Helgens bravader


En gammal bild på mig och Beccis.

Då var det söndag igen då.
Det har varit en riktigt rolig helg! Igår var vi och såg handboll, Norrfjärden-Nordmaling. Segern gick till de förstnämnda, fast det var ju inte så otippat precis. Efter matchen for vi hem och började göra oss klara för festen. Och ja, det blev en lyckad fest! Kul att så många dök upp. Mest roligt var dock att Rebecca kom. Vi fick en hel kväll med varann. Men nu är hon nog hemma i Sundsvall igen, och vi ses inte förrän den 25e december, då vi bestämt att vi ska ha en hej dundrande juldagsfest. Så det ser jag fram emot!

Idag tog vi sovmorgon. Det var inte riktigt planerat, men det blev att vi sov till kvart över ett. Då steg vi upp och for och hälsade på min mormor och hennes man. Vi blev bjudna på middag, och Tobbe hjälpte dem med deras nya TV. Mormor var så söt och frågade oss om det hette 'platt TV' eller 'plast TV'. Vi skrattade lite, men nu vet hon i alla fall vad det heter.

Och nu är vi hemma och tar det lugnt. Har städat bort alla burkar och flaskor från gårdagen och nu ser det nästan ut som det brukar. Så nu ska vi bara mysa framför TVn resten av kvällen.

Puss, och ha det så bra!

Kommentarer
Postat av: Cissi

De två förstabokstäverna i alfabetet ;)

2008-11-02 @ 21:30:57
URL: http://naturligtglad.blogg.se/
Postat av: Cissi

Nix :P tar det på msn sen :P

2008-11-03 @ 12:12:01
URL: http://naturligtglad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0