kan vara både sexig o snygg i långstrumpor/strumpbyxor om det bara införlivas i vardagen och blir naturligt.Tolerans,är nyckelordet.Individualism är framtiden.

2008-12-09 @ 21:16:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0